Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

χιονόνερο τώρα στην Σκόπελο !


έχει πέσει η θερμοκρασία και στα ψηλά άρχισε να ρίχνει χιονόνερο ,άντε να ξυπνήσουμε το πρωί να δούμε καμία άσπρη μέρα και στην ΣΚΟΠΕΛΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ SKOPELOS NEWS Σωσίβιο στην οικονομία της Σκοπέλου θα είναι μόνο η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την βόρεια Ελλάδα και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με της βόρειες Σποράδες


Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά αυτί που μας υπόσχονται τουρισμό από την Βουλγαρία την ρουμάνια και την Ισπανία ,το έργο τα ξαναείδαμε πέρυσι που μας έφεραν εργάτες από την Βουλγαρία αντί για τουρίστες ,λοιπόν πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και με σοβαρότητα όλοι η υπόλοιπη παράγοντες δωμάτια ξενοδοχεία ενοικίασης αυτοκίνητων εστιατόρια καφέ και όλες η επιχείρισης που ασχολούνται με τον τουρισμό στην σκόπελο ,έξω από προσωπικά συμφέροντα και κομματικά ,θέλουμε ένα γρήγορο πλοίο με οικονομικές τιμές την χρονιά αυτί που Έρχεται που θα είναι η ποιο δύσκολη τα τελευταία 60 χρονιά εμπρός λοιπόν είμαστε και εμείς έτοιμη να βοηθήσουμε την οποιανδήποτε κίνηση προτείνουμε το εισιτήριο να μην είναι πάνω από 15 ευρό για τούς επιβάτες και το ναύλο για αυτοκίνητο όχι πάνω από 40 ευρό Θεσσαλονίκη  Σκόπελο, μόνο έτσι θα μπορεί κάποιος να έρθει στα νησιά μας και με καλές τιμές στα ξενοδοχεία είδει έχουμε τιμές για το κάθε άτομο από 9,50 ευρό σε πολυτελείας δωμάτια και με το πρωινό μαζί και ενοικίαση αυτοκινήτου στα 19 ευρώ την ήμερα εστιατόριο με πλήρες γεύμα 8 ευρό είναι μια καλή αρχή και περιμένουμε τώρα από της τοπικές αρχές κίνηση για σύνδεση των Σποράδων  με την Θεσσαλονίκη τώρα όμως Μετα θα είναι αργά...
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννη Δημαρά

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό είχε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς στα γραφεία της Περιφέρειας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα έργα και οι δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και οι βασικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στην ατζέντα των δυο ανδρών κυρίαρχο θέμα αποτέλεσαν τα έργα του ΕΣΠΑ αλλά και η στρατηγική της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε τομείς όπως ο τουρισμός και ο αγροδιατροφικός τομέας.
Ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Δημαρά για τα έργα
στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού, του τουρισμού καθώς και τα έργα που αφορούν στις κτιριακές υποδομές της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Δημαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά συνάντησα σήμερα τον παλιό φίλο Κώστα Αγοραστό, όχι μόνο γιατί είναι ο άνθρωπος το όποιο επέλεξε η Θεσσαλία για περιφερειάρχη, αλλά για τι είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και τον οποίο εκτιμώ. Γνωρίζω ότι είναι ένας «καθαρός» πολιτικός που προσπαθεί για την περιοχή και μου είναι παντελώς αδιάφορο το ότι ανήκουμε σε διαφορετικό ιδεολογικό στρατόπεδο. Είχα πλήρη ενημέρωση για τα έργα, τις δράσεις αλλά και για τις προτεραιότητες και τους στόχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και μετά από τις απόψεις που ανταλλάξαμε νιώθω μια ανακούφιση που ενώ βρισκόμαστε σε μια περίοδο κατάθλιψης, κατήφειας και μελαγχολίας στο σύνολο του Ελληνικού λαού, βγαίνει από την Περιφέρεια ένας τόνος αισιοδοξίας».
«Με μεγάλη χαρά συνάντησα σήμερα τον κ. Δημαρά, που τον γνωρίζω χρόνια και με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές προσπαθώντας να κάνουμε ανατροπές μέσα από τη νομοθετική λειτουργία, στην πραγματική κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για όλα τα έργα που υλοποιούνται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, για τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες αλλά και για τους στόχους μας στο ευρύ και άμεσο μέλλον» δήλωσε ο κ. Αγοραστός και συνέχισε: «Ενημέρωσα επίσης για τη δυναμική που έχει στον αγροδιατροφικό τομέα η Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη δυναμική που πάμε να δημιουργήσουμε στον τομέα του τουρισμού, καθώς αυτοί οι δυο κλάδοι έχουν τη δυνατότητα, αν τους εκμεταλλευτούμε, να μας βγάλουν από αυτή την πρωτοφανή κρίση. Συζητήσαμε επίσης για την κατάσταση της οικονομίας και συμφωνήσαμε ότι μια εσωτερική υποτίμηση δεν θα μας βγάλει από το αδιέξοδο και από το σπιράλ της ύφεσης. Η εμμονική προσήλωση στην εσωτερική υποτίμηση, σε βίαιη υποτίμηση των

ΕΚΤΑΚΤΟ: Nυχτερινές "επιδρομές" της τουρκικής Αεροπορίας στο Αιγαίο


Φρενίτιδα τουρκικών προκλήσεων και απόψε τη νύχτα στο Αιγαίο και όλα δείχνουν ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα με μια Τουρκία να σπαράσσεται στο εσωτερικό της από την σύγκρουση νεο-οθωμανών με τους κεμαλικούς και μία Ελλάδα πρακτικά ακυβέρνητη. Αλλά και με μια ηγεσία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που στέλνει λανθασμένα σήματα στο στράτευμα εναγκαλιζόμενη με τον πλέον ανθέλληνα Τούρκο υπουργό Έγκεμεν Μπαγίς εντός του υπουργείου που υποτίθεται είναι αρμόδιο για την ασφάλεια της χώρας.
Πριν από λίγο δύο τουρκικοί σχηματισμοί μαχητικών αεροσκαφών (3+3) εισέβαλαν στο Aιγαίο εκτελώντας αποστολές COMAO (προσβολές κατά ναυτικών στόχων) και προβαίνοντας σε πέντε παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας. Ελληνικά μαχητικά έσπευσαν να τα αναχαιτίσουν.
Η νυχτερινή δραστηριότητα των τουρκικών μαχητικών σε μία ημέρα που ήδη είχαμε μία υπέρπτηση στην Ρω και πολλαπλές παραβιάσσεις του ΕΕΧ, μόνο δυσάρεστες εξελίξεις δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν.
Ας δούμε την νυχτερινή δραστηριότητα της ΤΗΛ, όπως καταγράφηκε από το ΓΕΕΘΑ: ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ    : 2
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     : 2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    : 5
ΠΕΡΙΟΧΗ          : ΒΟΡΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ME TETOIA KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

περιοχή Παναγία ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ περιφερειακός Αγίου Σπυρίδωνας και στην επισκοπή Σκοπέλου όλα μαύρα πάλι χωρίς φως γιατί ρε δεν σας νοιάζει?


από αναγνώστη ερώτημα στον δήμαρχο Σκοπέλου θα μας απαντήσει άραγε?

ΑΓΑΠΗΤΟ BLOG ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΘΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Αναγνώστης

περιμένουμε της απαντήσεις για το νερό στην Σκόπελο από την ΔΕΥΑ Σκοπέλου


γιατί ο κόσμος πίνουν μόνο εμφιαλωμένο ακόμη και στα συμβούλια αγοράζουν εμφιαλωμένα και πίνουν άλλα κανείς δεν νοιάζεται γιατί ?

ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΗ !


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ!! ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικό ελικόπτερο SeaHawk πέταξε πάνω από τη νήσο Ρω!

Σαφές «μήνυμα» προς την Ελλάδα έστειλε η Τουρκία πριν από λίγο, σε ότι αφορά τα ενεργειακά πεδία στην Ανατ. Μεσόγειο με την υπέρπτηση πάνω από τη νήσο Ρω τουρκικού ελικοπτέρου S-70B6 Seahawk σε ύψος μόλις 65 μέτρων!
Πιο συγκεκριμένα τουρκικό ελικόπτερο του Ναυτικού S-70 προερχόμενο από τη ναυτική Βάση του Ακσάζ, απέναντι σχεδόν από τη Ρόδο, εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης στις 14:51. Το ελικόπτερο παρέμεινε στην περιοχή για μισή ώρα περίπου για να πραγματοποιήσει  υπέρπτηση στη Νήσο Ρω στα 200 πόδια (65 μέτρα περίπου) στις 15:24 πριν να εξέλθει από το FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:30.
Στην περιοχή έσπευσε ζεύγος αεροσκαφών αναχαίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η Τουρκική κίνηση είναι σαφής, όσο σαφής είναι και η επιλογή της νήσου Ρω για την πραγματοποίηση της υπέρπτησης: Αυτό που προκύπτει είναι πως η Άγκυρα δεν προτίθεται να αφήσει την Ελλάδα να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ, ΑΟΖ στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και το σύμπλεγμα της Μεγίστης (Καστελόριζο), της νήσου Στρογγύλης και της νήσου Ρω, η οποία να σημειωθεί πως βρίσκεται στη δυτική πλευρά προς την Ρόδο. 
Η στέρηση όμως της ΑΟΖ που προκύπτει και από τη Μεγίστη αλλά και τις δύο άλλες νησίδες, θα στερήσει από τη χώρα μας μεγάλες εκτάσεις στην Ανατ. Μεσόγειο, εκτάσεις οι οποίες περιέχουν σημαντικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων και που η Τουρκία επιθυμεί να τα εκμεταλλευθεί η ίδια.
Να σημειωθεί πως η η τουρκική ενέργεια έρχεται λίγα 24ωρα μετά την Αιγυπτιακή υιοθέτηση των τουρκικών θέσεων γύρω από το θέμα της οριοθέτησης ΑΟΖ, όταν το Κάϊρο ζήτησε την έναρξη διαπραγματελύσεων  με  Κύπρο και  Τουρκία χωρίς σε αυτές να συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα, η οποία έχει ξεκάθαρα δικαιώματα στην περιοχή!
 Να υπενθυμίσουμε ακόμη πως η τουρκική αυτή επιθετική ενέργεια έρχεται λίγο μετά τη συνάντηση του  υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Τούρκο υπουργό επί ευρωπαϊκών υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς και τις  φιλοφρονήσεις που απεύθυνε ο Έλληνας υπουργός προς τον Τούρκο επίσημο και οι οποίες υπερέβησαν κάθε όριο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Προετοιμασίες κινητοποιήσεων από τους αγρότες

Μπαράζ από κινητοποιήσεις, ξεκινούν μέσα στον Ιανουάριο οι αγροτοσυνδικαλιστές της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ). Οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν στο πλαίσιο πανελλαδικής σύσκεψης στη Λάρισα και περιλαμβάνουν ειδικότερα:
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στις 23 Ιανουαρίου. Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, με κοινή πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ και ΟΓΕ, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ για να διατρανωθεί η άρνηση πληρωμής των χαρατσιών για τ' ακίνητα και να καταγγελθεί η νέα αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, θα γίνουν κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας.
Οι κινητοποιήσεις, όπως αναφέρουν τα στελέχη της ΠΑΣΥ, θα συνεχιστούν με διάφορες μορφές – μαζικές συγκεντρώσεις, με τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα, σε πλατείες πόλεων, άνοιγμα διοδίων, αποκλεισμοί εθνικών οδών κ.α.  ενώ αγωνιστικός σταθμός θα είναι το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την έκθεση «Αγκρότικα».

Βόλος: Τριήμερη αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους

Για τρεις ημέρες από την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ως και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου θα απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι του Βόλου, με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου τους που συνεδρίασε σήμερα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αποχή γίνεται μετά από απόφαση της Συντονιστική Επιτροπής των Δικηγοριών Συλλόγων Ελλάδας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νομοθετική πρωτοβουλία που προωθεί η Πολιτεία, ίδρυσης διασυλλογικών δικηγορικών εταιριών και παραστημάτων τους που συμβάλλουν στην «εμπορευματοποίηση» των δικηγορικών υπηρεσιών, στη δραστική συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, κυρίως για τους δικηγόρους της περιφέρειας, καθώς και την υποβάθμιση του οργανισμού δεσμού μεταξύ δικηγόρων και Δικηγορικού Συλλόγου.  Δελτίο Τύπου

Σκιάθος: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Παπαδιαμάντη


skiathosΕκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη πραγματοποίησε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ο δήμος Σκιάθου. Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε μνημόσυνο στον ιερό ναό Παναγίας Λιμνιάς ενώ το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου πραγματοποιήθηκε  πνευματικό αφιέρωμα στον κορυφαίο Σκιαθίτη λογοτέχνη, το οποίο παρακολούθησαν οι ιερείς του νησιού, η Δημοτική Αρχή,
Προϊστάμενοι Αρχών και Υπηρεσιών και κάτοικοι του νησιού. Ο Δήμαρχος Σκιάθου χαιρετίζοντας την εκδήλωση μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Παπαδιαμάντης ήταν ένας απλός άνθρωπος που με τη γλώσσα του δίχασε τον τότε πνευματικό κόσμο της Ελλάδας. «Έναν άνθρωπο που θαύμασε ο Ελύτης, ο Λορεντζάτος κ.ά. Έναν άνθρωπο που νεότεροι μελετητές ανέδειξαν τις πλείστες όψεις του». Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν μέσα στο 2011 με αφορμή τα 100 χρόνια από το θάνατό του ενώ στη συνέχεια  η υπεύθυνη του Μουσείου Παπαδιαμάντη Αθηνά Παπαγεωργίου έκανε μία αναδρομή με λόγο και εικόνα στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Σκιάθου το 2011 αφιερωμένες στα  100 χρόνια από την κοίμηση του Αλ. Παπαδιαμάντη.
Στο β΄ μέρος δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης να απολαύσουν «τα θαμνώδη ρήματα και φύλλα καταπράσινα της γλώσσας» του Παπαδιαμάντη μέσα από αναγνώσεις αποσπασμάτων από διηγήματά του στο πρωτότυπο κείμενο και σε μετάφραση.

μάθαμε ότι εισαγγελέας από την Αθήνα είναι στην Σκόπελο από το πρωί είναι αλήθεια?

πω πω πω και πολύ κλάμα στην Σκόπελο κάποιοι συγγενείς!!

O κ. Θανάσης Νάκος, μετά την κατάθεση Ερώτησης στη Βουλή, για την ανάγκη διερεύνησης των καταγγελιών από εμπόρους και καταστηματάρχες της Αθήνας για πιθανές σχέσεις αστυνομικών με μετανάστες διακινητές ναρκωτικών,


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, μετά την κατάθεση Ερώτησης στη Βουλή, για την ανάγκη διερεύνησης των καταγγελιών από εμπόρους και καταστηματάρχες της Αθήνας για πιθανές σχέσεις αστυνομικών με μετανάστες διακινητές ναρκωτικών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Στην κραυγή αγωνίας των πολιτών –ιδιαίτερα των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας– και στις αναρίθμητες καταγγελίες για την ανεξέλεγκτη «έκρηξη» της εγκληματικότητας, έρχονται να προστεθούν ανησυχητικά δημοσιεύματα που μεταφέρουν υπόνοιες για σχέσεις αστυνομικών που υπηρετούν σε υπηρεσίες και τμήματα του κέντρου της πρωτεύουσας, με λαθρομετανάστες διακινητές ναρκωτικών!
Τις υπόνοιες καταθέτουν πολίτες και καταστηματάρχες της Κυψέλης, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι, αν και πολύ συχνά προβαίνουν σε καταγγελίες στην Αστυνομία για τα όσα συμβαίνουν στις γειτονιές τους, εντούτοις από τη στιγμή της καταγγελίας και μέχρι την έλευση των αστυνομικών, οι διακινητές ναρκωτικών εξαφανίζονται σαν να έχουν ειδοποιηθεί...
Καταθέτουν, μάλιστα, ότι αυτό έχει επαναληφθεί πολλές φορές, γεγονός που δημιουργεί στους ίδιους τους καταγγέλλοντες σοβαρές υπόνοιες για «εσωτερική ενημέρωση» των διακινητών!
Επιπρόσθετη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει πολλούς καταστηματάρχες και επαγγελματίες της περιοχής στη θλιβερή απόφαση να ζητήσουν τη βοήθεια αμειβομένων μπράβων, προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους!
Αντιλαμβάνεται κανείς τους κινδύνους, αλλά και το εντεινόμενο αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών από την κατάσταση αυτή. Ανασφάλεια που ενισχύεται και από το γεγονός ότι την εξαιρετικά επιβαρυμένη κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας καλούνται να αντιμετωπίσουν τα «αποψιλωμένα» από έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή αστυνομικά τμήματα.
Με δεδομένο ότι η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερωθεί από τους ίδιους τους καταγγέλλοντες για την κατάσταση που επικρατεί, έχει λάβει κάποια μέτρα για να την αντιμετωπίσει; Εδώ δεν χρειάζονται λόγια, αλλά πράξεις και μάλιστα άμεσες!»

Τώρα ληστεύουν και εφορίες - Στόχος η ΔΟΥ Κορυδαλλού ενώ ήταν γεμάτη κόσμο!

 - Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο Newsit ότι είδαν έναν άνδρα να φεύγει με μια σακούλα στο ένα χέρι και ένα όπλο στο άλλο

- Περίμεναν να γεμίσουν τα ταμεία και πήγαν λίγο πριν το κλείσιμο
- Φορούσαν κουκούλες αλλά κάποιοι λένε ότι νωρίτερα είχαν καθήσει στην ουρά...

Ήταν λίγο πριν τις 13.30 το μεσημέρι όταν τρείς ένοπλοι μπήκαν στην ΔΟΥ Κορυδαλλού και κατευθύνθηκαν στο ταμείο...

Η εφορία που βρίσκεται στην οδό Θεσπιών 62 ήταν γεμάτη κόσμο.


Οι τρεις ληστές φορώντας κουκούλες, απείλησαν τον ταμία, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν πεζοί  από την οδό Καλλικράτους.Οι Σποράδες τον "ξελόγιασαν" και άφησε τη Γερμανία

"Ανακάλυψε" τη Σκιάθο χρόνια πριν, στη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών και μην μπορώντας να αντισταθεί στη γοητεία της αποφάσισε να εγκαταλείψει για πάντα τη χώρα του, τη Γερμανία, και να εγκατασταθεί σε αυτό το νησί των Βορείων Σποράδων.

Ο Όρτβιν Βίτμαν ζει τα τελευταία 15 χρόνια στη Σκιάθο, μαζί με τη σύζυγό του Ούρσουλα και όχι μόνο έχει καταφέρει να μάθει την ελληνική γλώσσα, τους χορούς και τα παραδοσιακά τραγούδια, αλλά έχει βάλει σκοπό να "μυήσει" και άλλους συμπατριώτες του στις ομορφιές των Σποράδων και του γειτονικού Πηλίου, μέσα από μια σειρά περιπατητικές διαδρομές.

Ήδη, ο 64χρονος έχει έρθει σε επαφή με μια γερμανική τουριστική εταιρεία και από φέτος προωθεί ένα πρόγραμμα για φανατικούς πεζοπόρους, με τον τίτλο "Περπατώντας στις Βόρειες Σποράδες".

Από τον ερχόμενο Μάιο ως και τα μέσα Οκτωβρίου, ο κ. Βίτμαν και η σύζυγός του θα υποδέχονται γκρουπ Γερμανών πεζοπόρων, αποτελούμενα από 12 ως 20 άτομα, και θα τους ξεναγούν στο Πήλιο και τις Σποράδες.

Χρέη ξεναγού θα εκτελεί ο ίδιος ο 64χρονος, καθώς είναι παθιασμένος πεζοπόρος και έχει περπατήσει όλα τα μονοπάτια των νησιών, ακόμη και τα πιο δύσβατα.

Οι τουρίστες θα φτάνουν αεροπορικώς στο Βόλο, στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, και αφού απολαύσουν για ένα διήμερο τις ομορφιές του Πηλίου, στη συνέχεια θα μεταβαίνουν για πεζοπορία στη Σκόπελο, την Αλόννησο και τέλος στη Σκιάθο.

"Πρέπει να επεκτείνουμε την τουριστική σεζόν. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα νησιά αυτά σφύζουν από ζωή, όμως στόχος μας είναι να έρχονται τουρίστες την άνοιξη και το φθινόπωρο. Άλλωστε, αυτοί είναι οι καλύτεροι μήνες για πεζοπορία, καθώς δεν έχει πολλή ζέστη και ο καιρός είναι γλυκός" δηλώνει ο κ. Βίτμαν.

Όπως λέει, τα ελληνικά νησιά είναι ξεχωριστά και θα πρέπει να τα γνωρίσουν οι ξένοι. "Εκτός από πεζοπορίες διοργανώνω και 'φωτογραφικό σαφάρι' στα πιο ονειρικά σημεία για φωτογραφικές λήψεις" προσθέτει.

"Σε όλες τις οργανωμένες εκδρομές επεξηγώ και τα θεραπευτικά βότανα που συναντάμε. Η πεζοπορία στα νησιά των Βορείων Σποράδων την άνοιξη, αλλά και το φθινόπωρο, είναι σαν μια επίσκεψη σε περιβόλι βοτάνων. Παντού επικρατεί το άρωμα διάφορων θεραπευτικών φυτών, τα οποία φυτρώνουν στον παράδεισο αυτό, σχεδόν σε μυθική πληθώρα. Επίσης, μόνο στη Σκιάθο φυτρώνει το σπάνιο είδος της μπλε καμπανούλας σε ξερά βράχια ακόμη και ξερολιθιές" μας λέει ο κ. Βίτμαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

εκατόν δεκαεπτά χιλιάδες τριακόσια ογδονταοκτώ ευρώ 117.388,00 € ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

έντεκα χιλιάδες πεντακόσια σαράντα ευρώ και σαράντα λεπτά 11.540,40 € ΔΑΠΑΝΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΤΜΜΑΤΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Δ. ΚΛΗΜΑΤΟΣ

Σαλπάρει εντός της ημέρας το «Αqua Maria»


Εντός της ημέρας, και αφού πάρει έγκριση από τους επιθεωρητές του ρωσικού νηογνώμονα, αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου τα δρομολόγιά του το επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «Αqua Maria» της «NEL Lines», το οποίο χθες, προερχόμενο από Καβάλα, με 323 επιβάτες, προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού του Αγίου Νικολάου της Μύρινας, Λήμνου.

Από την πρόσκρουση άνοιξε ρήγμα δίπλα στον καταπέλτη, σε ύψος περίπου δύο μέτρων από την ίσαλο γραμμή, ενώ δεν προκλήθηκε ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, η βλάβη έχει ήδη αποκατασταθεί και το πλοίο είναι έτοιμο να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του.

Να σημειωθεί ότι το χθεσινό προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου για Άγιο Ευστράτιο- Λαύριο, στις 19:30, με 65 επιβάτες, παρέμεινε ανεκτέλεστο.

Στο μεταξύ, σε κινητοποιήσεις κατέρχονται την Πέμπτη οι κάτοικοι της Λήμνου, οι οποίοι έχουν ζητήσει από τον υφυπουργό Ανάπτυξης/ Ναυτιλίας 'Άδωνη Γεωργιάδη, τροποποίηση της υπάρχουσας σύμβασης για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση του νησιού, προκειμένου να μπει στη γραμμή νεότερο και πιο σύγχρονο πλοίο.

100€ πρόστιμο σε όσους δεν παίρνουν απόδειξη

alt
Η μάχη για την πάταξη της φοροδιαφυγής συνεχίζεται και τα πρόστιμα ετοιμάζονται να πέσουν βροχή. Την ίδια ώρα που οι άνδρες του ΣΔΟΕ συνεχίζουν τους ελέγχους στα καταστήματα, τώρα θα ελέγχουν και τους πελάτες που ψωνίζουν για το εάν παίρνουν απόδειξη.
Ο καταναλωτής που θα «συλλαμβάνεται» να αγοράζει οτιδήποτε χωρίς να έχει πάρει απόδειξη θα πρέπει να είναι έτοιμος να πληρώσει το ποσό των 100 ευρώ, το οποίο θα μπορεί να το εξοφλήσει μέσα σε 10 ημέρες και να πληρώσει μόνο το μισό, δηλαδή 50 ευρώ

έντεκα χιλιάδες τετρακόσια πενηνταένα ευρώ και σαρανταδύο λεπτά 11.451,42 €+έξι χιλιάδες εξακόσια τριανταδύο ευρώ και σαραντατρία λεπτά 6.632,43 € =18,083,85 ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΣΑ ΡΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΕΣ?

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου