Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Σταθερή η κατάσταση του 33χρονου κελευστή

Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 33χρονου κελευστή του ΛΣ μετά από την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά τον τραυματισμό του με υπηρεσιακό περίστροφο.

Αν και για πολλές ώρες μετά από το ατύχημα, που σημειώθηκε, στις 8 το βράδυ, στον χώρο του επιβατικού σταθμού εξωτερικού του λιμανιού του Πειραιά, δεν έχει εκδοθεί γραπτή ανακοίνωση από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής από ανεπίσημη ενημέρωση και δημοσιογραφικές πληροφορίες φαίνεται ότι:


Κάποια στιγμή, πιθανόν ενώ το καθάριζε, εκπυρσοκρότησε το όπλο 42χρονου αρχικελευστή ΛΣ του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του λιμεναρχείου Πειραιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος ελαφρά στο χέρι και στη συνέχεια να τραυματιστεί ο 33χρονος συνάδελφός του, επίσης μέλος του ΚΕΑ.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο και από εκεί ο 33χρονος κελευστής διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Να σημειωθεί ότι ανάλογο περιστατικό τραυματισμού στελεχών του Λιμενικού Σώματος είχε σημειωθεί, ξανά, στις 19 Φεβρουαρίου 2004, στις εγκαταστάσεις του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του λιμεναρχείου Πειραιά.

Όπως είχε γίνει, τότε, γνωστό το ατύχημα σημειώθηκε στο διάλειμμα της συνήθους εκπαίδευσης όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες εκπυρσοκρότησε το όπλο ενός λιμενοφύλακα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο συνάδελφοί, ο ένας στον ώμο και ο άλλος στον λαιμό.
Pireas2day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger