Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Γεμίζει κάλπες για παραπομπές η Βουλή

Γεμίζει κάλπες για παραπομπές η Βουλή
Στην κάλπη που θα δείξει εάν θα παραπεμφθούν ή όχι στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μπαίνουν και τα ονόματα των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου μετά την στήριξη που θα παράσχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην σχετική πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Με τον τρόπο αυτό και κατά την ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την επόμενη Δευτέρα 14.01 ή Τρίτη 15.01 θα στηθούν 4 κάλπες όσες και τα πρόσωπα που αναφέρονται στις 3 προτάσεις που έχουν κατατεθεί (από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ-Χ.Α.)

Συγκεκριμένα, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ανέφερε στην Βουλή ότι «η Χρυσή Αυγή θα φροντίσει να παραπεμφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο, σε προανακριτική. Ολοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα υπογράψουν την πρόταση παραπομπής».
Να σημειωθεί ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν σήμερα το πρωί πρόταση με την οποία ζητούν να παραπεμφθούν σε προανακριτική για την αλλοίωση και την μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ, εκτός του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και οι κύριοι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Λουκάς Παπαδήμος.
Ειδικότερα, για τον κ. Παπανδρέου αναφέρουν στο κείμενό τους ότι «Είναι δεδομένο, ακόμη, ότι ο τότε Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου γνώριζε και κατηύθηνε τις πράξεις των δύο προαναφερθέντων Υπουργών και τούτο, διότι κατ' αρχήν, είναι βέβαιον, ότι είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη του επίμαχου ηλεκτρονικού αρχείου, μια και είχαν μεσολαβήσει Υπηρεσίες Πληροφοριών, Γαλλικό και Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών και διπλωμάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger