Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ!

 Όλοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις να τους σταματήσουμε!
  Να αγωνιστούμε για να ρίξουμε παλιά και νέα μέτρα!
  Να παλέψουμε για το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή!


Με αιτία και αφορμή την κρίση, ντόπιο και ξένο κεφάλαιο επιτίθεται με λύσσα στην εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία της χώρα. Καταργεί συλλογικές συμβάσεις, κλείνει νοσοκομεία, σχολές και σχολεία. Συρρικνώνουν μισθούς και συντάξεις, απολύουν εργαζομένους, τρομοκρατούν και καταστέλλουν όσους αντιστέκονται. 

Η νέα τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) κάτω από τις εντολές των Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών αφεντικών τους, χωρίς να θέλουν και χωρίς να μπορούν να κάνουν αλλιώς, θέλει να συνεχίσει το ξεζούμισμα του λαού. Να επιβάλλει νέα μέτρα εξαθλίωσης. 

 Μας βομβαρδίζουν καθημερινά μέσα από τα ΜΜΕ με τρομοκρατίες και απειλές. Θέλουν να μας φοβίσουν για να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχτούμε  παθητικά όλη αυτήν την επίθεση.

Να τους χαλάσουμε το παιχνίδι! Στο δρόμο, με μαζικές κινητοποιήσεις, μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Αυτή η απεργία οφείλει και πρέπει να αποτελέσει για τον καθένα μας, έναυσμα για νέες κινητοποιήσεις, απεργίες, διαδηλώσεις ενάντια στο ντόπιο κεφάλαιο και την ιμπεριαλιστική εξάρτηση. Ο αγώνας για την ανατροπή των μέτρων δεν είναι υπόθεση ορισμένων. Οφείλει και πρέπει να γίνει υπόθεση όλων όσων χτυπάει η επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Υπόθεση δηλαδή της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας. Μέσα από μαζικούς, ταξικούς αγώνες μπορούμε να τους νικήσουμε! Μπορούμε να κάνουμε τα σκοτάδια λάμψη!

·         Κάτω παλιά και νέα μέτρα
·         Αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ
·         Έξω οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοίΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΝΑΤΟ
·         Οργάνωση-Αντίσταση-Αγώνας

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΤΠΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Μ'ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙΚΟ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣΒόλος  22/09/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Μαγνησίας συμμετέχει και στηρίζει την κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ και οι Λαϊκές Επιτροπές Βόλου, στην Πλ. Πανεπιστημίου, την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη, στις 10 το πρωί.,
           συμμετέχοντας στην πανελλαδική Γενική Απεργία

Καλεί τους συνταξιούχους του Ν. Μαγνησίας να συμμετέχουν αγωνιστικά για να δοθεί τώρα λύση για τον ΕΟΠΥΥ, την Υγεία και Πρόνοια και να μην περάσουν αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που στοχεύουν στην «εξόντωση» των συνταξιούχων με τις περικοπές των συντάξεων, την ιδιωτικοποίηση της υγείας και  κατάργηση της πρόνοιας. Η Διοίκηση.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

 Origin Time
Friday, 21 September 2012, 23:27:44 UTC
 Magnitude
M 2.0
 Latitude
39.19°N
 Longitude
23.7°E
 Depth
10 km
 Region
Aegean Sea
 Distances
19 km E of Skiathos
81 km N of Chalkida
134 km N of Athina
 # of Arrivals 18
 Location Type Automatic

  Detailed Map
21/09/2012 23:27:44      39.19°N   23.7°E      M 2.0


Να επιτεθούμε στην επέλαση του καπιταλισμού

Όταν στο πρόσφατο παρελθόν κείμενα και αναλύσεις έκαναν αναφορά στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου ενάντια στην κοινωνία, ίσως αυτό να έμοιαζε βαρύγδουπη έκφραση μιας μορφής ξύλινου λόγου. Δυστυχώς όμως, οι εκτιμήσεις αυτές όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν, αλλά μοιάζουν και επιεικείς μπροστά στο μέγεθος του πολέμου που κήρυξε ο καπιταλισμός ενάντια στον άνθρωπο. Ενός πολέμου που τον αποκαλούν "μέτρα" και που σαν λαός, τον βιώνουμε πρώτοι και ίσως περισσότερο έντονα από άλλους, μιας και εδώ βρήκε την πρώτη της εφαρμογή η αναβάθμιση και μετεξέλιξη του καπιταλισμού στην Ευρώπη.

Το πείραμα που εφαρμόστηκε στη χώρα μας, δεν είναι μόνο οι "συνέπειες" της αποκαλούμενης οικονομικής κρίσης [2], αλλά κυρίως ήταν η χρυσή ευκαιρία για το κεφάλαιο και την εξουσία να ξεμπερδέψει μια καλή με αυτά τα "ηλίθια εμπόδια" που έβρισκε στο δρόμο της ανακατανομής του πλούτου. Ποια είναι αυτά τα δικαιώματα, τα κεκτημένα, η κοινωνική πρόνοια (έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτη στην περίπτωσή μας), που μπαίνουν μπροστά στις ορέξεις του κεφαλαίου όταν αυτό πρέπει να συσσωρευτεί στα χέρια των λίγων; Τι αστειότητες είναι αυτές που ορθώνονται μπροστά στην προσπάθεια να σωθούν οι τράπεζες και τα αφεντικά;

Με φάστ τρακ, σαρωτικές διαδικασίες ισοπεδώνονται όλα. Εργασιακές σχέσεις και κεκτημένα, δημόσιοι χώροι, δημόσια αγαθά, υγεία, παιδεία, φυσικός πλούτος... όλα, θυσία στο βωμό του κέρδους που συγκεντρώνεται στα χέρια ελάχιστων, παρέχοντάς τους μάλιστα και διευκολύνσεις!
Αυτές οι πολιτικές κινήσεις που ορίζονται από τις οικονομικές ελίτ του πλανήτη μετέτρεψαν τη χώρα σε μια από τις αμέτρητες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. Αυτός ήταν και ο τελικός σκοπός. Φτηνό εργατικό δυναμικό, χωρίς απαιτήσεις και δικαιώματα, που θα δουλεύει μέρα νύχτα αποδίδοντας πλούτο στο κεφάλαιο και τις πολυεθνικές.

Έτσι φτάσαμε σήμερα 100.000 άνθρωποι να κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους από τις τράπεζες... εκατομμύρια ασφαλισμένοι να μην έχουν πρόσβαση σε φάρμακα και νοσοκομειακή περίθαλψη [2]... εκατομμύρια μαθητές συσσωρευμένοι σε σχολεία-φυλακές να "παρακολουθούν" μαθήματα με τεράστιες ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής αλλά και καθηγητών... εκπαιδευτικοί που δεν διορίζονται ποτέ και που αν φτάσουν σε κάποιο σχολείο να πληρώνονται με μισθούς πείνας... φοιτητές να πληρώνουν για να πάρουν συγγράμματα αν η σχολή τους δεν κλείσει...
Έτσι φτάσαμε στις αποκρατικοποιήσεις [ 2| 3 ] στην ιδιωτικοποίηση όλων των ΔΕΚΟ,  στο ξεπούλημα κάθε σπιθαμής γης και αέρα και νερού είτε μέσω του παραμυθιού της πράσινης ανάπτυξης είτε ακόμα πιο χοντροκομμένα με την άμεση πώληση παραλιών, λιμανιών και νησιών σε ιδιώτες.
Έτσι φτάσαμε στην αλματώδη αύξηση της ανεργίας με ταυτόχρονες περικοπές έως και κατάργηση -ανα περιπτώσεις- του ταμείου ανεργίας, στούς άθλιους μισθούς για όσους ακόμα δουλεύουν, στις τεράστιες περικοπές συντάξεων, στα μόνιμα χαράτσια και την άνιση φορολογία, στις αλλαγές του ασφαλιστικού με αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης. Σε όλα αυτά δηλαδή που εξαθλιώνουν το βιωτικό μας επίπεδο και οδηγούν στην απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία ενώ μεγαλώνουν οι οικονομικές ανισότητες. Ο πόλεμος μαίνεται και έχει νεκρούς... όλους/ες όσοι αυτοκτονούν είτε σαν πράξη διαμαρτυρίας είτε από απόγνωση, μη αντέχοντας το βάρος της σκλαβιάς που βιώνουμε, όλους/ες τους δολοφονημένους στα σύνορα που ψάχνουν για μια καλύτερη ζωή απ΄ αυτή που τους ρήμαξε το κεφάλαιο. 

Και φυσικά μέσα σ΄ ένα τέτοιο τοπίο κοινωνικής εξαθλίωσης και καπιταλιστικής βαρβαρότητας, βρίσκει πρόσφορο έδαφος ο ζόφος του ναζισμού που με τη μπόχα του και τους επικοινωνιακούς λαϊκισμούς του που προβάλονται από τα καθεστωτικά μέσα, συνεπικουρεί το σύστημα ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν το αντίπαλο δέος διευκολύνοντας την αναχαίτιση του μαζικού κινήματος.

Είναι καιρός όμως να συντονιστούν όλες οι αντιστάσεις, να πάρουν κάθε δυνατή μορφή για να επιτεθούμε νικηφόρα στην επέλαση του καπιταλισμού. Για να μην ζήσουμε σαν δούλοι! Για να πάρουμε πίσω ό,τι μας ανήκει! Για να οικοδομήσουμε τον δικό μας κόσμο ελεύθερίας και ισότητας στα συντρίμμια του κόσμου της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης!

Η «αριστεροσύνη» του ΣΥΡΙΖΑ...

Την ...αριστεροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται η χτεσινή «Αυγή» για να ψέξει το ΚΚΕ ότι ασκεί άδικη κριτική σε βάρος του. Παραθέτει μάλιστα διάφορα παραδείγματα «ατάκτως ερριμμένα», από θέσεις που διατύπωσε κατά καιρούς το ΚΚΕ για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα επιμέρους μέτωπα, αλλά και στη στρατηγική του γραμμή, για να ισχυριστεί τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέει το ΚΚΕ, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερός! Αρα, σύμφωνα με την «Αυγή», δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα, οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα ναρκωτικά να αναπαράγουν τη ναρκω-κουλτούρα. Ούτε είναι δυνατόν η στρατηγική του να υπηρετεί το κεφάλαιο και οι θέσεις του για την κρίση να γίνονται αντικείμενο αξιοποίησης από ιμπεριαλιστικά κέντρα ανταγωνιστικά προς τη Γερμανία. Ούτε γίνεται - σύμφωνα πάντα με την «Αυγή» - η διαχείριση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να οδηγεί στη σφαγή του λαού από άλλο δρόμο. Γιατί; Μα επειδή - αναφωνεί η «Αυγή» - ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερός! Τους θυμίζουμε ότι στήριξαν το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που απελευθέρωνε τη χρήση ναρκωτικών, ότι όσον αφορά στην εξωτερική πολιτική δε λένε κουβέντα για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, εκτιμούν πολύ την πολιτική διαχείρισης των ΗΠΑ και του Ομπάμα, λένε για εξυγίανση των τραπεζών, μιλούν για δημιουργία συνθηκών ώστε να έλθουν οι επενδυτές για να αναπτυχθεί η οικονομία, αλλά αυτό απαιτεί πάμφθηνους εργαζόμενους. Γιατί λοιπόν σκούζουν; Ας μην τρώγονται με τα ρούχα τους εκεί στην «Αυγή», την ίδια ώρα μάλιστα που ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει από μόνος του ότι προσαρμόζεται στον αναβαθμισμένο «θεσμικό» ρόλο που του αναθέτει το σύστημα.

Αρνηση πληρωμής του χαρατσιού

Η κυβέρνηση, κάτω από το βάρος των λαϊκών αντιδράσεων και της οργανωμένης άρνησης πληρωμής του χαρατσιού των λαϊκών κατοικιών, αναγκάστηκε να κάνει τακτικίστικους ελιγμούς όπως η πληρωμή του σε δόσεις και η δυνατότητα αποσύνδεσής του από το λογαριασμό της ΔΕΗ και πληρωμής του μέσω των Εφοριών. Οι ελιγμοί αυτοί δεν το κάνουν λιγότερο εξοντωτικό και απαράδεκτο. Η περιβόητη κατάργηση του χαρατσιού από το 2013 δε σημαίνει και ελάφρυνση του λαού, αφού θα ενσωματωθεί στο νέο, ενιαίο τέλος για τα ακίνητα, όπου θα φορολογούνται ακόμη και τα αγροτεμάχια, εντός και εκτός σχεδίου πόλης. Η φοροληστεία είναι ένα από τα μέτωπα πάλης με τα οποία καλούνται να αναμετρηθούν και να δείξουν το μπόι τους η εργατική τάξη, οι φτωχομεσαίοι αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι γυναίκες και οι νέοι των λαϊκών οικογενειών. Να συσπειρωθούν στα ταξικά συνδικάτα, στους μαζικούς φορείς, στις λαϊκές επιτροπές, να πετάξουν τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές και εργατοπατέρες από τα ΔΣ των σωματείων και μαζικών φορέων. Χρειάζεται να δυναμώσει η οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού είτε στα ταμεία της ΔΕΗ, είτε στις Εφορίες. Ταυτόχρονα, παλεύουμε για πλήρη κατάργηση των αντιλαϊκών φορολογικών μέτρων, ματαίωση των σχεδίων για επιβολή νέων. Να οργανωθεί η ταξική αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειές τους, στους μικρομαγαζάτορες, σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους. Κανένας να μη μείνει μόνος του στα νύχια της Εφορίας, της ΔΕΗ, των τραπεζών. Κανένας χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση. Ενας για όλους και όλοι για έναν.

Τα συντρόφια του σύριζα στην Σκόπελο στης 26 Σεπτέμβρη που θα κάνουν συγκέντρωση?


ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ?
ΓΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΜΕ .....ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΙΔΕΣ

ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10.00π.μ.                       
Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση
    ΕπαγγελματιώνΒιοτεχνώνΕμπόρων

                        
                                                      
                                   
              ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΑ

Ότι είχε θεσμοθετηθεί προεκλογικά από την τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ, υλοποιείται ταχύτατα, από την τρικομματική Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
                                                           
                                                            Και αυτό δεν είναι το τέλος!

Τα ψέματα που «σερβίρισαν» προεκλογικά στον Ελληνικό λαό μέσα σε 3 μήνες αποκαλύφθηκαν, στην ολότητά τους, όπως έγκαιρα η Π.Α.Σ.ΕΒΕ προειδοποιούσε.
Το «άλλο μίγμα», η «ακύρωση», η «σκληρή διαπραγμάτευση», οι «κόκκινες γραμμές» αποδείχτηκαν ότι είναι φούμαρα.
Τα «νέα» φορολογικά μέτρα, ο «νέος» αντιασφαλιστικός νόμος, τα «νέα» ενοποιημένα χαράτσια και οι περικοπές στην υγεία, παιδεία, πρόνοια, θα κάνουν τα «παλιά» να φαντάζουν/ ανώδυνα.

Η Γενική απεργία στις 26 Σεπτέμβρη 2012 πρέπει να σημάνει γενικό ξεσηκωμό και για τους μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους, αυτοκινητιστές.

Πορευόμαστε με τους συμμάχους μας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, τις γυναίκες, τα παιδιά μας, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ.

Καταπολεμάμε το φόβο, την απογοήτευση με τον οργανωμένο και συντονισμένο Αγώνα μας, με την μαζική συμμετοχή και τον αγωνιστικό παλμό.

                        Ο πόλεμος που μας κήρυξαν είναι σκληρός και αδυσώπητος.

Στις 26 Σεπτέμβρη 2012 δίνουμε τη μάχη της απεργίας, του κλεισίματος των μαγαζιών και προετοιμάζουμε τις νέες που έρχονται.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10.00π.μ.

ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10.00π.μ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
Καλούμε τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχες, τις μετανάστριες, να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στις 26/9/2012.
Με τη συμμετοχή μας να φτάσει το μήνυμα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά ότι δεν αποδεχόμαστε και αντιπαλεύουμε οργανωμένα τα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης και της ΕΕ που μας τσακίζουν για να αυγαταίνουν τα κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου μας, των τραπεζιτών και των μονοπωλίων.
Ούτε προσωρινά, ούτε τα τελευταία είναι τα μέτρα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση.
Απορρίπτουμε τα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα και μνημόνια που μας ρίχνουν στην ανεργία, τη μαύρη εργασία, μας στερούν την κοινωνική ασφάλιση, τα κοινωνικά, προνοιακά επιδόματα, μας αφήνουν χωρίς δημόσια νοσοκομεία, χωρίς φάρμακα, αφήνουν χιλιάδες παιδιά έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, μας πετσοκόβουν τις συντάξεις, ζητάνε δουλειά μέχρι τα 70.
Αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια συσσώρευσαν τεράστια κέρδη και είναι υπεύθυνοι για την κρίση, τώρα μας ζητάνε να ματώσουμε πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για να διατηρήσουν τα κέρδη και την εξουσία τους.
Ήρθε η ώρα να τους πούμε το μεγάλο όχι. Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να είναι η ανασφάλεια, η φτώχεια και η ανεργία.
Να δώσουμε την αγωνιστική μας απάντηση στις 26 Σεπτέμβρη οργανώνοντας την επιτυχία της απεργίας. Αποφασιστικά με αισιοδοξία και πίστη στο δίκαιο αγώνα μας με στόχο την κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των αντεργατικών νόμων, καμμία αναγνώριση χρέους και των διαπραγματεύσεων. Το χρέος να πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν.
Αποδέσμευση από την ΕΕ, για τον φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης.
ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10.00π.μ

ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10.00π.μ.
ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10.00π.μ.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ
Διέξοδος και πολιτική για το λαό και όχι για τους λίγους, τα μεγάλα συμφέροντα.
Τώρα όλοι μαζί με αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση οργανώνουμε σαν ένας άνθρωπος                                                       την απεργία.
Καλούμε όλους τους εργάτες, τις εργάτριες, τους υπαλλήλους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς καταστηματάρχες, έμπορους και βιοτέχνες, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων να δώσουμε όλοι μαζί αυτή την μάχη της γενικής απεργίας.
Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς,  τα γιαπιά, οι υπηρεσίες, τα σχολειά, να κλείσουν τα μαγαζιά, να βγούμε όλοι στους δρόμους. Μόνο έτσι θα νιώσουν την τεράστια δύναμη μας.
Να σταθούμε όρθιοι, να πάρουμε στα χέρια μας το δίκιο μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας, το    μέλλον των παιδιών μας.
Όσες θυσίες και να κάνουμε, εμείς δε γλιτώνουμε από τα δεινά της οικονομικής κρίσης που απλώνεται σε όλη την ΕΕ. Όσο σκύβουμε το κεφάλι και αποδεχόμαστε τα μέτρα, τόσο θα μας ποδοπατούν. Τα μέτρα αυτά δεν είναι τα τελευταία, όπως ψεύτικα ισχυρίζεται η κυβέρνηση.
Να γίνει η απεργία υπόθεση όλων μας, αφετηρία νέων αγώνων, ξεκίνημα ανασύνταξης του κινήματος με βάση τα συμφέροντα της τάξης μας και τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.

                            ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
                       Διέξοδος και πολιτική για το λαό και όχι για τα μονοπώλια.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου