Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Στο σκοτάδι η υπόθεση της σύλληψης Αστυνόμου της Δίωξης Βόλου


Στο σκοτάδι παραμένει η υπόθεση της εξάρθρωσης του κυκλώματος παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο φέρεται να ενέχονται τρεις αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Η σύλληψη του αξιωματικού της Δίωξης έγινε χθες στο Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που μάλιστα δεν έδωσαν αναφορά σε κανέναν αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, παρά μόνο τον μετέφεραν στη συμπρωτεύουσα, όπου και συνεχίζεται η προανάκριση.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, μετά από αστυνομική επιχείρηση σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο, συνελήφθησαν 28 άτομα, μεταξύ των οποίων και τρεις αστυνομικοί, στο πλαίσιο της εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.
Μέχρι στιγμής οι συλληφθέντες φτάνουν τους 28, με τρεις αστυνομικούς να είναι ανάμεσα σε αυτούς, με τα μέλη του να είναι στην πλειοψηφία τους Αλβανοί και Ρομά ενώ το κύκλωμα διακινούσε χασίς και ηρωίνη.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και τρεις αστυνομικοί. Πρόκειται για τον αστυνόμο Β', διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, για έναν αρχιφύλακα του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου και έναν αρχιφύλακα του Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες συμμετοχής στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε σπίτια υπόπτων στη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν 40.000 €, και μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς.

Καμία πληροφόρηση
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, επικρατεί προβληματισμός για την εξέλιξη αυτή, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα ικανό αξιωματικό, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, τόσο στο παρελθόν, όσο και το τελευταίο διάστημα, πολύ καλό χαρακτήρα και ιδιαίτερα αγαπητό στους συναδέλφους του.

Πάντως, δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοί του που υποστηρίζουν ότι ίσως διείσδυσε στα «άδυτα» του κυκλώματος, στην προσπάθεια εξάρθρωσής του, που ενδεχομένως οι συνάδελφοί του της Θεσσαλονίκης, να νόμιζαν ότι είναι ο ίδιος μέλος του κυκλώματος.

Αν και έγινε προσπάθεια να μαθευτούν παραπάνω πληροφορίες, για το θέμα, από ανώτερους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, προς συναδέλφους τους στη Θεσσαλονίκη, κανείς δεν αποκαλύπτει το παραμικρό, καθώς η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί, από διάφορα μέρη της χώρας, που6 ακόμη δεν έχουν συλληφθεί.
Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, τέλος, δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση για την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger