Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

1η πεζοπορία με οινογνωσία στη Σκιάθο

Από τις 22-23 Σεπτεμβρίου 2012
Το Μοναστήρι της Ευαγγελίστριας Σκιάθου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μια πεζοπορία στη Σκιάθο, συνδυασμένη με οινογνωσία.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «θα ξεκινήσουμε στις 9:30 το πρωί από το Μοναστήρι της Ευαγγελίστριας. Ακολουθώντας παλιά μονοπάτια θα φτάσουμε στο Μοναστήρι του Αγίου Χαραλάμπους, όπου θα μας περιμένει ένα καφεδάκι για το πρώτο μας διάλειμμα.

Θα συνεχίσουμε κατόπιν την πορεία μας μέχρι τον Μύτικα, το πιο ψηλό σημείο του νησιού, όπου μπορεί ο καθένας να καταχωρήσει το όνομά του στο «Βιβλίο κορυφής». Ακολουθώντας το παλιό καλντερίμι και περνώντας από το Κρύο Πηγάδι θα επιστρέψουμε στο Μοναστήρι της Ευαγγελίστριας. Συνολική διάρκεια της πορείας μας: περ. 2,5 ώρες.

Στο δοκιμασήριο, στη μέση του αμπελιού θα μας περιμένει ένας μπουφές με μεζεδάκια σε συνδυασμό με δοκιμή κρασιών και με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Ας μην ξεχνάμε ότι η Σκιάθος ήδη στην αρχαιότητα ήταν ευρύτατα γνωστή για τα εξαιρετικά της κρασιά.

Στο πωλητήριο του Μοναστηριού, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε –και να αγοράσουμε- και όλα τα άλλα προϊόντα που παράγονται στο Μοναστήρι».

Στο Μοναστήρι μπορείτε να πάτε με το δημοτικό λεωφορείο, που ξεκινάει από την αφετηρία στις 9:00. Με το ίδιο λεωφορείο μπορείτε αργότερα να επιστρέψετε στην πόλη. Για δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 6972705416. Η συνολική τιμή για την πεζοπορία, τον μπουφέ και τη δοκιμή κρασιών είναι 19 Ευρώ ανά άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger