Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ»
Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Στουρνάρα, σχετικά με τα σφάλματα που προέκυψαν κατά τον καθορισμό των οριογραμμών αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού στον οικισμό «Μαλάκι» της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας του Δήμου Βόλου, με αφορμή την κοινοποιηθείσα και προς τη Βουλευτή, επιστολή του Δημάρχου Βόλου, κου Πάνου Σκοτεινιώτη, προς τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Μαυραγάνη, και τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, κα. Καλλιόπη Γερακούδη, σχετικά με το προαναφερθέν ζήτημα. Συγκεκριμένα η Βουλευτής ανέφερε:


«Σας αποστέλλω την από 22.1.2013, κοινοποιηθείσα και προς το υπουργείο σας, αναφορά του Δημάρχου Βόλου σχετικά με τα σφάλματα που προέκυψαν κατά τον καθορισμό των οριογραμμών αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού στον οικισμό «Μαλάκι» της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας του Δήμου Βόλου.

Σας παρακαλώ να εξετάσετε ουσιαστικά την συνημμένη αναφορά προκειμένου να εξευρεθεί άμεσα λύση για τον επανακαθορισμό των προαναφερθεισών οριογραμμών σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ισχύων νόμος.»

Αθήνα, 24.1.2013
Η αναφέρουσα Βουλευτής
Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Βουλευτής Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger