Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ανάληψη Ευθύνης


Οι εκλογές τελείωσαν ο πόλεμος συνεχίζεται
 
Αφού το σύστημα λοιπόν κατάφερε να φτιάξει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις να γίνονται οικίες στο κάθε μικροαστό πάσαρε εντέχνως και τους αντιπροσώπους αυτών των πεποιθήσεων και δεν είναι άλλοι από τη ναζιστική συμμορία χρυσή αυγή. Με συνεχόμενα ρεπορτάζ για τη δράση της και συνεντεύξεις με τα μέλη της από υποτιθέμενους καταξιωμένους και αντικειμενικούς δημοσιογράφους που υποτίθεται ότι προσπαθούσαν να φέρουν τους ''ακραίους εθνικιστές'' σε δύσκολη θέση και να ανακαλύψουν αν είναι ή όχι ναζί! Στην ουσία κάνανε μία πρώτης τάξεως διαφήμιση σε μία περίοδο όπου το αντισυστημικό και το ακραίο ήταν της μόδας στη μάζα των μικροαστών προβάτων ψηφοφόρων. Τα δελτία ειδήσεων έπαιξαν και αυτά καθοριστικό ρόλο στη διαφήμιση αυτή, που από την μία κατακρίνανε κάποιες δράσεις της χρυσής αυγής ως ρατσιστικές και ακραίες και ως επόμενο θέμα βάζανε την εγκληματικότητα τονίζοντας πάντα πως προέρχεται από μετανάστες σε μία έξαρση αστυνομικού ρεπορτάζ τέτοιου τύπου όπως πάντα λίγο πριν τις εκλογές κάνοντας πρόσφορο το έδαφος στα αναγκέφαλα δύποδα να στηρίζουνε και άλλες φορές να υιοθετίσουνε τις ρατσιστικές τακτικές πηγαίνοντας στο τέλος στις κάλπες να ψηφίσουνε τους νεοναζί.
Αυτή η μάζα των ανθρώπων που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ονομάζεται λαός, είναι αυτή που από τη μία βρίζουνε τα ΜΜΕ λέγοντας πως είναι ελεγχόμενα από <<κακούς ξένους>> και από την άλλη αναμασάν όλες τις ψεύτικες και παραποιημένες ειδήσεις χρησιμοποιώντας τες ως επιχειρήματα για τις ρατσιστικές βλακώδεις και στη καλύτερη περίπτωση λαϊκίστικες απόψεις τους πέφτοντας στη παγίδα αυτών που τόσο πολύ κατέκριναν.
Έτσι λοιπόν αν και θεωρούμε υπεύθυνους τη παραπάνω μάζα δύποδων για τη παρούσα κατάσταση βάζουμε ως στόχο τους <<καθοδηγητές τους>> που κάποιοι από αυτούς είναι τα ΜΜΕ.
Αποφασίσαμε να δώσουμε μία εκρηκτική προειδοποίηση τοποθετόντας ένα εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Δίαυλος Ροδόπης ο οποίος θέλοντας να το παίξει δημοκρατικός έδωσε βήμα σε υποψήφια βουλευτή της χρυσής αυγής και στον εκπρόσωπο τύπου Ροδόπης αφήνοντας τους να προπαγανδίσουν το ναζιστικό τους δηλητήριο.
Τέλος όσοι στηρίζουν τους ναζί θα αντιμετωπίζονται το ίδιο στον κοινωνικό πόλεμο που συνεχίζεται.
 
ΥΓ1. Όσο αναφορά τα φασιστοειδή εξ ανατολάς γκύζους λύκους που με την άδεια του Ελληνικού κράτους διάλεξαν την κατάλληλη περίοδο (μετεκλογική) να επισκεφτούν την Θράκη και την Θεσσαλονίκη σκορπίζοντας με την σειρά τους και αυτοί το δηλητήριο τους, λέμε απλά ότι πιαστήκαμε απροετοίμαστοι για την υποδοχή τους αλλά δεν θα μείνει αναπάντητη η συμπεριφορά όλων όσων τους στηρίζουν στη Θράκη.
 
ΥΓ2. Η Θράκη από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν ανεξάρτητη και πολυπολιτισμική περιοχή όπου όσο δεν υπήρχαν κάποιοι να πυροδοτούν εντάσεις οι λαοί της ζούσαν αρμονικά και αλληλέγγυα.
 
 
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ
 
Αναρχική Επαναστατική Ομάδα Αντιφασιστική Δράση
Α.Ε.Ο.ΑΝΤΙ.ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger