Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012



ΝΙΚΗ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ
Το BAXIMUS-ENGAIA, πήρε άλλη μία νίκη και συγχρόνως κατέθεσε στην επιτροπή ενστάσεων, το πιστοποιητικό του σκάφος, αποφεύγοντας μια πιθανή ποινή. Δύο γεγονότα που το καθιστούν μεγάλο φαβορί για την τελική επικράτηση, δύο αγώνες πριν πέσει η αυλαία της ιστιοπλοϊκής φιέστας στις Βόρειες Σποράδες.
Το σκάφος του Θανάση Μπαξεβάνη, κέρδισε με διαφορά 2 λεπτών το ΟΞΥΓΟΝΟΝ, στην τέταρτη κούρσα της διοργάνωσης, την οποία ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνων Στέφανος Μεταξιώτης, έστησε σε στίβο για πρίμα-όρτσα, 9ν.μ, εκμεταλλευόμενος τη μικρή ταχύτητα του αέρα (7-8 ν.μ) καθώς και τη βορειανατολική διεύθυνσή του.
Ουδεμία αλλαγή σημειώθηκε στις θέσεις των σκαφών που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις σε ORCi και IRC, εκτός από την προσπέραση του DE MAR A MAR στο SUERTE, για την πρώτη θέση στα ORCi κατηγορία Β’.
Τα αποτελέσματα μετά από 4 κούρσες
Γενική ORCi και IRC
1 BAXIMUS-ENGAIA                            Θανάσης Μπαξεβάνης                     
2 OXYGONON                                     Λάζαρος Τσαλίκης                 
3 ANATELLOUSA AFRODITI                 Γιώργος Αυγερινός                             
Γενική ORCi κατηγορία Β’
1 DE MAR A MAR                               Νότης Μπατσής
2 SUERTE                                             Νίκος Καλούσης
3 HAKUNA-MATATA                            Χρήστο Ρεντζίκα
Δόθηκε εκκίνηση του μεγάλου αγώνα της ΔΙΕΒΑ 2012 απόστασης 48 ν.μ. Τα σκάφη άφησαν πίσω τους το λιμάνι της Σκοπέλου με καλές συνθήκες αέρα και αφού καβατζάρουν από Αδέρφια – Πελέρισσα – Λυκόρεμα – Περιστερά – Αϊ  Γιώργη, θα επιστρέψουν στην Σκόπελο. Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου αγώνα, ο οποίος έχει συντελεστή βαθμολογίας 1,50, θα είναι καθοριστική για την ανακήρυξη του νικητή.

Από το γραφείο τύπου της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger