Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Δολοφονία εν μέση οδώ στο νησί!



Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο πιο κεντρικό σημείο της Πάρου. Ληστές τράπεζας κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ έναν άνθρωπο που βρέθηκε στο διάβα τους.

Νεκρός από τα πυρά τους έπεσε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν. Πρόκειται για τον γαμπρό της μεγάλης μας τραγουδίστριας, Βίκυς Μοσχολιού, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη μικρή της κόρη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισήλθαν λίγο μετά τις 08.20 το πρωί σε υποκατάστημα της Alpha Bank και, αφού άρπαξαν 45.000 ευρώ που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στα ταμεία, προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο τους περίμενε ένας συνεργός τους. Ο οδηγός ταξί, που βρισκόταν απέναντι από την τράπεζα, επιχείρησε να τους σταματήσει, με έναν από τους δράστες να ανοίγει πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Πάρου. Ο άτυχος άνδρας φέρει δύο τραύματα στο στήθος.

Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή Αμπελάς από δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές έχουν διαφύγει με ταχύπλοο. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της ληστείας που έγινε στις 16 Ιουλίου σε υποκατάστημα της Alpha Bank που βρίσκεται στις Σπέτσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger