Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Απίστευτο! Αστυνομικός «φρουρεί» πολιτικό που έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια

Είχε αποσπαστεί από την υπηρεσία του στη φύλαξη ενός πολιτικού και συνέχισε να τον...προστατεύει ακόμα και μετά το θάνατό του.
Το... αθάνατο ελληνικό δημόσιο έκανε και και το θαύμα του καθώς από τη μια η υπηρεσία του δεν είχε καταγράψει το θάνατο του πολιτικού κι εκείνος «ξέχασε» να δηλώσει την αλλαγή αυτή. Συνέχιζε, λοιπόν, να φρουρεί τον... κανέναν.
Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής περισσότεροι από 4000 αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι στη φύλαξη «υψηλών» προσώπων, με τους περισσότερους να υπηρετούν στην Αττική, όπου οι φρουροί εκτιμάται πως πλησιάζουν τους 3000.
Οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν πως οι υπερβολές είναι πολλές, όπως και οι αναίτιες φρουρήσεις ατόμων που απλώς έτυχε κάποια στιγμή της ζωής τους να χρειαστούν βοήθεια.
Ανάμεσα στα άτομα που έχουν αστυνομική προστασία, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, είναι η Δήμητρα Λιάνη, αλλά και οικογένειες πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας από το '75 μέχρι σήμερα.

Το Καστελόριζο επιστρέφει στη Δραχμή ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Κράτος.

Η Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο (κόκκινο φρούριο), αποτελεί το νοτιανατολικότερο άκρο της Ευρώπης. Απέχει μόλις 2 ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές και οι 450 κάτοικοί της (μαζί και οι στρατιώτες) νιώθουν καθημερινά την «καυτή ανάσα» της γείτονας από πάνω τους.
Την ώρα, δε, που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο, εν μέσω έντονων αντιδράσεων κοινωνίας και εργαζομένων, ώστε η χώρα μας να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ, στο Καστελόριζο, το «νησί του μνημονίου», προσωνύμιο από τότε που ο τέως πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου πριν σχεδόν 22 μήνες ανακοίνωσε από το νησί την ένταξη της Ελλάδας στο πρώτο μνημόνιο, ετοιμάζεται να υψώσει σημαία ανεξαρτησίας και να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε η Ελλάδα:
Στη δραχμή!!!
Ενδεικτικά είναι τα όσα λέει στην aftodioikisi.gr ο ο δήμαρχος του «νησιού του μνημονίου», ο Παύλος Πανηγύρης, εκφράζονται το θυμό αλλά και την απελπισία του από τη συμπεριφορά των πολιτικών απέναντι στο Καστελόριζο.
«Κάποια στιγμή θα σηκωθούμε να φύγουμε και θα σηκώσουμε την «ανεξάρτητη σημαία της επανάστασης», την «ανεξάρτητη σημαία του Καστελλόριζου». Θα επιστρέψουμε στη δραχμή, μιας και, όπως φαίνεται, η πατρίδα μας με το ευρώ δεν είναι πλέον ανεξάρτητη. Για να είμαστε και Έλληνες και ανεξάρτητοι», τονίζει με έμφαση.
Και προσθέτει: «Νιώθουμε παραμελημένοι, εγκαταλελειμμένοι, ότι δεν υπάρχει κράτος. Δεκαοχτώ χρόνια δήμαρχος και έχω απογοητευθεί», σημειώντας πως η ανάπτυξη δεν έχει φτάσει ακόμα στο νησί, ή αν πήγε, «έφυγε» μαζί με τους επισήμους και τις υποσχέσεις τους.
Κατέστρεψαν το Καστελλόριζο, καταστρέφουν τη χώρα, σημειώνει και επιτίθεται με σφοδρότητα συλλήβδην εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας (πλην ενός, του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη): «Αυτοί οι ανεγκέφαλοι που βγαίνουν σήμερα στις τηλεοράσεις και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα μας περνούν για βλάκες. Λένε ότι έκαναν λάθη και έχουν το θράσος να θέλουν να πάρουν πάλι τα ηνία αυτής της χώρας. Για εμένα είναι ανεπιθύμητοι. Δε θέλουμε κανέναν πλέον εδώ πέρα. Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους».
Τουρκικές «εισαγωγές»
Αναφορικά με το δήμο του, πέραν της έλλειψης προσωπικού που παρουσιάστηκε με την εφαρμογή του ΟΕΥ, «από τα 20 άτομα που προβλέπει, έχω αυτή τη στιγμή 5 άτομα, και ένα μηχανικό που θέλω για μελέτες δεν έχω· δεν υπάρχει σωστή κατανομή των ειδικοτήτων», λέει ο δήμαρχος, το σημαντικότερο πρόβλημα στο νησί είναι η τροφοδοσία.
Και εδώ το πρόβλημα έρχεται να το λύσει η… ευγενική χορηγία της Τουρκίας, στις ακτές της οποίας κατεθύνονται οι Καστελλοριζίτες για να προμηθευτούν τρόφιμα, καθώς -όπως λέει ο δήμαρχος- ό,τι αγοράσουν συν τα εισιτήρια είναι… φτηνότερα από τα σούπερ μάρκετ της Μεγίστης, που είναι ακριβότερα ακόμα και από αυτά της Ρόδου. Η προμήθεια αυτή φτάνει στο 30-40% των αναγκών των κατοίκων του νησιού.

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ !Όπως μας ενημέρωσε μια πηγή μας ηθικός αυτουργός ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κύριος Μπούταρης αυτός πρότεινε στον δήμαρχο Σκοπέλου να ύψωση την τουρκική σημαία τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε !Σκόπελος Κατέβασαν την τουρκική σημαία μετά την κατακραυγή του κόσμου !
Μετά την κατακραυγή του κόσμου και την συμπαράσταση όλων σχεδόν των ελληνικών μπλοκ άρον άρον κατέβασαν την τουρκική σημαία χτες το βράδυ από την δημαρχία της σκοπέλου ,το skopelosnews ευχάριστη όλους τους φίλους μπλόκερ  για την άμεση ευεσθιτοποιοιση και συμπαράσταση στην ενεργεία μας να καταγγείλουμε το γεγονός σας ενημερώνουμε ότι σε λίγο θα θέσουμε το ερώτημα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας  κύριο Αγοραστό και θα έχουμε και την δική του θέση στο παράλογο τόλμημα της δημοτικής αρχής σκοπέλου να προβεί στην ανύψωση τουρκικής σημαίας χωρίς λόγο στο δημαρχείο
Όπως μας ενημέρωσε μια πηγή μας ηθικός αυτουργός ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κύριος Μπούταρης αυτός πρότεινε στον δήμαρχο Σκοπέλου να ύψωση την τουρκική σημαία τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε !

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΦΟ Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο έντεκα (11) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω πέντε (5) μέλη:!!!!


ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ 11 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΤΙΑ?

Σκόπελος το λιμάνι η τρύπα!τώρα θα είμαι κακός και κάνω κακό στο νησί μου και όχι εσείς με της μαλακίες σας ?

Σκόπελος τώρα σύλληψη νεαρού Σκοπελίτη και Αλβανού για κλοπές ?


σε λίγο θα έχουμε περισσότερα .....

ΣΚΟΠΕΛΟΣ απάντηση του skopelosnews για την αψυχολόγητη ενέργεια του Δήμου να αναρτησει σημαία της Τουρκίας !!

ρε καραγκιόζηδες αντι να ζητήσετε συγνώμη από τους Σκοπελίτες πάτε να βγείτε και από πάνω ,ούτε σκάφος τουρκικο υπήρχε ούτε κριτής ούτε τίποτα ποιος ο λόγος που αναρτησατε την τουρκική σημαία?και τελικά την κατεβάσατε σήμερα εάν είχατε δίκιο γιατί την κατεβάσατε ?
άντε τουμπεκί τώρα
και μην μας απειλείται δεν μασάμε ....

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου