Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ - ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΌΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ--- ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.
---ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ 
Σε σύσκεψη με τα στελέχη του κόμματος προχωρά αύριο Τετάρτη στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να αποφασίσουν εάν το κόμμα θα εξακολουθήσει να στηρίζει την κυβέρνηση.
Ο κ. Καρατζαφέρης παρουσιάζει ως βασικές αιτίες της αποχώρησης μια σειρά από διατάξεις του υπουργείου Δικαιοσύνης όπως το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών που προβλέπει αποφυλάκιση ακόμα και για εκείνους που έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα, το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά αλλά και αυτό για την δίκαιη δίκη που μετατρέπει από κακούργημα σε πλημμέλημα την διακίνηση λαθρομεταναστών.



Από την άλλη ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου μιλά για «πολιτικές σκοπιμότητες» στις οποίες δεν θα συμμετάσχει. Παρά ταύτα λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποσυμφόρηση των φυλακών προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές μεταξύ των οποίων και η απόσυρση της ρύθμισης που προέβλεπε διαδικασίες αποφυλάκισης για εκείνους που έχουν διαπράξει κακουργήματα και είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης από 5 έως 10 χρόνια τονίζοντας ότι είναι «Μια υποχώρηση στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου. Δεν θα βάλω εγώ σε αμφισβήτηση την συνοχή της κυβέρνησης και δεν θα δεχθώ αν προκύψουν οποιαδήποτε αποτελέσματα ότι είμαι εγω ηθικός αυτουργός επειδή κάποιος βγήκε έξω και διέπραξε το έγκλημα».


Επιπροσθέτως επισήμανε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία ο πρωθυπουργός του επισήμανε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην διαταραχθεί η κυβερνητική συνοχή και πως από εκεί και πέρα είναι δική του αρμοδιότητα να συνεννοηθεί με τους αρχηγούς των κομμάτων για τα θέματα που προκαλούν τριβές.


Με τον τρόπο αυτό ο κ. Παπαϊωάννου ικανοποίησε ένα από τα αιτήματα των βουλευτών της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Επιπροσθέτως, ο υπουργός δικαιοσύνης ξεκαθάρισε ότι θα φέρει το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά αν και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μια σειρά αλλαγών.
Χρήστος Μπόκας
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger