Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Προς την έξοδο ο Φουρτάδο

Όλα δείχνουν ότι ο Αφρικανός επιθετικός θα παραχωρηθεί τελικά δανεικός , «κρατώντας» στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ τον Θωμά Τσίτα

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν από τα Σπάτα τον Ιανουάριο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Εμίλιο Φουρτάδο, όπως προκύπτει (και) από την συνάντηση που είχαν σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Έβαλντ Λίνεν για θέματα προγραμματισμού.
Όπως είχατε διαβάσει στο aek365, ο Αφρικανός φορ δεν βρισκόταν στη «μαύρη λίστα» που έστειλε ο Γερμανός τεχνικός στη διοίκηση την περασμένη Κυριακή. Όσον αφορά την επίθεση, ο προπονητής είχε εισηγηθεί την παραχώρηση των Νίκου Κατσικοκέρη και Θωμά Τσίτα, ενώ στους συνεργάτες του είχε μεταφέρει ότι έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Φουρτάδο ως εναλλακτική λύση για τη θέση του φορ και πως δεν έχει σκοπό πλέον να τον χρησιμοποιήσει ξανά στο αριστερό άκρο.

Ωστόσο, τα δεδομένα με την επιστροφή των Κιτρινόμαυρων από την άδεια των Χριστουγέννων φαίνεται πως άρχισαν σιγά σιγά να αλλάζουν. Αιτία δεν είναι μόνο η φημολογία πως ο Αφρικανός είναι μεταξύ των παικτών που επέστρεψαν στα Σπάτα με παραπανίσια κιλά (κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ενισχύθηκε από την απόφαση του Λίνεν να βάλει τον παίκτη να κάνει επιπλέον τρέξιμο στη σημερινή προπόνηση). Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν διαπιστώσει ότι ο Φουρτάδο είναι «εκτός κλίματος». Ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του και δεν νιώθει άνετα στην ομάδα. Κάτι που είχε διαφανεί και από τα παράπονα που είχε κάνει ο παίκτης εντός των αποδυτηρίων προς τους συμπαίκτες του, όταν υποστήριξε ότι δεν τον... βοηθούν να δείξει τις ικανότητές του και αντίθετα «περιμένουν» να κάνει λάθος για να του... βάλουν τις φωνές!
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προκύπτει έπειτα και από τη σημερινή συνάντηση του προπονητή με τον πρόεδρο είναι ότι ο Αφρικανός θα... προστεθεί στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είναι προς παραχώρηση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα που θα... βγει από τη λίστα για να προστεθεί αυτό του Φουρτάδο, θα είναι του Θωμά Τσίτα, με τον Νίκο Κατσικοκέρη να παραμένει στους... προς αποχώρηση παίκτες.
Πάντως, όσο... οξύμωρο και αν φαίνεται, η ΑΕΚ δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει ομάδα για να δανείσει τον Αφρικανό επιθετικό, αφού εδώ και καιρό «πολιορκείται» από συλλόγους της Β' εθνικής, κατηγορίας στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ πέρσι. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο έντονο ενδιαφέρον έχει εκφραστεί από την Καλλονή και την Καβάλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger