Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Θ. ΝΑΚΟΥ


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση απάντηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, σχετικά με τις πρόσφατες κομματικές προσλήψεις στην Πυροσβεστική:
«Ο κ. Παπουτσής είπε πάρα πολλά. Δεν μας είπε όμως ένα, το πιο βασικό: Τί δουλειά έχει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης να παρεμβαίνει στις διαδικασίες πρόσληψης πυροσβεστών;
Ο κ. Υπουργός σκοπίμως θολώνει τα νερά, προκειμένου να αποφύγει να απαντήσει επί της ουσίας της τοποθέτησής μας, που είναι η κομματική παρέμβαση σε μία διαδικασία, που θα έπρεπε να είναι κρυστάλλινη.
Αυτή η στάση του επιβεβαιώνει και την καταγγελία μας περί κομματισμού και ευνοιοκρατίας. Όσο για τα περί αξιοκρατίας, τα οποία λέει και ξαναλέει, τον παραπέμπουμε στην τελευταία δήλωση της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, που καταγγέλλει ακριβώς την έλλειψή της?
Και αν αμφισβητεί τις δικές μας απόψεις και το έγγραφο που επικαλούμαστε, ας κάνει τον κόπο να ανατρέξει στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΠΥΔ, στις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας, όπου υπάρχουν αναρτημένες φωτογραφίες από τη συνάντηση του προεδρείου της με τον κ. Καρχιμάκη, με τη σημείωση ότι «ο κ. Καρχιμάκης επικοινώνησε με την Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία και δεσμεύτηκε για την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης»!
Δηλαδή, ο κ. Παπουτσής παίρνει «γραμμή» από το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ; Αυτή είναι η άποψή του για την εμπέδωση μια νέας αντίληψης στην άσκηση πολιτικής;».

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2012 η απόφαση απαλλοτρίωσης για τις επιτάξεις εκτάσεων από την Πολεμική Αεροπορία στη Νέα Αγχίαλο-Απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας σε Ερώτηση του Θανάση Νάκου.


Στην Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αποζημίωση των ιδιοκτητών γης στη Νέα Αγχίαλο, μετά από επίταξη εκτάσεων τους από την Πολεμική Αεροπορία ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος απάντησε ότι: «Όσον αφορά στην αναγκαστική απαλλοτρίωση (σύσταση δουλείας) στη ζώνη διέλευσης του αγωγού στην περιοχή Μικροθηβών Νέας Αγχιάλου, αυτή έχει προβλεφθεί στον Προϋπολογισμό του 2011, ο οποίος είναι σε ισχύ και για το 2012. Ως εκ τούτου, εντός του 2012 η Πολεμική Αεροπορία θα γνωματεύσει για την ανάγκη σύστασης δουλείας στον αγωγό ώστε να προωθηθεί η διαδικασία για την απαλλοτρίωση από το Υπουργείο Οικονομικών και την Κτηματική Υπηρεσία Βόλου δεδομένου ότι οι απαλλοτριώσεις για ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας γίνονται «Υπέρ και Δαπάναις του Δημοσίου». (…) Η καθυστέρηση που υπάρχει οφείλεται στην ανάγκη επικαιροποίησης των στοιχείων της κτηματογράφησης, η οποία είχε διενεργηθεί κατά τη φάση της επίταξης (δέκα χρόνια πριν) και έχρηζε ενημέρωσης και τροποποιήσεων στα σχέδια για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές, καθώς και στα οριστικά σχέδια εξ εκτελέσεως του αγωγού (as built). Εντός του πρώτου εξαμήνου 2012 εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί τόσο αυτή η διαδικασία, όσο και η έκδοση σχετικής γνωμάτευσης από την ΠΑ, ενώ θα έχει προωθηθεί παράλληλα η σχετική απόφαση απαλλοτρίωσης προς υπογραφή. Ακολούθως, όλα τα έγγραφα θα σταλούν άμεσα στην αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία για τις περαιτέρω ενέργειες αρμοδιότητας της.»
Σύμφωνα με την Ερώτηση του κ. Νάκου, η Πολεμική Αεροπορία προχώρησε στην επίταξη της παραπάνω έκτασης με σκοπό την αντικατάσταση του αγωγού καυσίμων από τον αποθηκευτικό χώρο Μικροθηβών και μέχρι την 111 Πτέρυγα Μάχης με απόφαση του αρμόδιου Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης το 2002. Για να ολοκληρωθεί η αποζημίωση των ιδιοκτητών, απαιτείται να γίνει αναγκαστική απαλλοτρίωση, μέσω της σύστασης δουλείας στη ζώνη διέλευσης του αγωγού. Όμως, αν και από το 2002 η Πολεμική Αεροπορία έχει εγκαταστήσει τον αγωγό, εντούτοις οι ιδιοκτήτες περιμένουν ακόμη να καθορισθεί τιμή μονάδας απαλλοτρίωσης και να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημίωσης τους. Οι σχετικές διαδικασίες έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ, καθώς για να γίνει αυτό, θα πρέπει προηγουμένως η Πολεμική Αεροπορία να γνωματεύσει για την ανάγκη σύστασης της δουλείας στον αγωγό, να προωθηθεί η διαδικασία απαλλοτρίωσης από την αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, να κηρυχθεί η απαλλοτρίωση με απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τέλος τα πολιτικά δικαστήρια να προσδιορίσουν με απόφασή τους την προσωρινή και οριστική τιμή μονάδας.
Ο κ. Νάκος, σχολιάζοντας την απάντηση του αρμόδιου Υφυπουργού έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Ο αρμόδιος Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας με την απάντηση του ζητά νέα πίστωση χρόνου από τους ιδιοκτήτες ακινήτων στη Νέα Αγχίαλο, από τις ιδιοκτησίες των οποίων διέρχεται ο αγωγός καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας. Έτσι, αν και η απαραίτητη διαδικασία δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί εντός του 2011, εντούτοις σύμφωνα με την απάντηση του κυρίου Υφυπουργού τα χρήματα των αποζημιώσεων μεταφέρονται στον προϋπολογισμό του 2012 και η σχετική απόφαση απαλλοτρίωσης θα εκδοθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2012. Ελπίζω, το Υπουργείο αυτή τη φορά να φανεί συνεπές στο χρονοδιάγραμμα που το ίδιο θέτει και να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τις διαδικασίες αποζημίωσης των ιδιοκτητών. Οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου περιμένουν αρκετό καιρό, μέχρι να αποζημιωθούν για τις εκτάσεις τους, που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία και είναι άδικο να στερούνται της προβλεπόμενης από το νόμο απαραίτητης αποζημίωσης».

2ο Διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Κένταυρος 2012»


2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2012


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  1. Εισαγωγή

Η 3Wins διοργανώνει το 2ο διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης Κένταυρος 2012 στο Πήλιο και στον Βόλο. Η περιοχή διαθέτει άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις και άψογα καταλύματα ,για να διεξαχθεί ένα τουρνουά υψηλών προσδοκιών. Αποτελεί επίσης και αθλητικό κέντρο προετοιμασίας από ομάδες όλου του ελλαδικού χώρου αλλά και ομάδων του εξωτερικού.
Στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να συνυπάρξουν φιλικά σε ένα τουρνουά με νικητή το μπάσκετ , να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε επώνυμους ανθρώπους του μπάσκετ που θα παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά με σκοπό την προώθηση κάποιων εξ αυτών των αθλητών σε μεγάλες ομάδες.
  1. Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής

ΤΡΙΤΗ: 17/Ο4
ΤΕΤΑΡΤΗ: 18/Ο4
ΠΕΜΠΤΗ: 19/04
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 20/04


1.Δημοτικό γήπεδο Πορταριάς – Ε.Α.Κ. Βόλου  1. Ηλικιακές κατηγορίες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΗΛΙΚΙΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΠΑΥΛΑΣ
ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΑΛΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
(ΑΓΟΡΙΑ)
1998
4χ8 min
5 min

7αρα

1
ΜΙΝΙ
(ΑΓΟΡΙΑ)
1999
4Χ8 min
5 min
5αρα
ή
7αρα

1
ΠΡΟΜΙΝΙ (ΑΓΟΡΙΑ)
2000
4Χ8 min
5 min

5αρα

1
ΠΡΟΜΙΝΙ (ΑΓΟΡΙΑ)
2001
4Χ8 min
5 min

5αρα

14. Τρόπος Διεξαγωγής

    1. Α’ ΦΑΣΗ

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους και σε κάθε όμιλο θα πραγματοποιηθούν αγώνες όλοι εναντίων όλων.
Μετά τους αγώνες της πρώτης φάσης οι ομάδες θα συνεχίσουν με γνώμονα την κατάταξη τους στην βαθμολογία.

4.2 Β’ ΦΑΣΗ

Στη δεύτερη φάση διασταυρώνονται οι ομάδες και των ομίλων ανάλογα με την βαθμολογία τους για να έχουμε την τελική κατάταξη, π.χ. ο 1ος του Α’ ομίλου με τον 1ο του Β’ ομίλου, ο 2ος του Α’ ομίλου με τον 2ο του Β’ ομίλου κ.ο.κ.5.Ειδικος όρος διεξαγωγής αγώνων

Δεν επιτρέπεται σε ομάδα να εφαρμόζει άμυνα ζώνης σε καμία κατηγορία, Zone Press με παγίδες, καθώς και οποιαδήποτε παραλλαγή της. Εάν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, τότε οι διαιτητές μπορούν να διακόψουν τον αγώνα σε βάρος της.
Επιτρέπεται ΜΟΝΟΝ η άμυνα man to man σε όλο το γήπεδο.
Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα δίνεται 2 λεπτά παράταση.6. Κανονισμοί Αγώνων

Οι κανονισμοί που θα ισχύουν κατά την διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος του τουρνουά είναι αυτοί που διέπουν τα πρωταθλήματα της Ε.Ο.Κ και του Κ.Α.Κ.7.1 Διαιτητές – Γραμματεία - Παρατηρητές

Οι διαιτητές-γραμματεία και παρατηρητές της διοργάνωσης για κάθε αγώνα ορίζονται από την διοργανώτρια αρχή.
Οι διαιτητές είναι ενεργοί αξιολογημένοι διαιτητές του συνδέσμου ΕΚΑΣΘ.
Ο διαιτητής έχει την πλήρη ευθύνη τέλεσης του αγώνα πάντα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο παρατηρητή του γηπέδου της διοργάνωσης
Ο διαιτητής τηρεί κατά γράμμα τους κανονισμούς που διέπουν την διοργάνωση του τουρνουά.7.2 Φύλλο Αγώνος

Στο φύλλο αγώνα 15 min πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι υπεύθυνοι των ομάδων καλούνται να καταθέσουν τις 5αδες που θα ξεκινήσουν τον αγώνα, τις αλλαγές και τον αρχηγό της κάθε ομάδας.
Στο τέλος κάθε αγώνα πρώτα υπογράφει ο διαιτητής μετά οι αρχηγοί των ομάδων και τέλος η γραμματεία.


7.3 Ενστάσεις – Επιτροπή ενστάσεων

Τυχόν ενστάσεις για οποιοδήποτε θέμα προκύψει γίνονται από τους αρχηγούς κατά την διάρκεια του αγώνα και θα εξετάζονται από την επιτροπή διεξαγωγής του τουρνουά.
Για κάθε επίλυση ενστάσεων που προκύπτει κατά την τέλεση των αγώνων και εφόσον δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και τον κανονισμό της διοργάνωσης, θα αποφασίζει η διοργανώτρια αρχή με μια τριμελής εκτελεστική επιτροπή η οποία αποτελείται από τον διευθυντή του αγωνιστικού προγράμματος, τον επικεφαλής διαιτητή της διοργάνωσης, τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.
Δεν επιτρέπεται η υποβολή ενστάσεων για κακή εφαρμογή κανονισμού για τη διαιτησία.

7.4 Ισοβαθμία

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο η περισσότερων ομάδων στο τέλος της ¨Α¨ Φάσης ισχύουν τα μεταξύ τους παιχνίδια, σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας ισχύει η διαφορά των πόντων μεταξύ άμυνας και επίθεσης, σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας ισχύει η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια η καλύτερη άμυνα. Αν πάλι έχουμε ισοβαθμία γίνεται κλήρωση.
8. ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ

Σε περίπτωση που ομάδα δεν εμφανιστεί στην ώρα τέλεσης του αγώνα δίνεται παράταση από την διοργανώτρια 15 min. Αν μετά τη πάροδο του 15 λεπτού δεν έχει εμφανιστεί τότε άνευ αγώνα η παρευρισκόμενη ομάδα κερδίζει το ματς με σκορ 20-0 και η άλλη ομάδα μηδενίζεται.


9. Έπαθλα

  • Κύπελο σε όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών
  • Μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές
  • Δίπλωμα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του Τουρνουά
  • Μαγνητικό ταμπλό για τον προπονητή
  • Κύπελο στον πολυτιμότερο αθλητή (MVP)κάθε κατηγορίας.2Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2012ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

1. Εισαγωγή

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, οι υποχρεώσεις των ομάδων, του αθλητικού κέντρου , του ξενοδοχείου και της διοργανώτριας τηρούνται με βάση τον παρόντα κανονισμό, που αποτελεί μέρος της προκήρυξης.
2. Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις τόσο των ομάδων όσο και της διοργανώτριας. Οι αθλητές θα μείνουν σε 2-3-4κλινα δωμάτια ενώ οι προπονητές συνοδοί σε 2κλινα- 3κλινα.
Τα ξενοδοχεία παρέχουν την δυνατότητα στους διαμένοντες την δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και επιπλέον με μια μικρή χρέωση(ανάλογα το ξενοδοχείο) για τις υπηρεσίες πλυντηρίου.

2.1. Η εταιρεία μας θα προσφέρει πακέτα διαμονής και στους συνοδούς γονείς των αθλητών, σε εξαιρετικές τιμές.

3. Συνεργασία με ομάδες

Όλες οι ομάδες ορίζουν επικεφαλής της κάθε αποστολής και αρμόδιο για όλα τα θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας με την διοργανώτρια, ο οποίος ονομάζεται Γενικός Αρχηγός της αποστολής με τις κάτωθι αρμοδιότητες:
3.1. Nα συντάξει και να αποστείλει την δήλωση συμμετοχής της ομάδας.
3.2. Να ενημερώσει τους κηδεμόνες της αποστολής για τις λεπτομέρειες της προκήρυξης και τους κανονισμούς της διοργάνωσης.
3.3. Να συλλέξει και να ελέγξει τις ατομικές δηλώσεις των αθλητών με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά.


3.4. Να δηλώσει εμπρόθεσμα την συμμετοχή της ομάδας του στην διοργανώτρια.

3.5. Να ενημερώσει έγκαιρα την διοργανώτρια για τυχόν καθυστερήσεις η αλλαγές στην συμμετοχή των αθλητών της ομάδας του.

3.6. Να τηρεί με συνέπεια και υπευθυνότητα το πρόγραμμα των αγώνων και τους κανόνες που διέπουν την διοργάνωση.

3.7. Έχει την ευθύνη της ομάδας του για τυχόν φθορές η ζημιές προκληθούν από τους αθλητές στο ξενοδοχείο η το αθλητικό κέντρο.

3.8. Να φροντίζει για την άψογη συμπεριφορά των αθλητών στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

3.9. Να τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές της ομάδος
3.10 Κάθε ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 εμφανίσεις διαφορετικού χρώματος.

Ο υπεύθυνος κάθε ομάδας εξουσιοδοτεί την διοργανώτρια να προβεί σε τυχόν απαραίτητες τροποποιήσεις κατά την κρίση της που θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης δεν θα θίγουν το βασικό πνεύμα και τις αρχές της διοργάνωσης, θα γνωστοποιούνται δε άμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους του τουρνουά.
Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται με απόφαση από την επιτροπή διεξαγωγής του τουρνουά που αναλαμβάνει την υποχρέωση πιστής εφαρμογής όλων των παραπάνω όρων για την ομαλή διεκπεραίωση της διοργάνωσης.

4. Για τη διοργανώτρια

H διοργανώτρια είναι υπεύθυνη:

4.1. Την εξασφάλιση συμμετοχής των ομάδων στους ομίλους και στον εξοχυνιστικό έλεγχο της τήρησης κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

4.2. Την εξασφάλιση όλων των προσυμφωνηθέντων παροχών στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στο ξενοδοχείο.

4.3. Την έκδοση κάρτας διαπίστευσης για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές προπονητές, υπευθύνους και καλεσμένους.

4.4. Την παροχή μιας αναμνηστικής μπλούζας σε κάθε αθλητή, προπονητή και υπευθύνους συμμετέχουσας ομάδας.

4.5. Να ορίζει υπεύθυνο γηπέδου – γραμματεία, παρατηρητή αγώνων και διαιτητών. Επίσης σε ένα απ΄ τα ξενοδοχεία θα λειτουργεί από τις 08:00 έως 22:00, η κεντρική γραμματεία της διοργάνωσης για οποιοδήποτε πληροφορία σε θέματα διαμονής, διαπίστευσης, μεταφοράς και ενημέρωσης αποτελεσμάτων.


4.6. Την εξασφάλιση διαιτησίας αγώνων και συντονισμό αυτής με την Ένωση Διαιτητών της Ε.Κ.Α.Σ.Θ.


4.7. Την εξασφάλιση γιατρών κατά την διάρκεια των αγώνων και την πιθανή παρουσία ασθενοφόρου κατά την διάρκεια των αγώνων για επίλυση έκτακτων προβλημάτων.
Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, διαφοροποιήσει η καταργήσει όρους που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη εφόσον το κρίνει απαραίτητο στην υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα όλους τους εμπλεκομένους της διοργάνωσης.
Επίσης η διοργανώτρια απαλλάσσεται της ευθύνης για οποιοδήποτε τραυματισμό αθλητή κατά την διάρκεια των αγώνων, την μεταφορά αθλητών από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κατά την διαμονή τους στο ξενοδοχείο και ζημιές που τυχόν προκαλέσουν οι διαμένοντας.
5. Επικοινωνία


Μπουντούρης Νικόλαος: κιν: 6977 637 777

Κατσάλης Νικόλαος: κιν: 6936 650 421

Καραδανάς Ευριπίδης: κιν: 6936 650 420
Γραμματεία: τηλ: 2310 68 33 88
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


1η ΗΜΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ 17/04
16:00 Άφιξη ομάδων, διαπίστευση, δείπνο στο ξενοδοχείο
21:00 Συνάντηση Προπονητών, Βασικές ανακοινώσεις διεξαγωγής
2η ΗΜΕΡΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/04
07:30 Πρωινό
09:00 Διεξαγωγή 1ης αγωνιστικής
14:00 Μεσημεριανό – Ξεκούραση
16:00 Διεξαγωγή 2ης αγωνιστικής
21:00 Βραδινό – Ξεκούραση
3η ΗΜΕΡΑ
ΠΕΜΠΤΗ 19/04
07:30 Πρωινό
09:00 Διεξαγωγή 3ης αγωνιστικής
14:00 Μεσημεριανό – Ξεκούραση
16:00 Αγώνες κατάταξης(3-8)
21:00 Βραδινό – Ξεκούραση
22:00 Δεξίωση προς τιμή προπονητών-συνοδών- χορηγών.
4η ΗΜΕΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/04
08:00 Πρωινό
09:00 Διεξαγωγή Αγώνων κατάταξης (θέσεις 1-2)
13:00 Τελετή λήξης
14:00 Μεσημεριανό
15:00 Αναχώρηση

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


1η ΗΜΕΡΑ
2η ΗΜΕΡΑ
3η ΗΜΕΡΑ
4η ΗΜΕΡΑ
ΠΡΩΙΝΟ

Γάλα – Τσάι – Καφές
Κασέρι – Ζαμπόν – Γαλοπούλα
Βούτυρο – Μαρμελάδα – Μέλι – Μερέντα
Αυγά - Δημητριακά
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ


Κοτόπουλο με
μακαρόνι
Μοσχαράκι
κοκκινιστό
με πουρέ
Μπιφτέκι με τηγανιτές πατάτες


Σαλάτα εποχής – Φέτα - Επιδόρπιο
ΒΡΑΔΙΝΟ
Μπιφτέκι με τηγανιτές
πατάτες
Μπριζόλα με πατάτες φούρνου
Κοτόπουλο με ρύζι

Σαλάτα εποχής – Φέτα - Επιδόρπιο

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ : ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Ο υπογεγραμμένος - η :Εκ μέρους του σωματείου η της ακαδημίας :Διεύθυνση έδρας σωματείου/ακαδημίας:


Τηλ.
Fαx:
Email:
δηλώνω με το παρόν την συμμετοχή όλων των κάτωθι αναγραφόμενων αθλητών-
συνοδών στο 2ο Διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρησης Κένταυρος 2012 που θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο όπως αυτή προβλέπεται από την προκήρυξη της διοργάνωσης. Αποδέχομαι του όρους – κανονισμούς συμμετοχής στην διοργάνωση και απαλλάσσω την διοργανώτρια αρχή από οποιαδήποτε ευθύνη τραυματισμών που μπορεί να προκύψουν στους επισυναπτόμενους δηλωθέντες κατά την συμμετοχή τους στο τουρνουά. Επίσης αναλαμβάνω προσωπικά την υποχρέωση αποζημίωσης, πριν την αναχώρηση από τον τόπο διαμονής – ξενοδοχείο – οποιοσδήποτε ζημίας η φθοράς υλικού , που τυχόν προκληθούν από τους δηλωθέντες αθλητές , στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου η του ξενοδοχείου.
Τρόπος πληρωμής
Προκαταβολή 20% του συνολικού ποσού μέχρι τέλους Μαρτίου μαζί με την δήλωση συμμετοχής και εξόφληση με την άφιξη της ομάδας.

Ημερομηνία,…………………………2012
Σφραγίδα σωματείου / ακαδημίας υπογραφή υπευθύνουΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ

ΟΝΟΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ …………………………………………………………………………..

ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ……………………………………………………………………………..


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ


Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΕΤΟΣ
123456789101112131415

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΤΗΛEΦΩΝΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:


ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ……/…/….2012
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ:


ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΘΛΗΤΗ
(ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ )


Ονομα συλλόγου / Ακαδημίας……………………………………………………………..

Ονοματεπώνυμο Αθλητή:………………………………………………………………….

Hμερομηνία Γέννησης: …………………………………………………………………….

Oνομ/νυμο Κηδεμόνα: …………………………………………………………………….

AΔΤ: …………………………ΤΗΛ.ΟΙΚΙΑΣ:…….……………ΚΙΝ.:…....………………..

Διεύθυνση Κατοικίας: …………………..αρ. …… πόλη: …..……....….……T.K.……….
.


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ………..……………………………………………………..……
κηδεμόνας του αθλητή ……………………………………………..…………..…… δηλώνω
υπεύθυνα ότι έλαβα γνώση της προκήρυξης και του κανονισμού διοργάνωσης από τον υπεύθυνο του σωματείου / ακαδημίας και επιτρέπω την συμμετοχή , του υπό της κηδεμονίας μου ως άνω αναγραφόμενου αθλητή, στην εν λόγω διοργάνωση και απαλλάσσω την διοργανώτρια, από οποιαδήποτε ευθύνη τραυματισμών τυχόν προκύψουν κατά την συμμετοχή του στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Τουρνουά.

Υπογραφή Κηδεμόνα: ……………….…………….


ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Φωτοτυπία δελτίου ΕΟΚ αθλητή (από το σωματείο / ακαδημία) η
Πιστοποιητικό γέννησης η Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
Τα παραπάνω στοιχεία καταχωρούνται στη βάση δεδομένων της διοργανώτριας, είναι απολύτως εμπιστευτικά
Και αποσκοπούν στην ομαλή και άρτια λειτουργία της διοργάνωση


Η 3Wins διοργανώνει το 2ο διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης Κένταυρος 2012 στο Πήλιο και στον Βόλο. Η περιοχή διαθέτει άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις και άψογα καταλύματα ,για να διεξαχθεί ένα τουρνουά υψηλών προσδοκιών. Αποτελεί επίσης και αθλητικό κέντρο προετοιμασίας από ομάδες όλου του ελλαδικού χώρου αλλά και ομάδων του εξωτερικού.

Στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να συνυπάρξουν φιλικά σε ένα τουρνουά με νικητή το μπάσκετ , να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε επώνυμους ανθρώπους του μπάσκετ που θα παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά με σκοπό την προώθηση κάποιων εξ αυτών των αθλητών σε μεγάλες ομάδες.

Ένας απ’ τους στυλοβάτες της όλης προσπάθειας είναι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Μπουντούρης , ένα υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου που σημάδεψε με το δικό του μοναδικό τρόπο την ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ και αποτέλεσε ίνδαλμα για εκατοντάδες νέους αθλητές για την πορεία τους.

Τους άλλους δύο πυλώνες της προσπάθειας συμπληρώνουν οι Κατσάλης Νικόλαος και Καραδανάς Ευριπίδης, δύο πρώην αθλητές – προπονητές καλαθόσφαιρας αλλά και ιδρυτές - διευθύνοντες σύμβουλοι πρότυπων αθλητικών ομίλων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αθλητισμού.


Ημερομηνία διεξαγωγής τουρνουά:
17-18-19-20 Aπριλίου 2012


Ηλικιακές κατηγορίες


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΗΛΙΚΙΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΠΑΥΛΑΣ
ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΑΛΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
(ΑΓΟΡΙΑ)
1998
4χ8 min
5 min

7αρα

1
ΜΙΝΙ
(ΑΓΟΡΙΑ)
1999
4Χ8 min
5 min
5αρα
ή
7αρα

1
ΠΡΟΜΙΝΙ (ΑΓΟΡΙΑ)
2000
4Χ8 min
5 min

5αρα

1
ΠΡΟΜΙΝΙ (ΑΓΟΡΙΑ)
2001
4Χ8 min
5 min

5αρα

1
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου