Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Κατάκολο: «Οι Πυργιώτισσες» αποχαιρέτησαν το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο

Με το δικό τους τρόπο αποχαιρέτισαν το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο του 2012, το Oriana της P & O Cruises, που κατέπλευσε στο λιμάνι Κατακόλου, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Οι Πυργιώτισσες».



Ετοίμασαν γλυκά και άλλα εδέσματα, έκοψαν φρούτα και από τα κτήματά τους και έστησαν τον πάγκο τους έξω από το πλοίο, μετά τη σχετική άδεια που έλαβαν και άρχισαν να προσφέρουν τα καλούδια τους στους τουρίστες οι οποίοι αντέδρασαν θετικά στην συμπαθητική χειρονομία των γυναικών.



Όπως τόνισε η πρόεδρος Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, «αποφασίσαμε να αποχαιρετίσουμε το τελευταίο καράβι του 2012 για το Κατάκολο. Ήταν μια δική μας πρωτοβουλία με πολλούς συμβολισμούς. Ήρθαμε με το τρένο γιατί πραγματικά είναι μέσο που απολαμβάνεις. Θα θέλαμε να το επαναλάβουμε πραγματικά Ήρθαμε στο Κατάκολο για να δώσουμε μέρες Χριστουγέννων που είναι χαρά στους τουρίστες που ανταποκρίθηκαν θετικά. Οι κυρίες του συλλόγου είχαν ετοιμάζει γλυκά και άλλα εδέσματα, ενώ έφεραν και πορτοκάλια από τα δέντρα τους. Όλα έγιναν ανάρπαστα από τους τουρίστες. Ευχόμαστε του χρόνου το Κατάκολο να φιλοξενεί τα διπλά καράβια από ότι φέτος».

Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger