Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

CNN: Εντόπισαν Ούφο στην Βαλτική; [βίντεο] Shipwreck Hunters Find Second 'UFO' on Ocean Floor, Divers to Visit Soon

CNN: Εντόπισαν Ούφο στην Βαλτική; [βίντεο]

Μια ομάδα που αναζητά ναυάγια, εντόπισε στον βυθό της Βαλτικής ένα περίεργο αντικείμενο που θυμίζει ιπτάμενο δίσκο.
Η ομάδα εργάζονταν για λογαριαμσό της Σουηδικής Εταιρείας Ocean Explorer και αναζητούσαν πολύτιμα αντικείμενα σε ναυάγια στην Βαλτική. Τον περασμένο Ιούνιο, το σόναρ του πλοίου της ομάδας εντόπισε ένα περίεργο αντικείμενο τεραστίων διαστάσεων. Τότε πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για Ούφο. Τώρα όπως μεταδίδει και το CNN η ομάδα εντόπισε πάλι μέσω σόναρ άλλο ένα αντίστοιχο αντικείμενο σε μικρή απόσταση. Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ η ομάδα δηλώνει πως δυστυχως λόγω καιρικών συνθηκών θα συνεχίσει τις υποβρύχιες έρευνες την ερχόμενη άνοιξη 

το καλύτερο υλικό για λιώσιμο χιονιού και πάγου εάν έχετε πρόβλημα αυτό είναι το φάρμακο και για το κρύο! the best material for melting snow and ice if you have this problem is the medicine for the cold!


Koινοβούλιο με δέκα κόμματα στα έδρανα!

alt
Μονοψήφιο ποσοστό στην πρόθεση ψήφου εμφανίζει για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC που δημοσιεύει αύριο "Το Ποντίκι".
Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ ανέρχεται στο 9,5%, με διαφορά 9,5 μονάδες από τη ΝΔ, που επίσης εμφανίζεται με μειωμένα ποσοστά από τη προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας το Δεκέμβριο (-1%).
Το ΚΚΕ διατηρεί τις δυνάμεις του με μικρές απώλειες, μια μονάδα κάτω στο 4% βρίσκεται ο ΛΑ.Ο.Σ., στα ίδια ποσοστά είναι το ΣΥΡΙΖΑ, θεαματική άνοδο παρουσιάζει η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη στο 8%, ενώ πτώση 0,5 σημειώνει η Δημοκρατική Συμμαχία.
Από την κατανομή των εδρών και εάν η αναγωγή επί των εγκύρων επιβεβαιωθεί, τότε στην επόμενη βουλή μπορεί να έχουν εκπροσώπηση έως και...δέκα κόμματα!
Με βάση τα δημοσκοπικά δεδομένα της έρευνας της Pulse RC τρεις στους τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός βουλής! Ενώ, η αριστερά αθροιστικά έλκει, έναν στους τρεις ψηφοφόρους.

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς διερεύνηση αξιοποίνων πράξεων που σχετίζονται με τις προϋποθέσεις απόκτησης διπλωμάτων ναυτικής ικανότητας εμπορικού ναυτικούΚλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποίησε, κατόπιν καταγγελίας και γραπτής Εισαγγελικής Παραγγελίας, έλεγχο στο αρχείο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας Ανάπτυξης και Ναυτιλίας και προέβη στη δέσμευση φακέλων, οι οποίοι φέρεται να περιείχαν πλαστούς τίτλους σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι εν λόγω τίτλοι σπουδών είναι προαπαιτούμενοι για την απόκτηση πτυχίων ή διπλωμάτων ναυτικής ικανότητας εμπορικού ναυτικού, όπως δίπλωμα προϊσταμένου Αρχιθαλαμηπόλου Εμπορικού Ναυτικού.
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Α.Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. διενεργείται προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση αξιόποινων πράξεων που σχετίζονται με τις προϋποθέσεις απόκτησης διπλωμάτων ναυτικής ικανότητας εμπορικού ναυτικού.

Current Prices & Schedules of Ferries to and from Volos or Aghios Constastinos/ Skopelos Τρέχουσες Τιμές & Δρομολόγια των Ferries προς και από το Βόλο ή τον Άγιο Constastinos / Σκόπελος


 Skopelos

Current Prices & Schedules of Ferries
to and from Volos or Aghios Constastinos/ Skopelos

Hellenic Seaways

Ticket prices 48 €  with high-speed ferry / 27,5 € normal ferry
Highspeed vessels Flyingcat 5 & 6
- The following schedule is valid until 31 March 2012.
Departing from Volos
 • Daily at 14:30 – arrival 17:15
Departing from Skopelos
 • Daily at 07:10 – arrival 10:05
Normal speed Ferry – Express Skiathos
- The following schedule is valid until 11 April 2012.
Departing from Volos
 • Tuesday, Thursday & Sunday at 09:00 – arrival 12:45
Departing from Skopelos to Volos
 • Tuesday & Thursday 14:30 – arrival 18:15
 • Friday at 15:00 – arrival 19:15
 • Sunday at 15:45 – arrival at 20:00

NEL Lines

Departing from Aghios Constastinos
 • There will be daily departures during the summer season
 •  Σκόπελος
  Τρέχουσες Τιμές & Δρομολόγια των Ferries
  προς και από το Βόλο ή τον Άγιο Constastinos / Σκόπελος
  Hellenic Seaways

  Τιμές εισιτηρίων 48 € με ταχύπλοα / 27,5 κανονικό πλοίο
  Highspeed πλοία Flyingcat 5 & 6

  - Το παρακάτω πρόγραμμα ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2012.
  Αναχώρηση από το Βόλο

       Καθημερινά στις 14:30 - Άφιξη 17:15

  Αναχώρηση από τη Σκόπελο

       Καθημερινά στις 07:10 - άφιξη 10:05

  Κανονική ταχύτητα Ferry - Εξπρές Σκιάθος

  - Το παρακάτω πρόγραμμα ισχύει μέχρι τις 11 Απριλίου 2012.
  Αναχώρηση από το Βόλο

       Τρίτη, Πέμπτη & Κυριακή στις 09:00 - Άφιξη 12:45

  Αναχώρηση από τη Σκόπελο στο Βόλο

       Τρίτη & Πέμπτη 14:30 - άφιξη 18:15
       Ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 - άφιξη 19:15
       Κυριακή στις 15:45 - άφιξη στις 20:00

  NEL Lines
  Αναχώρηση από τον Άγιο Constastinos

       Θα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου

εάν όπως μας λέτε πονάτε την Σκόπελο και θέλετε το καλό της να μια ευκαιρία να κάνετε κάτι για τον τουρισμό ,αμ δε το κάνετε βέβαια έχετε άλλα πράγματα να ασχοληθείτε πχ την καλαμάρι βραδιά

Πρωτοβουλίες του υπουργείου Τουρισμού για δημιουργία μαρίνων
Πρωτοβουλίες για τη σταθερή αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, μέσω της δημιουργίας μαρινών, τουριστικών καταφυγίων και αγκυροβολίων, προωθεί το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η γ.γ. του υπουργείου Κωνσταντίνα Μπέη, υπό την ιδιότητά της ως προέδρου της «Διυπουργικής Επιτροπής Τουριστικών Λιμένων», ζήτησε με έγγραφό της και από τους περιφερειάρχες να συνεργασθούν με τους δήμους, τα Λιμενικά Ταμεία και τους Οργανισμούς Λιμένων και να υποδείξουν στην Επιτροπή κατάλληλους χώρους για μαρίνες και τουριστικά καταφύγια - αγκυροβόλια.

«Η Ελλάδα», δήλωσε η Κωνσταντίνα Μπέη, «είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο. Το στοίχημα για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της είναι μεγάλο και πρέπει να κερδηθεί. Η Ελλάδα, με τα αμέτρητα νησιά, είναι ο ιδανικός τόπος για κρουαζιέρες όλο το χρόνο. Οι μαρίνες είναι επίσης ένα μεγάλο στοίχημα, που για να κερδηθεί χρειάζεται συστηματική δουλειά και βούληση όχι μόνο του υπουργείου, που είναι δεδομένη, αλλά και των τοπικών φορέων και κοινωνιών».

Τα σπάει ο Χρυσοχοίδης και κατεβαίνει κόντρα στο αγαπημένο δίδυμο των νταβατζήδων!... - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" Τα σπάει ο Χρυσοχοίδης και κατεβαίνει κόντρα στο αγαπημένο δίδυμο των νταβατζήδων!... - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

«Πρέπει να σταματήσει η απαξίωση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η τρομοκρατία ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν θα έχουμε να φάμε»

ΠΑΣΕΓΕΣ: Διατροφικά αυτάρκης η Ελλάδα και σε περίπτωση χρεοκοπίαςΠΑΣΕΓΕΣ: Διατροφικά αυτάρκης η Ελλάδα και σε περίπτωση χρεοκοπίας

Διατροφικά αυτάρκης σε ποσοστό 94% είναι η Ελλάδα σε σειρά βασικών αγροτικών προϊόντων επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ (Πανελλήνια Συνομοσπονδία Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων) Τζανέτος Καραμίχας.

Ειδικότερα, σύμφωνα στοιχεία που παρουσίασε σο κ. Καραμίχας το ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ που συνεδρίασε στη Θεσσαλονίκη, το ποσοστό αυτάρκειας στη φυτική παραγωγή ανέρχεται, κατά μέσο όρο, στο 99% περίπου, αλλά διαφοροποιείται μεταξύ επιμέρους κατηγοριών προϊόντων, όπως τα δημητριακά, όπου η αυτάρκεια ανέρχεται στο 82% περίπου, με το μικρότερο ποσοστό να καταγράφεται στο μαλακό σιτάρι (32%) και το υψηλότερο στο ρύζι (171%).

Στο ελαιόλαδο και τις ελιές η αυτάρκεια εμφανίζει υψηλό ποσοστό, μια και όπως είναι γνωστό η χώρα παραμένει έντονα εξαγωγική στα δύο αυτά προϊόντα.

Στα εσπεριδοειδή τη μεγαλύτερη αυτάρκεια κατέχουν τα πορτοκάλια με ποσοστό 167% ενώ στα λεμόνια η αυτάρκεια περιορίζεται στο 63% , στα φρούτα η αυτάρκεια παραμένει υψηλή (128%), ενώ πολύ χαμηλή αυτάρκεια διαπιστώνεται στην κατηγορία των οσπρίων με ποσοστό που κυμαίνεται στο 39%.

«Πρέπει να σταματήσει η απαξίωση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η τρομοκρατία ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν θα έχουμε να φάμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζανέτος Καραμίχας και κατέληξε: «Μπορούμε να πάμε σε υπεραυτάρκεια, να παράξουμε νέο πλούτο, να στηρίξουμε τη χώρα».

ΜΕΙΩΣΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ 20% ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΕΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου