Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Mαζί με τους προπαγανδιστές σας τα φάγατε!

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων στo skopelos newsΗ ΑΥΓΗΗ ΒΡΑΔΥΝΗ


ESPRESSO

EΘΝΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
REAL NEWS


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΤΟ ΒΗΜΑ

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εικόνα εγκατάλειψης στο Ξενία Σκιάθου


Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το άλλοτε διάσημο Ξενία της Σκιάθου, το οποίο εγκυμονεί κινδύνους για τους επισκέπτες που ενδεχομένως επιχειρήσουν να περιηγηθούν στους χώρους που άλλοτε έσφυζαν από ζωή. Το κτίριο, που φέρει αυτούσια τα σημάδια της φθοράς του χρόνου, είναι διατηρητέο μνημείο της νεώτερης περιόδου, με Υπουργική απόφαση.
Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» στάλθηκε επιστολή προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), στην οποία ανήκει το Ξενία Σκιάθου, όπου επισημαίνονται οι κίνδυνοι που εγκυμονεί. Στην επιστολή δίνεται έμφαση στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το Ξενία σήμερα αλλά και την επικινδυνότητα του, αφού λόγω της θέσης του διέρχονται από αυτό πολλοί επισκέπτες-τουρίστες που κατευθύνονται προς την παραλία Αμπελάκια.
Ως μέτρα άμεσης αντιμετώπισης προτάθηκαν η εκ νέου σφράγιση του κτηρίου αλλά και ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου. Η ΕΤΑΔ ανταποκρίθηκε στο αίτημα σφραγίζοντας τα ανοίγματα εισόδου στο κτήριο, καλύπτοντας τα ανοικτά φρεάτια και απομακρύνοντας τα απορρίμματα.
Η εικόνα εγκατάλειψης του κτηρίου, το οποίο έχει ανακηρυχτεί με Υπουργική Απόφαση ΥΠΠΟΤ/Δ.Ν.Σ.Α.Κ./74544/1391/18-10-2011 ως νεότερο μνημείο, έχει απασχολήσει από το 2008 τον Πολιτιστικό Σύλλογο όπου μέσα από συνεχή αλληλογραφία αναπτύχθηκε μια εποικοδομητική συνεργασία με την ΕΤΑΔ. Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν ένα χρόνο πριν, πάλι μετά από αίτημα του Συλλόγου, η ΕΤΑΔ είχε ανταποκριθεί καθαρίζοντας και σφραγίζοντας το χώρο.
«Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για προσωρινά μέτρα και ευελπιστούμε η ΕΤΑΔ να δρομολογήσει άμεσα τις ανάλογες ενέργειες ώστε το Ξενία της Σκιάθου, που βρίσκετε σε μια από τις ομορφότερες θέσεις της Μεσογείου, να πάρει σύντομα την όψη που του αξίζει» επισημαίνουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σκιάθος». Παράλληλα το ΔΣ του Συλλόγου «ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση Περιουσίας της ΕΤΑΔ και ιδιαίτερα την κα Γιαννοπούλου Προϊσταμένη του Τμήματος Μητρώου Διεύθυνση Περιουσίας της ΕΤΑΔ, για την ανταπόκριση και τη συνεργασία».
Υπενθυμίζεται ότι έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο οι εξωτερικές όψεις, οι κοινόχρηστοι χώροι, τα κεντρικά κλιμακοστάσια οι υπαίθριοι χώροι και η διάταξη του φέροντος οργανισμού του συγκροτήματος του «ΞΕΝΙΑ ΣΚΙΑΘΟΥ», που βρίσκεται στην περιοχή του όρμου των Κουκουναριών του Δήμου Σκιάθου

Ήμασταν ΟΛΟΙ εκεί…
            Η υπέροχη βραδιά της Παρασκευής 31ης Αυγούστου 2012, έγινε ακόμη πιο όμορφη στην πόλη μας το Βόλο και η λάμψη του πανσέληνου φεγγαριού, ακόμα κι αυτή, σκιάστηκε απ’ το χαμόγελο δεκάδων χιλιάδων Βολιωτών, Θεσσαλών, Ελλήνων που κυριολεκτικά γέμισαν ασφυκτικά την παραλία του Βόλου που φάνηκε μικρή για να χωρέσει το πάθος για χαμόγελο και ελπίδα τόσων ανθρώπων… Τους ευχαριστούμε.
            Συνολικά πάνω από 6.600 χορευτές από τους οποίους οι 5.614 κάλυψαν τις προϋποθέσεις και κατέκτησαν το ρεκόρ Guinness στο συρτάκι, δεν κατέγραψαν μόνο ένα ρεκόρ, αλλά κέρδισαν μια θέση στην καρδιά όλου κόσμου, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα Ενωμένη Μπορεί. Τους ευχαριστούμε.
            Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, συνδιοργανώθηκε από την ΕΚΠΟΛ με επικεφαλής τον Κώστα Χαλέβα και το Δήμο Βόλου με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σκοτινιώτη και είχε την υποστήριξη της Les Hirondelles με επικεφαλής τον Γενικό της Διευθυντή Κώστα Λεβέντη. Τους ευχαριστούμε.
            Επίσης, δεκάδες μικροί και μεγάλοι χορηγοί, υποστήριξαν αυτήν την εκδήλωση ψυχής, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μεγάλη επιτυχία της. Τους ευχαριστούμε.
            Πάνω απ’ όλα, ευχαριστούμε απ’ την καρδιά μας, τους χιλιάδες απλούς πολίτες του Βόλου και της Θεσσαλίας που σε συνθήκες βαθιάς κρίσης και απαισιοδοξίας που μαστίζει τον τόπο και τη χώρα μας, έδειξαν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα κι ότι αν ενωθούμε και αγωνισθούμε για να πετύχουμε ένα στόχο που πιστεύουμε, τίποτα δεν είναι αδύνατο κι όλα είναι δυνατά.
            Αυτή είναι η τεράστια αξία της Αυγουστιάτικης φεγγαρόλουστης βραδιάς που έκανε γνωστό το Βόλο στα πέρατα της οικουμένης.

Απόστολος Αθανασός
Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Καταστηματαρχών
κάθε είδους Κέντρων Εστιάσεως & Διασκεδάσεως Ν. Μαγνησίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΚΚΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΑΡΧΕΙΟ <<ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ».


ΚΚΕ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Λ. Ηρακλείου 145- 142 31 ΠΕΡΙΣΣΟΣ
τηλ.:210-2592163 fax: 210-2592156
e-mail: mailbox@gt.kke.gr, http://www.kke.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΑΡΧΕΙΟ «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ»


Καταγγέλλουμε στο λαό ότι στο Χαλάνδρι επιχειρήθηκε τη νύχτα εμπρησμός του Επιμορφωτικού Κέντρου Βιβλιοθήκη – Αρχείο «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ», το οποίο στεγάζεται στο σπίτι που έχει παραχωρήσει στο ΚΚΕ ο πρώην επίτιμος πρόεδρος του Κόμματος Χ. Φλωράκης.
Ο εμπρησμός επιχειρήθηκε με εμπρηστικό μηχανισμό που οι δράστες πέταξαν στο μπαλκόνι του διώροφου κτιρίου, με προφανή στόχο το χώρο που βρίσκεται η βιβλιοθήκη και μεγάλο μέρος του Αρχείου του ΚΚΕ. Η ανάφλεξη ήταν ταχύτατη, αλλά η πυρκαγιά αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση των γειτόνων που έσπευσαν αμέσως να σβήσουν τη φωτιά, ενώ ειδοποίησαν και την πυροσβεστική υπηρεσία, το Κόμμα μας, καθώς και την αστυνομία.
Υπενθυμίζουμε ότι το ΚΚΕ έχει καταγγείλει και στο παρελθόν ανάλογες προσπάθειες.
Η παραπάνω τρομοκρατική ενέργεια αποτελεί μόνο μία πτυχή της δράσης του παρακράτους που ο λαός έχει γνωρίσει και σε επιθέσεις εναντίον διαδηλωτών. Αυτή η αντιλαϊκή – αντικομμουνιστική προβοκατόρικη δράση ενθαρρύνεται από το γενικότερο αντικομμουνιστικό κλίμα που διαμορφώνεται και στοχεύει στην υποταγή των εργαζομένων για να περάσει η εναντίον τους πολιτική.
Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία θα κάμψουν τη δράση του ΚΚΕ. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Οι τραμπούκοι εμπρηστές πρέπει να αποκαλυφθούν.ΑΘΗΝΑ 01/09/2012 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Tης πόρνης της διαπλοκής και της μάσας... Οι αλαξωκωλιές δίνουν και παίρνουν στη βουλή της διαπλοκής! Συγγενή άλλου βουλευτή διόρισε (ως μετακλητό) η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Από τον Κώστα Ζωγράφο
(press-gr)

Πολύ σωστά ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς απαγόρεψε σε υπουργούς και βουλευτές τις προσλήψεις συγγενών τους ως μετακλητούς. Το θέμα είναι αν οι υπουργοί μπορούν να παίρνουν σε τέτοιες θέσεις συγγενείς άλλων υπουργών και βουλευτών. Για παράδειγμα, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και η...
απόφαση για το διορισμό μετακλητού υπαλλήλου που βλέπετε. Το ερώτημα είναι αν η εν λόγω υπάλληλος (σύμβουλος, λέγεται, της υπουργού)  έχει συγγενική σχέση και ποια με βουλευτή και πρώην υφυπουργό της ΝΔ από την Κρήτη. Εκτός κι αν είναι απλή συνωνυμία... 

Γιατί παραιτούμαι συνειδητά από τη Ζωή.

                                                                      Θεσσαλονίκη 1 Σεπτεμβρίου 2012                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Γιατί παραιτούμαι συνειδητά από τη Ζωή.

Παραιτούμαι, διότι η Συνειδητά σχεδιασμένη και πραγματοποιούμενη λαίλαπα εκπόρνευσης και δούλωσης του Ανθρώπου, από την εξουσιολάγνα και  απάνθρωπη Ελίτ που Άρχει του Κόσμου μας, εξελίσσεται δυναμικά .  Και αυτή μου η πράξη, όπως και η απόφασή μου να μην επαναγεννηθώ σ΄αυτόν τον Πλανήτη, είναι μια Συνειδητή πράξη αντίδρασης απέναντι σ’ αυτό το τερατώδες κακό, που δειλά ανθρωπάκια, με δόλωμα Μεταφυσικά και Φυσικά Ψιχία σε μυστικές Στοές και Κατακόμβες σχεδίασαν και εκτελούν.  
Η Πράξη Αντίδρασης στο κακό που γίνεται, είναι Νόμος του Κόσμου και είναι η Πράξη που επαναφέρει την αρμονία στη λειτουργία της Ζωής, όχι τα λόγια.

Παραιτούμαι Συνειδητά διότι η Πατρίδα μας, το Σπίτι μας, η Φύση μας, τα παιδιά μας είναι τα πρώτα που πυρπολούνται στην εφαρμογή των σχεδίων δούλωσης του Πλανήτη από την εξουσιολάγνα Ελίτ η οποία, με αυτάρεσκη  έπαρση και περίσσευμα χυδαίου Μίσους, Υπερήφανη για την ισχύ που αναίσχυντα και με δόλο υπέκλεψε εκμεταλλευόμενη τη Δημιουργική Πνοή της Ανθρωπότητας. Τώρα σαδιστικά ηδονίζεται πάνω στον πόνο και τη θλίψη, που στο σύνολο της Ζωής ελέγχει και επιβάλει.

Μ’ αυτή μου την πράξη Διαμαρτύρομαι και Αποσύρομαι Συνειδητά από τη Ζωή, διότι η υπέροχη Μητέρα Γη μας, που δεύτερη δεν μπορεί να υπάρχει σ’ όλο το Σύμπαντα Κόσμο, έχει εντέχνως κατακρεουργηθεί και εκπορνευθεί από απάνθρωπες εξουσιολάγνες και μισάνθρωπες  διάνοιες, που αφού ασέλγησαν ως ευνούχοι βιαστές και όχι ως ανδρείοι εραστές πάνω στο παρθένο σώμα της, τώρα αυνανιζόμενοι στα χιμαιρικά τους όνειρα, οραματίζονται την Παγκόσμια Επικυριαρχία τους..

Μ’ αυτή μου την πράξη παραιτούμαι και αρνούμαι να επαναγεννηθώ σ’ αυτόν τον Πλανήτη, διότι
οι Θρησκείες, οι Επιστήμες, οι Τέχνες και η Αυτόνομη Συνειδητότητα ή Αυτεξούσιο,   ΔΕΝ περιελήφθησαν  στις δυνατότητες του Γενετικού μας Κώδικα, τον οποίο ο Ήλιος και η Γαία συνέθεσαν για να κατακτήσουμε ή να καταστρέψουμε το Έργο τους. Αλλά μέσω αυτών των Θείων Χαρισμάτων, να κατανοήσουμε τον Φυσικό Κόσμο από τον οποίο ο Γενετικός μας κώδικας εκπορεύθηκε και μέσα από αυτή τη κατανόηση, αυξάνοντας την Αρετή μας με υπηρεσία προς το μεγάλο σχέδιο της Δημιουργίας, να συνταχθούμε ως Συνδημιουργοί προς Αυτήν με ότι ευδαιμονία απορρέει από αυτή μας τη δράση.
Εμείς οι Άνθρωποι είμαστε το Σπέρμα του Ζωντανού οργανισμού της Γαίας και ο Λόγος της Δημιουργίας μας από Αυτήν, είναι η εις το όνομα της Αγάπης διασπορά του Απέραντου Μεγαλείου της στο Υπέρτατο Διάστημα και όχι της κατάκτησής του!!

Αρνούμαι να επανασαρκοθώ με πρακτικές τεχνητής γονιμοποίησης, να επαναγεννηθώ μέσα στα σφαγεία των σύγχρονων μαιευτηρίων, να υποστώ τις φαρμακευτικές και ψυχικές μαγγανείες των Εβραϊκών πολυεθνικών, να εκπαιδευτώ απέναντι από ένα κουτί πορνείας τρόγωντας μεταλλαγμένα και  φαντασιαζόμενος χίμαιρες, να ακούω Ροκ μουσική!! Και τέλος, να ενταχθώ στην κοινωνία των σκλάβων αναλώσιμων υλικών  της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.  Αυτή, που Άνανδροι και Δειλοί Προδότες του Ανθρώπινου Δικαίου, πολιτικοί, δικαστικοί,  στρατιωτικοί, γλοιώδεις τοκογλύφοι  και πληρωμένοι ευνούχοι κονδυλοφόροι των Ακαδημαϊκών εδρών, των τεχνών και των ΜΜΕ, σχεδίασαν  και εκτελούν, με τις Ευλογίες των Εκκλησιών τους….

Αρνούμαι να επανασαρκοθώ στο Παγκοσμιοποιημένο πολιτιστικό μοντέλο μίσους και περιφρόνησης της Ζωής, που το Αβρααμικό Ιερατείο, αποδεικνύοντας την εμπράγματη  ισχύ του Ανθρώπινου Αυτεξούσιου πάνω στη Ζωή και το Θάνατο, οικοδομεί  πάνω στον Πλανήτη μας εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια διαχειριζόμενο  περίτεχνα και αποτελεσματικά τους όποιους Θεούς, Ανθρώπους και Διαβόλους.
Τώρα, επιβάλλοντας στην Ανθρωπότητα να τρώγει λαίμαργα τις σάρκες της, παίζει το τελευταίο  τραγούδι Μίσους του,  στις δουλωμένες, καταθλιπτικές, άχρηστες και ανούσιες πλέον καταναλωτικές κοινωνίες  μας, κρατώντας αυτάρεσκα για τον Εαυτό του το ρόλο της Μάστιγας του Θεού του..

Σήμερα Εγώ, ο Ευάγγελος. Ένας Υπερήφανος Έλληνας, που βγήκα σώος μέσα από τα Ψυχικά και Οργανικά Ερείπια του μισάνθρωπου ειδωλολατρικού και ανθρωποφάγου πολιτισμού μας.  Αυτού του Κόσμου, που σε λίγο θα στεφανώνει Σαρδόνια, η διαχεόμενη από τη Φουκουσίμα ραδιενέργεια στους Ωκεανούς .   Αγανακτισμένος, Θλιμμένος και Οργισμένος, για το τερατώδες έργο κακίας, μίσους, ψεύδους  και υποκρισίας,  που παίχτηκε στο παρασκήνιο της Ανθρωπότητος αιώνες τώρα και εις βάρος της ευδαιμονίας που Εμείς, σαν Άνθρωποι Συνδημιουργοί του Κόσμου Δικαιούμαστε.

ΕΓΩ ο Ευάγγελος. Εκ μέρους όλων των Θλιμμένων, Κατακρεουργημένων, Βιασμένων και Προδομένων  Πλασμάτων και Πνευμάτων της Γαίας….
Αυτών που σφαγιάσθηκαν  Ανήμπορα και Αθώα, κάτω από την Ύπουλα Οργανωμένη Βία και το Απέραντο, Ανελέητο Μίσος του Αβρααμικού Ιερατείου!!.

ΕΓΩ ο Ευάγγελος. Με όλη τη Δύναμη και Λάμψη της Αρχέτυπης Ψυχής μου,  Επικαλούμαι το Δίκαιο του Ουρανού και διακόπτω ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ του σώματός μου με σκοπό να περάσω Συνειδητά Σ’ Αυτόν.  Να Μεταφέρω τον Πόνο Όλων των Ερωτικών τραγουδιών μας Εκεί, τη Θλίψη της Εκπορνευμένης , Δηλητηριασμένης και Διεφθαρμένης Ζωής μας πλέων, 
Σ’ Αυτόν… Να ζητήσω  από τη Θεά Νέμεσις να Έρθει στη Γη….
ΕΓΩ, μπορώ να το κάνω.

 Ανάθεμα-Ανάθεμα-Ανάθεμα.

Ανάθεμα σ' όλους Αυτούς που σχεδίασαν και εργάσθηκαν τον εκφυλισμό
του  Γένους των Ανθρώπων.

Ανάθεμα σ' όλους Αυτούς που ευδαιμονούν από τη Θλίψη της Ζωής μας, ικανοποιώντας τα σαδιστικά, εξουσιολάγνα και ευτελή τους συμφέροντα.

Ανάθεμα σ' όλους Αυτούς που σχεδίασαν και εργάσθηκαν τον εκχυδαϊσμό και καταστροφή του Θείου Έργου, που ονομάζεται Ζωή του Πλανήτη Γη
και που παιδιά του είμαστε Όλοι Εμείς, Καλοί και Κακοί!!

                                  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ  ΣΤΗΝ  ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.                                                                            
                                                  Γ Ε Ν Ο Ι Τ Ο                                     

                                                                                             Ευάγγελος Βαρελίδης

Υ.Γ. Προσκαλώ όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές της Θεσσαλονίκης, αλλά και ανδρειωμένους φίλους κατοίκους και γειτόνους,  να έρθουν τα δειλινά να με επισκεφτούν, να πιούμε, να μιλήσουμε, να χορέψουμε, να σας διαβάσω Καβάφη και να γλεντήσουμε όπως αρμόζει σε μια τέτοια πράξη.
Και επειδή δεν έχω χρήματα για την αποτέφρωσή μου, διαθέτω προς πώληση τους πίνακές μου,  τα βιβλία μου, τα εργαλεία μου, τα επιστημονικά DVD μου, τα ενδύματά μου, το αυτοκίνητό μου προς 500 ευ. και το Σκούτερ μου 250.….

Κ. Κωνσ/νίδη 21 ΤΚ 56431 Ηλιούπολη-Θεσσαλονίκη.
www.varelidis.gr &  evangelos@varelidis.gr  τηλ. 697 3535681  και  2310 650632.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου