Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αλόννησος: Αφγανός πουλούσε ναρκωτικά στις παραλίες

Νεαρός Αφγανός, πουλούσε χασίς στις παραλίες της Αλοννήσου και προχθές το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από παρακολούθηση. Ο 27χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της προανάκρισης, τις τελευταίες ημέρες φέρεται να διέμενε στην Αλόννησο και μαζί με διάφορα άλλα μικροαντικείμενα, να πουλούσε και ναρκωτικά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας βραδινές ώρες προχθές στην Αλόννησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου συνελήφθη ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 148 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία προορίζονταν για εμπορία, μία ζυγαριά καθώς και το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες, όπως προκύπτει από έρευνες των Λιμενικών Αρχών, έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών στην Αλόννησο. Και μάλιστα με πολλούς τρόπους, είτε με το καράβι, είτε και με το ταχυδρομείο. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά αξιωματικών για ανησυχητική διακίνηση πλέον χασίς στο νησί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ψαροκάικο τα φέρνει από Χαλκιδική στον Γέρακα.....

Powered By Blogger