Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΟ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ανέλαβε και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ζακύνθου, θα επισκεφθεί το νησί Κυριακή και Δευτέρα 26 & 27 Αυγούστου 2012.

Θα έχει συνεργασία με τους Πολιτευτές και Συντονιστές, προκειμένου να καταγραφούν και να ιεραρχηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τη Ζάκυνθο και που θα πρέπει να προωθήσει προς επίλυση ο Τέρενς Κουίκ είτε με κοινοβουλευτικές διαδικασίες είτε με ενέργειές του στα αρμόδια Υπουργεία.

Επίσης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα έχει συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κκ. Διονύσιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Διονύσιο Μυλωνά, το Δήμαρχο Στέλιο Μποζίκη και παραγωγικούς φορείς του νησιού, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Ξενοδοχειακός κλπ.

Αύριο Κυριακή, θα παραστεί στην κορύφωση των τριήμερων Θρησκευτικών Εκδηλώσεων στη μνήμη του Πολιούχου του νησιού Αγίου Διονυσίου και αμέσως μετά ο Τέρενς Κουίκ, μαζί με τους Πολιτευτές και τους Συντονιστές του Κινήματος θα επισκεφθεί τις περιοχές που πυρπολήθηκαν από τις φωτιές αυτή την εβδομάδα. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε τουριστικά θέρετρα και ορεινά χωριά για να μιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger