Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή για τη φορολόγιση των εφοπλιστών ή αλλιώς ο πόνος του λακέ

http://exthrostoumalaka.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2643.html
Μείωση της φορολογίας των εφοπλιστικών εταιρειών πρότεινε ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή της Βουλής για το φορολογικό.

undefined

Γεγονός που καμία έκπληξη δεν προκαλεί αφού, παρά τον αντισυστημικό λόγο που έχει υιοθετήσει το ναζιστικό μόρφωμα, είναι γνωστή τοις πάσι η στράτευσή του στο πλευρό των κάθε λογής "αδικημένων" εφοπλιστών, εργολάβων, μεγαλοεπιχειρηματιών και τραπεζιτών αυτού του τόπου. Αρκεί πάντα να πετούν και στο σκυλί όσα περισσεύουν από την καταβρόχθιση ότι πιο δημιουργικού, παραγωγικού και προοδευτικού υπάρχει στην ελληνική κοινωνία, της νεολαίας, των εργαζομένων, των μεταναστών... Ακολουθεί μια σύντομη αναδρομή στην "πολιτική" δραστηριότητα της συμμορίας του Μιχαλολιάκου τους τελευταίους μήνες:

Θαυμάστε τους χρυσαυγίτες, υπηρέτες των πλουσίων
 Όταν η Χρυσή Αυγή βάζει πλάτη μαζί με την κυβέρνηση για να γλιτώσουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και να την πληρώσουν οι φτωχοί

Η Χρυσή Αυγή κατά των φόρων στους εφοπλιστές
Κόντρα για τη φορολόγηση των εφοπλιστών έγινε στη Βουλή στη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή για τον προϋπολογισμό με τη «Χρυσή Αυγή» να παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά της φορολογίας των υπό ελληνική σημαία πλοίων προτείνοντας να δοθούν και άλλα κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων.

Οι βουλευτές συγκυβέρνησης και Χρυσής Αυγής μπλοκάρουν τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική
Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.

Όταν η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει τον Λάτση
Νέα κόντρα ΚΚΕ-Χ.Α. στη βουλή με αφορμή τη ρύθμιση για το «πλωτό μουσείο Νεράιδα» του Ιδρύματος Γιάννη Λάτση, που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την περιστολή των δημοσίων δαπανών. Παράλληλα η κόντρα φέρνει στην επιφάνεια και το πραγματικό πρόσωπο της Χ.Α, αυτό της ναζιστικής οργάνωσης που ξυλοκοπεί εργάτες και υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εφοπλιστών.

Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Ευβοίας-Βοιωτίας: Η Χρυσή Αυγή είναι στην υπηρεσία των αφεντικών
Με αφορμή τις επισκέψεις της Χρυσής Αυγής σε επιχειρήσεις στην Κεντρική Εύβοια, το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών, Ευβοίας - Βοιωτίας παραθέτει τις απόψεις του σε σχετική ανακοίνωση.
 
Εργαζόμενοι καταγγέλλουν το ρόλο της «Χρυσής Αυγής»
Τις φασιστικές επιθέσεις στους μετανάστες και την τραμπούκικη και δημαγωγική στάση της «Χρυσής Αυγής», καταγγέλλουν με ψήφισμα που ενέκριναν στην τελευταία γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «HOL».

ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger