Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Παρουσίαση στη Σκόπελο από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας του προγράμματος «Ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης των Νησιωτικών Περιοχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας» προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ

1 / 4
Κώστας Αγοραστός: «Προεξοφλούμε το μέλλον στο παρόν αλλάζοντας αυτό που ίσχυε μέχρι σήμερα, να σπρώχνουμε τα προβλήματα του παρόντος στο μέλλον»


Την παρουσίαση ενός νέου προγράμματος που στοχεύει στην αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων και των προβλημάτων του νησιωτικού χώρου παρουσίασε σήμερα το πρωί στη Σκόπελο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Παρουσία του δημάρχου Σκοπέλου κ. Γιώργου Μιχελή, υπηρεσιακών παραγόντων φορέων και κατοίκων της περιοχής, ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε:
«Μέσα σε ένα δυσμενές και ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον η αιρετή Περιφέρεια ξεκινά τη χρηματοδότηση ενός στοχευμένου προγράμματος που έχει σαν στόχο την υλοποίηση έργων στα νησιά της Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους νησιωτικούς Δήμους. Τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα αποτελούν μια ελπίδα για τις περιοχές αυτές καθώς θα δημιουργήσουν μόχλευση στην τοπική οικονομία και κοινωνία όπως και νέες θέσεις εργασίας. Στόχος μας είναι να δούμε τις ανάγκες των νησιών μας προεξοφλώντας το μέλλον στο παρόν αλλάζοντας αυτό που ίσχυε μέχρι σήμερα, να σπρώχνουμε τα προβλήματα του παρόντος στο μέλλον. Και μπορεί η οικονομική συγκυρία να είναι αρνητική, όμως με τη συνεργασία και τη συνέργεια όλων των φορέων πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα για τις Β. Σποράδες».
Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε ...
ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger