Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

"Οι μαλάκες", "Το Μπουρδέλο", οι "Κουραδομαγκιές"... και ο Αρχιμαλάκας δημοσιοκάφρος ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!

Μανώλης ο αθυρόστομος -> Τα χυδαία «tweets» του Καψή
Ο @ManolisKapsis του Twitter (αυτό είναι το όνομά του στον λογαριασμό του) φαίνεται ότι λειτουργεί ως το τέλειο alter ego για τον Μανώλη Καψή του MEGA. Προφανώς καταπιεσμένος από τις απαγορεύσεις της τηλεόρασης, τις απειλές των προστίμων, αλλά και το πολιτικό προφίλ του καναλιού στο οποίο εργάζεται, ο Μανώλης Καψής μετέτρεψε το Twitter σε προσωπικό του καφενείο, στο οποίο πιστεύει ότι μπορεί να γράφει αυτά που ποτέ δεν θα μπορέσει να πει.
Οι τελευταίες επιθέσεις του εναντίον της Χαρούλας Αλεξίου και της Δήμητρας Γαλάνη, τις οποίες αποκάλεσε «τσόλια» και τις κατηγόρησε για... φοροδιαφυγή προκαλώντας τεράστιο κύμα αντιδράσεων εναντίον του (και μια αγωγή που του έστειλε η Δήμητρα Γαλάνη), δεν ήταν τα μόνα tweets που αποδεικνύουν ότι ο Μανώλης Καψής έχει περάσει πολλά βράδια παρακολουθώντας Στέφανο Χίο στο «Μακελειό». Ετσι, ανατρέχοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (στον οποίο δεν έχει βάλει τη φωτογραφία του κι έτσι αντί για το πρόσωπό του βλέπουμε το γνωστό αβγό) ανακαλύπτουμε τι θα ήθελε τόσο καιρό να πει στο δελτίο του MEGA και δεν τον αφήνουν.
Κατά τον @ΜanolisKapsis, λοιπόν, οι χειρισμοί Σαμαρά στο θέμα της μεταβατικής κυβέρνησης ήταν «κ⓪υρ@δ⓪μαγκιές» που θα έκαναν «τη Νέα Δημοκρατία άνω κάτω. Αν δεν διασπαστεί», ο Χάρης Καστανίδης είναι «γελοίος» και «βλαξ», οι τραγουδιστές που δεν στήριξαν τον Νταλάρα όταν κάποιος του πέταξε γιαούρτι σε μια συναυλία του πριν από τις εκλογές είναι «χ€στ€ς», ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι «μπ⓪υρƍ€λ⓪». Το alter ego του Μανώλη Καψή στο Twitter αναρωτιέται «ποιοι θα ψηφίσουν αυτούς τους μ@λ@κ€ς» αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Ελληνες, ενώ «δημοσιογράφοι του κѠ...» είναι όσοι καλούσαν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στις εκπομπές τους προεκλογικά. Μία ημέρα μετά τις εκλογές, στις 18 Ιουνίου, ο δημοσιογράφος του MEGA απεφάνθη ότι «από τους δημοσιογράφους που πολιτεύονται εκλέγονται οι πιο κοκορόμυαλοι» (πιθανόν να βγάζει μέλη της οικογένειάς του έξω από τη λίστα), ενώ στις 29 Ιουνίου αναρωτιέται «γιατί οι βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ είναι οι πιο μ@λ@κ€ς;». Πάντως ο αντισυριζαϊκός, αντιπασοκικός, αντιδημαρικός λόγος του είναι διάχυτος στα σχόλιά του.

Η παρουσία του Μανώλη Καψή στο Twitter είναι σχεδόν καθημερινή -πιθανόν έχει το κινητό μαζί του στο στούντιο των ειδήσεων και τουιτάρει την ώρα του δελτίου-, αλλά ποτέ δεν γράφει οτιδήποτε προσωπικό. Μάλιστα την περίοδο των διακοπών του από τις 10 έως τις 30 Ιουλίου το Τwitter του σιώπησε και στις 30 Ιουλίου περιορίστηκε σε ένα λακωνικό «Επιστροφή...». Αγαπημένη του έκφραση, που επαναλαμβάνεται συνέχεια στα tweets του εκτός από το «μ@λ@κ€ς» ή «μ@λ...», είναι η παγκαλική «μαζί τα φάγαμε». Τη χρησιμοποιεί κάθε φορά που αποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο ή μια απάτη που αποδεικνύει της φράσης το αληθές. Με αυτό το σκεπτικό άλλωστε εξανέστη και με το θέμα που προέκυψε με τις προσωπικές φορολογικές δηλώσεις των συγκεκριμένων τραγουδιστών που έχουν δηλώσει «αγανακτισμένοι» και «Συριζαίοι».

Πάντως, παρά τα επιθετικά σχόλιά του και την καθημερινή παρουσία του στην τηλεόραση, αυτοί που ακολουθούν ακόμα και σήμερα τον Μανώλη Καψή -μετά τον πρωτοφανή ντόρο που έκαναν τα τελευταία tweets του- είναι μόλις 3.112 άτομα, εκ των οποίων μια Τουρκάλα με την οποία ο δημοσιογράφος ανταλλάσσει μηνύματα σε άπταιστα τουρκικά. Να σημειωθεί ότι απ’ όλα τα προηγούμενα tweets του ο Μανώλης Καψής έσβησε από τον λογαριασμό αυτό που αναφερόταν στη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη. Ετσι, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το σχόλιο του @ManolisKapsis που έλεγε «Γιατί φτάσαμε στο μνημόνιο; Γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση» δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο επίσημα.
Tων Νάνσυς Ζαμπετόγλου, Ηλιάνας Γαβαλά από το Πρώτο Θέμα, μέσω "Το Γρέκι"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...



my webpage ... calgary carpet cleaning ()

Powered By Blogger