Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Το skopelos News παραμένει πρώτο σε αναγνωσιμότητα blog στης Σποράδες!!! απάντηση σε αυτούς που μας αναφέρουν σαν ανυπόληπτο blog!!!!


το skopelosnews το διαβάζουν όλοι οι Σκοπελίτες και χιλιάδες κόσμου από όλοι την Ελλάδα και των κόσμο βρε λαμόγια το skopelosnews είναι πρώτο σε αναγνωσιμότητα στης Σποράδες και ενά από τα μεγαλύτερα σε όλο το Αιγαίο Άι σιχτίρ που θα μας πείτε ανυπόληπτο γιατί δεν σας γλείφουμε καραγκιόζηδες ....

Το skopelos News παραμένει πρώτο σε αναγνωσιμότητα blog στης Σποράδες!!! απάντηση σε αυτούς που μας αναφέρουν σαν ανυπόληπτο blog

Εδώ και 3 συνεχή χρόνια το Σκόπελος  News είναι το πρώτο σε αναγνωσιμότητα Blog τον Σποράδων . Το ξέρουμε και το ξέρετε. Το βλέπετε το διαπιστώνετε όλοι εσείς που το επισκέπτεστε καθημερινά. Και δεν είστε 100 ή 200 ή 300 μοναδικοί ............. επισκέπτες μας. Είστε πάρα πολλοί παραπάνω. Είστε χιλιάδες οι μοναδικοί επισκέπτες μας καθημερινά και η ομάδα μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ γι αυτό. Ναι. Μέσα από τα σχόλια με κάποιους έχουμε ανταλλάξει σκέψεις, επιχειρήματα, άλλοτε κοντραριστήκαμε αλλά κανένας από τις δυο πλευρές (εσάς και εμάς) δεν κρατήσαμε κακίες. Εσείς ειδικά εξακολουθείτε να μας γνωρίζετε, να μας εμπιστεύεστε, να εξακολουθείτε να μας επισκέπτεστε, να εξακολουθείτε να μας στηρίζετε, να εξακολουθείτε να μας διατηρείτε τόσο ψηλά στην κορυφή εδώ και 3 συνεχόμενα χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι εδώ πάνω στην κορυφή, πολλές φορές νιώθουμε μοναξιά. Αλλά αυτή η μοναξιά είναι τόσο γλυκιά που νικάει την όποια στενοχώρια μας. Και αυτό το κάνετε όλοι εσείς. Οι Αναγνώστες μας.

Σήμερα είπαμε να μπούμε στο Google Analytics να δούμε την εικόνα της επισκεψιμότητας μας.
Η έκπληξη μας μεγάλη. Σε σχέση με πέρσι, οι μοναδικοί αναγνώστες μας αυξήθηκαν κατα 1.000 με 1.400.
Πριν ένα χρόνο είχαμε κατά μέσο όρο περίπου 3.000 μοναδικές επισκέψεις την ημέρα.
Σήμερα, οι μοναδικές επισκέψεις αναγνωστών ανά ημέρα έφτασαν και σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν τις 5.000!!!!!
Κατα μέσο όρο έχουμε 4.500 με 4.900 (αν όχι 5.000) ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ / ΗΜΕΡΑ.
Οι γραμμές που δείχνουν πτώση αντιστοιχούν σε Σάββατα και Κυριακές που πάντα υπάρχει κάποια σχετική πτώση στην επισκεψιμότητα μας.
Αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Στην αγάπη που μας δείχνετε, στην συμπαράσταση που μας προσφέρετε.
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί μεταξύ μας στα 3 χρόνια ζωής του Σκόπελος  News δεν μπορεί να την διαλύσει κανένας απολύτως.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ πάρα πολύ γι αυτήν την μοναδική σχέση που έχουμε.
Οχι δεν πήραν τα μυαλά μας αέρα. Απεναντίας μάλιστα. Όλοι εσείς που μας στηρίζετε, μας βάζετε όλο και μεγαλύτερα Standards σε ποιότητα δημοσιεύσεων σε σοβαρότητα, σε δημοσιεύσεις πραγματικά ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ από συμφέροντα και εξαρτήσεις.
Ουδέποτε είχαμε τέτοια πράγματα εδώ και δεν πρόκειται να έχουμε.
Είμαστε στο πλευρό ΜΟΝΟ του απλού πολίτη και όχι στο πλευρό της οποιασδήποτε μορφής εξουσίας αλλά και κάποιων που ταλαιπωρούν τον πολίτη ή τον κοροϊδεύουν. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

Το Σκόπελος  News είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ. Το Σκοπελος  News είναι ανοικτό σε εσάς. To e-mail μας είναι όλο το 24ωρο στην διάθεση σας να μας στείλετε την καταγγελία σας για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ζωή σας με τις δημόσιες υπηρεσίες, με τον Δήμο, με τον οποιονδήποτε σας εξοργίζει και θέλετε να το καταγγείλετε.
Το βήμα σας είναι εδώ. Το Σκόπελος  News σας δίνει το βήμα έκφρασης σας. Κάντε το δικό σας. Αγαπήστε το ακόμα περισσότερο, διαδώστε το με πάθος.
Το Σκόπελος  News ΕΙΝΑΙ η δημοσιογραφία των πολιτών. Η δική σας δημοσιογραφία. Του απλού πολίτη που δεν έχει βήμα να εκφραστεί σε άλλα μέσα.

Εμείς ως ομάδα είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Είμαστε υπερήφανοι για τους αναγνώστες μας και θα τα δώσουμε ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
Εμείς, έχουμε την δύναμη ή τα άντερα αν θέλετε, να βγάλουμε τα στατιστικά μας να τα δείτε μόνοι σας και να μην μπορεί κανένας να μας αμφισβητήσει σε τίποτα. Κάνουμε αυτό που κανένα άλλο blog στης Σποράδες  δεν θα κάνει ποτέ.

Μέσα από την καρδιά μας σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger