Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση - προκήρυξη μαθητικής αντιφασιστικής ομάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ''ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ''
‘’Αν θές  να λέγεσαι άνθρωπος δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι  για την  ειρήνη και το δίκαιο’’.Σκοπός αυτού του κειμένου δεν είναι να το δεχτείς,να του ρίξεις μια ματιά και έπειτα να μείνει βαθια θαμμένο στην άκρη της σκέψης σου.Σκοπός του είναι η ενημέρωση.Η ενημέρωση για ένα φαινόμενο που σίγουρα είτε λίγο είτε πολύ όλοι έχουμε παρατηρήσει…πρόκειται για την ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ’’ .
‘Εχει αποδειχθεί ότι σε όλες τις ταραγμένες περιόδους της ιστορίας οι άνθρωποι αποπροσανατολίζονται  και  αφήνονται να καθοδηγηθούν από ακραίες εθνικιστικές απόψεις ,όχι γιατί ξερουν…όχι γιατί πιστεύουν σε τέτοιου είδους αντιλήψεις,αλλά είναι προφανές ότι η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ για την κατάσταση που επικρατεί ζητά λύτρωση…λύτρωση την οποία προσπαθούν να σε πείσουν ότι θα βρεις αν γίνεις μέλος ενός ακραίου πολιτικού κόμματος…. ή καλύτερα μίας νεοναζιστικής συμμορίας???
Σίγουρα έχεις δει μέλη φασιστικών κομμάτων να οργανώνουν διάφορες υποτιθέμενα ανθρωπιστικές κινήσεις (π.χ συσσίτια,μοίρασμα ρούχων η τροφίμων).Αλλά αυτό δεν είναι  τίποτα παρά μία ‘’μάσκα’’ που χρησιμοποιούν φανατισμένοι άνθρωποι μόνο και μόνο για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου και να τους βοηθήσεις να ανέβουν στα έδρανα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Πολλοί από αυτούς ισχυρίζονται ότι θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εργατικής τάξης…
·         ‘Εχεις δει ποτέ φασιστικά κόμματα να οργανώνουν ή να συμμετέχουν σε εργατικούς αγώνες???
·         ‘Εχεις δει ποτέ αυτούς τους δήθεν πατριώτες να έρχονται σε σύγκρουση με τα όργανα του κράτους για την εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων για όλους τους ανθρώπους???
 Οι φασίστες δεν είναι τα καλά παιδιά του συστήματος όπως πολλοί πιστεύουν…Σε διατεταγμένη υπηρεσία από το σύστημα αποπροσανατολίζουν για το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός «Οι μετανάστες…λένε»’Ετσι μένουν στο απυρόβλυτο τα μνημό-
νια και οι απιλαικοί νόμοι…’Ετσι μένουν στο απυρόβλυτο εκείνοι που πραγματικά μας οδήγησαν εδώ…’Ετσι οι εθνικιστικές-φασιστικές οργανώσεις κερδίζουν έδαφος! Είναι στο χέρι σου να δώσεις τέλος σε αυτή τη λογική του πσραλόγου…Είναι στο χέρι όλων μας!!!
Ο φόβος για την διαφορετικότητα,είναι φόβος για την ανθρωπότητα,φόβος για τον διπλανό σου!Τέτοιου είδους φασιστικές συμμορίες συμβάλλουν στην καλλιέργεια του φόβου και της τρομοκρατίας πάντα πιστοί στα βήματα πνευματικών τους ηγετών όπως αυτά του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου,κρατώντας κρυφή την ωμή βία και το μίσος που τους διακατέχει έχοντας σκοπό την κατάληψη της εξουσίας και την εδραίωση της ελευθερίας …Πρωτού αποφασίσεις,ΣΚΕΨΟΥ!Σκέψου τις συνέπειες των αποφάσεών σου…για‘σένα,ταπαιδιά σου και τους συνανθρώπους σου…Πες όχι στις συμμορίες εθνικιστών…Πες όχι στο μίσος των φασιστών…ΔΡΑΣΕ
                                                                         ‘’ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’’

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Howdy, i read your blog from time to time and i own a
similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?

If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend?

I get so much lately it's driving me crazy so any support is very much appreciated.


my web blog: livejournal stock icons

Powered By Blogger