Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ Η 2η ΚΟΥΡΣΑ.


Σκόπελος 7 Αυγούστου 2012
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
ΔΙΕΒΑ –ΝΟΑΘ
ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ Η 2η ΚΟΥΡΣΑ.
Δέκα ώρες αγώνας 28 ν.μ για το πρώτο σκάφος που άκουσε την κόρνα τερματισμού, ίσως ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας, αλλά 16 ώρες αγώνα για το τελευταίο, σίγουρα ήταν η λύτρωση για το τέλος της δεύτερης κούρσας των αγώνων της ΔΙΕΒΑ 2012 που βρίσκονται σε εξέλιξη στις Βόρειες Σποράδες.
Η μπουνάτσα κυριάρχησε σ’ όλο το αιγαίο και μοιραία επηρέασε και τις στεριές, ενώ μεταξύ των βραχονησίδων στο τρίγωνο με Σκόπελο και Αλόννησο, η κατάσταση ήταν ακόμη πιο δραματική, με αποτέλεσμα τα πληρώματα των 13 σκαφών να περάσουν δύσκολες στιγμές, επιδεικνύοντας απεριόριστη υπομονή, αλλά και ταυτόχρονα συνεχή επαγρύπνηση μήπως και «συλλάβουν» την παραμικρή πνοή για να την εκμεταλλευθούν.
Το BAXIMUS-ENGAIA με το Θανάση Μπαξεβάνη στο τιμόνι και με την προσθήκη του Γιώργου Παπαδόπουλου στη μαΐστρα, έχοντας στο σύνολο του πλήρωμα σχολής, τερματίζοντας στις 10 το βράδυ, είδε σε απόσταση μιας ώρας το 2ο σκάφος (CODE ZERO VODAFONE), χρόνος υπέρ αρκετός για να του δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια, αφού ο συντελεστής βαθμολογίες ήταν 1,25.
Το ΟΞΥΓΟΝΟΝ με το Λάζαρο Τσαλίκη κράτησε τη 2η θέση για 4 λεπτά διάφορα από το χιώτικο πλήρωμα της VODAFON που κάνει εντυπωσιακή προσπάθεια, ενώ ο νικητής της πρώτης μέρας Αριστοτέλης Χατζησταματίου με το FAIRYTALE έχασε θέσεις.
Δε βρήκαν αέρα και υπολόγισαν ότι δε θα τερματίσουν το Σκοπελίτικο σκάφος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ που έχει πλήρωμα του τοπικού ομίλου Ν.Ι.Κ.Ο.Σ και το Βολιώτικο ORFEAS.
Τα αποτελέσματα
ORCi και IRC
1.       BAXIMUS-ENGAIA                          (Θαν. Μπαξεβάνης)
2.       ΟΞΥΓΟΝΟΝ                                        (Λαζ. Τσαλίκης)
3.       CODE ZERO VODAFONE                                (Μιχ.Μπελεγρής)
4.       ΑΝΑΤΕΛΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ            (Γιώρ. Αυγερινός)

Από το γραφείο τύπου της διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου