Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Καλλισθένης… εν δήμω

Πώς εξηγείται η κολλεγιά Μπουτάρη και δημάρχου Σκοπέλου, τα ερωτηματικά για τους εργοδότες του δράκου Πακιστανού και οι... φωτοβολίδες των Ολυμπιακών
ΑΠΟ ΤΟ http://voria.gr
Picture 0 for Καλλισθένης… εν δήμω
Είπα κι εγώ! Πώς έκαναν κολλεγιά οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Σκοπέλου, με τον δεύτερο να ζητά δανεικούς τουρίστες από τον πρώτο για να καλύψει το έλλειμμα στο νησί. Ξεσηκώθηκε εχθές η Σκόπελος, όταν είδε στο Δημαρχείο να κυματίζει δίπλα στην ελληνική σημαία και η… τουρκική! Έτσι εξηγείται  η συμπάθεια του Σκοπελίτη δημάρχου στον Μπουτάρη. Διακρίνονται και οι δυο από την ίδια οθωμανολαγνεία!

Με τέτοιες φαιδρότητες, σιγά-σιγά μπαίνει στα βαθιά η Τουρκία στις «οθωμανικές» κτήσεις της όπως ονειρεύεται το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου. Στη Σκόπελο πάντως, αδυνατούν να κατανοήσουν οι κάτοικοι, ποιος ο λόγος που βρίσκεται στο Δημαρχείο η τουρκική σημαία.

Το μπλογκ skopelos-news γράφει: «Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ντύσετε την Δημαρχία Σκοπέλου με την Τουρκική σημαία. Ο κόσμος αγανάκτησε καθώς και οι επισκέπτες του νησιού. Αλήθεια, στην Τουρκία θα το έκαναν αυτό;».

Έδωσα τα εύσημα εχθές στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του «δράκου» Πακιστανού. Δεν είδα στην ανακοίνωσή της όμως να αναφέρεται αν συνελήφθησαν και οι επιχειρηματίες που προσέλαβαν αυτόν και τους δύο φίλους του, οι οποίοι δεν έχουν νόμιμα χαρτιά για παραμονή στη χώρα μας. Αν δεν τους προστάτευε η «προοδευτικότητα» το κοριτσάκι σήμερα θα διασκέδαζε υγιές με τους φίλους του.

Παρακολουθούσα εχθές του αγώνες στίβου και επαναλαμβάνω την απορία μου: Γιατί δίνουν τα μετάλλια στους αθλητές και δεν τα δίνουν στις φαρμακευτικές εταιρίες; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τα απίθανα αυτά ρεκόρ γίνονται από μη χαπακωμένους «αθλητές»;

Οι μόνοι που πίστευαν ότι τα ρεκόρ είναι καθαρά, είναι κατ’ αρχάς ο Λιάνης και στη συνέχεια οι μετ’ αυτόν αρμόδιοι του αθλητισμού, όταν τους έφερναν τα μετάλλια με τις χούφτες ο Τζέκος και ο Ιακώβου. Και το δράμα είναι ότι ενώ όλοι καταλαβαίναμε τι συμβαίνει, κάναμε το κορόιδο, και μάλιστα τιμήσαμε και τιμούμε ακόμη με υψηλά αξιώματα τους «καθαρούς» αθλητές μας. Αν πάρω πέντε κιλά χαπάκια, να δεις πώς στέκομαι κι εγώ «κάτω από την μπάρα».

Πάψτε μωρέ εκεί στη ΝΕΤ να αποκαλείται «φωτοβολίδα», τον γρήγορο αθλητή. Βολίδα, ναι. Την φωτιά πού την είδατε; Θα μου πεις, στην φωτοβολίδα αμαθούς δημοσιογράφου θα κολλήσουμε, όταν υπήρχε κάποιος που ήταν πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, μετέπειτα υπουργός δικαιοσύνης και αποκαλούσε την Αθήνα οροπέδιο! Άκουσε λεκανοπέδιο, αλλά η μόρφωσή του δεν του επέτρεπε να διακρίνει τους δύο όρους.

Ο «προοδευτικός» Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ), που βγήκε προχθές στην ΤιΒί και έλεγε ότι παλεύει για την αγροτιά, παίρνει (μικτά) για τη θέση που κατέχει σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Τράπεζας: 105.920 ευρώ το χρόνο, ενώ πήρε και 14.432 ευρώ για τις συμμετοχές του στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πόσες φορές γράψαμε εδώ, μη ξοδεύεστε να σπουδάσετε τα παιδιά σας, και να μείνουν άνεργα μετά. Να γίνουν «προοδευτικοί» και συνδικαλιστές. Τα πιο κερδοφόρα επαγγέλματα στην Ελλάδα. Και αν καταφέρουν να συνδυάσουν και τα δύο, θα πετύχουν το άριστα. Αν γίνουν μάλιστα και κρατικοί συνδικαλιστές, έ, τότε…

Καλλισθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger