Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MΑΡΙΑ ΚΑΝΤΑΡΑΚΙΑ: ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στις 28-7-2012 δέχθηκα αήθη επίθεση από «ανώνυμους - επώνυμους» αναγνώστες σε «ανώνυμο - επώνυμο » blog, σχετικά με υποτιθέμενη παρέμβαση και καταγγελία μου προς την υγειονομική υπηρεσία του νομού μας. Βάσει αυτής, υποτίθεται ότι κατήγγειλα τις επιχειρήσεις του νησιού μας, για παράνομη χρήση μουσικής στους επαγγελματικούς χώρους. Οι «κύριοι» αυτοί που κάνουν τις καταγγελίες κατά των κατοίκων της Σκιάθου μέσω του blog τους, είναι οι ίδιοι που αντιπαλεύομαι με σθένος και για άλλες ανήθικες πράξεις, αλλά και για την εν γένει ανήθικη στάση ζωής τους κατά της κοινωνίας του νησιού μας. Είναι αυτοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μετατρέψουν το νησί μας σε μια κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς, χωρίς όρια αξιών και στοχεύουν με τις πράξεις τους και τις ανώνυμες καταγγελίες τους να προστατεύσουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα.
Μήπως αυτά τα συμφέροντα τους οδήγησαν να προβούν σε μια τέτοια κατηγορία, προκειμένου να κρύψουν κάποια δική τους παρανομία ή καταγγελία και φοβούμενοι την αποκάλυψη της έσπευσαν να πετάξουν τη λάσπη τους;
Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω να αντιστέκομαι με μεγαλύτερο σθένος και βεβαίως σύμμαχος αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο ο πολιτικός μου λόγος αλλά και η Ελληνική δικαιοσύνη στην οποία και θα προσφύγω. Ζήτησα και έλαβα από την Υγειονομική Υπηρεσία έγγραφη βεβαίωση (Αριθ. Πρωτ: 5323/31-7-2012), ότι ουδέποτε κατήγγειλα ή επικοινώνησα μαζί τους και μαζί με αντίγραφο της ανάρτησης που αναφέρεται στο πρόσωπο μου θα τα καταθέσω στον αρμόδιο εισαγγελέα. Καλώ επίσης κάθε συνειδητοποιημένο και ηθικό πολίτη να συστρατευτεί μαζί μου στην προσπάθεια να επαναφέρουμε την κοινωνική ισορροπία και όχι να ολισθαίνουμε στον σκοτεινό δρόμο που μας υποδεικνύουν οι ανώνυμοι-επώνυμοι και οδηγεί στην απαξίωση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του νησιού μας.

Μαρία Κανταράκια-Ροδανάκη
Δημοτική σύμβουλος
Δήμου Σκιάθου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Amazing! Its truly awesome piece of writing, I have got much clear idea concerning from this article.



Review my web blog - cpuboss cpuboss cpuboss

Powered By Blogger