Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

«Παρθενική» συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛ. ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε την Τρίτη, υπό την προεδρία της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Καλλιόπης Γερακούδη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΠΕΣΠΑ).
Το εν λόγω συμβούλιο, συγκροτήθηκε με το άρθρο 13 παρ. 2 του Ν. 4014/2011 και αντικείμενό τους είναι η παροχή γνώμης σε περίπτωση παράλειψης ή έκδοσης αντικρουόμενων γνωμοδοτήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή επί οποιουδήποτε άλλου ζητήματος σχετικού με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις έργων και δραστηριοτήτων της υποκατηγορίας Α2 που ανακύπτει μετά το πέρας των διαδικασιών γνωμοδοτήσεων και δημόσιας διαβούλευσης.
Στην πρώτη του συνεδρίαση το ΠΕΣΠΑ ασχολήθηκε με τη γνωμοδότηση για την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων (Ε.Π.Ο.) για την αναβάθμιση από 2* σε 4* και τη λειτουργία ξενοδοχείου κλασικού τύπου, δυναμικότητας 138 κλινών, με την επωνυμία «BELVEDERE», φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρίας ΑΦΟΙ Ι. ΧΩΤΟΥ ΕΠΕ, στη θέση «Αχλαδιάς», σε εκτός σχεδίου περιοχή του Δήμου Σκιάθου στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου