Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Που στο διάολο θα φτάσουμε ρεεεεεεεεε

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Εκαναν λοταρία δίνοντας ως δώρο μια... θέση εργασίας

Εκαναν λοταρία δίνοντας ως δώρο μια... θέση εργασίας
Απίστευτο κι όμως, αληθινό. Μαθητές λυκείου διοργάνωσαν χορό με λαχειοφόρο αγορά κι ένα από τα δώρα που προσέφεραν ήταν μια θέση εργασίας σε σούπερ μάρκετ.
Την εντυπωσιακή αυτή είδηση μεταδίδει η ιστοσελίδα trikalanews.gr όπου αναφέρεται πως η Γ' τάξη του Λυκείου Πύλης διοργάνωσε το χορό της σε ξενοδοχείο και στη λαχειοφόρο αγορά που στήθηκε το έπαθλο ήταν θέση για δουλειά. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του 15μελους Θωμάς Μπουρζιώκας:
«Σχεδιάσαμε σήμερα μια ευχάριστη βραδιά για τους ανθρώπους που μας περιβάλουν και μας στηρίζουν και προσπαθούμε να το ανταποδώσουμε δίνοντας πλούσια δώρα μέσα από την λαχειοφόρο αγορά. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε θα χρησιμοποιηθούν για την πενθήμερη εκδρομή του σχολείου» και έδωσε τις ευχές του, για υγεία και ευτυχία στους συμμαθητές του, στους γονείς τους και στους καθηγητές του Σχολείου.

Το μεγάλο και …πολυσυζητημένο δώρο της λαχειοφόρου ήταν μια σύμβαση εργασίας 6 μηνών σε σούπερ μάρκετ των Τρικάλων, με τυχερή την σύζυγο του καθηγητή Μαθηματικών του Λυκείου Γιώργου Αναγνώστου.
Η σύζυγος του καθηγητή πάντως επέλεξε να μην εργαστεί στο σούπερ μάρκετ κι έδωσε το δικαίωμα για δουλειά σε πρόσωπο το οποίο έχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger