Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟΥ



Την άμεση αντίδραση του β’ Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου, προκάλεσε το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός 63χρονου Βολιώτη εξαιτίας έλλειψης Ωτορινολαρυγγολόγου στην εφημερία του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου.
Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τον υπουργό Υγείας, ο κ. Νάκος επισημαίνει ότι «οι απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες λειτουργίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου ήρθαν και πάλι στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με τον πλέον δραματικό τρόπο, με το θάνατο ενός συμπολίτη μας» και ζητά να πληροφορηθεί από τον αρμόδιο υπουργό «αν έχει ενημερωθεί από τη Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου για προβλήματα ελλείψεων ιατρών στις εφημερίες του νοσοκομείου» και «τί σκοπεύει να πράξει προκειμένου να λειτουργεί εύρυθμα το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο». 
Ο Θανάσης Νάκος δήλωσε σχετικά: «Ο άδικος χαμός του συμπολίτη μας ελπίζω και εύχομαι να είναι το τελευταίο δραματικό περιστατικό αυτού του είδους και να σταθεί αφορμή πραγματικής αφύπνισης. Οι ίδιοι οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου καταγγέλλουν ότι σε πολλές βασικές ειδικότητες δεν υπάρχουν εφημερίες στο Αχιλλοπούλειο όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί! Η αρμόδια πολιτεία και η διοίκηση του νοσοκομείου οφείλουν να μεριμνήσουν άμεσα, ώστε το Αχιλλοπούλειο να λειτουργεί εύρυθμα και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες του Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger