Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Να σταματήσει τώρα η εισαγγελική παρέμβαση στον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ!



          Η παρέμβαση του εισαγγελέα για να καταστείλει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ είναι τρανή απόδειξη η κυβέρνηση για να περάσει τα μέτρα της Ε.Ε. και της πλουτοκρατίας θα χρησιμοποιήσει όλους τους τρόπους και το καρότο, αλλά και το μαστίγιο! Πηγαίνει μαζί με την τρομοκράτηση και τους εκβιασμούς ώστε να υποταχθούν όλοι οι εργαζόμενοι για να πληρώσουν εκείνοι την καπιταλιστική κρίση!

         Αυτουργός της εισαγγελικής παρέμβασης είναι ξεκάθαρα η Δημοτική Αρχή και ο κατά τα άλλα …αριστερός Δήμαρχος Π. Σκοτεινιώτης. Δεν είναι «αυτεπάγγελτη»! Είναι η συνέχεια της στάσης της Δημοτικής Αρχής που αποδεικνύει ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά τοποτηρητής και μακρύ χέρι της κυβέρνησης και των συμφερόντων των μεγαλοεπιχειρηματιών στην πόλη, Ακριβώς επειδή πίσω και μαζί με τις απολύσεις έρχονται οι ιδιωτικοποιήσεις και η πλήρης μετατροπή των υπηρεσιών των Δήμων σε Α.Ε. Η στάση του Δημάρχου είναι ακόμα μια τρανή απόδειξη της «κυβερνώσας αριστεράς».


         Στοχοποιούν τη Ν. Ιωνία ακριβώς επειδή θέλουν να στοχοποιήσουν την ανυπότακτη γραμμή του ταξικού εργατικού κινήματος, του ΠΑΜΕ. Εξάλλου με τους συνδικαλιστές των υπόλοιπων παρατάξεων στο Δ.Σ. έχει αποκαλυφθεί ότι τα έχουν βρει, δρουν από κοινού για την υπονόμευση του αγώνα των εργαζομένων!

         Αυτή τη στιγμή απαιτείται η πλήρης στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ από όλους τους εργαζόμενους, όλα τα λαϊκά στρώματα! Να βρουν τοίχο τα στημένα δημοσιεύματα και οι επικλήσεις στην υγεία των δημοτών, οι «εστίες μόλυνσης» των σκουπιδιών κτλ.! Δεν τους ενδιαφέρει τίποτε από αυτά! Μπροστά στις ιδιωτικοποιήσεις και τις απολύσεις που θα σημάνουν απότομη χειροτέρευση των υπηρεσιών, είναι διατεθειμένοι να τα θυσιάσουν για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Το έχουν αποδείξει! Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να σταματήσει ο αγώνας τώρα!


ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ! ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger