Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μία ανακοίνωση συντρόφων της δεκαετίας του 80, σχετικά με τη κρατικά μεθοδευμένη χρήση της ναρκωκουλτούρας ως εργαλείο καταστολής.


Στον κοινωνικό πόλεμο στον οποίο είμαστε στρατευμένοι ένα ακόμα μέτωπο έχει ανοιχτεί εναντίον μας.
Η κρατική εφεύρεση των ναρκωτικών από μέσο αποπροσανατολισμού γίνεται τώρα μέσο στρατολόγησης κακομοίρηδων που εξ αντικειμένου γίνονται αντεπαναστάτες. Αυτό λοιπόν που ξεκίνησε σαν άμυνα για το σύστημα γίνεται τώρα επιθετικό. Η ηρωίνη τους έχει δώσει έναν στρατό. Δεν είναι τυχαίο που η πανούκλα των πρεζάκηδων αντιμετωπίζεται με τόση συμπάθεια από όλο το φάσμα της ιεράς συμμαχίας των ιδιοκτητών της κοινωνίας. Αυτός ο στρατός ετοιμοθάνατων είναι προορισμένος να ριχθεί ενάντια στους εξεγερμένους για ζωή.

Κάνοντας πονηρή διάκριση σε βαποράκια, χρήστες, μικροέμπορους, σκληρά μαλακά, κλπ., τα γουρούνια που νέμονται στην εξουσία προσπαθούν να παρουσιάσουν το πρόβλημα σαν, υπόθεση ενάντια σε μερικούς σκοτεινούς και υποχθόνιους εμπόρους (άσχετα αν τις περισσότερες φορές είναι αυτοί οι ίδιοι) η καθολική οργή να στραφεί εναντίον τους και να αφεθούν ήσυχοι στα καθήκοντα τους οι αρρωστημένοι στρατοί των πρεζάκηδων.

Γι'αυτό και οι στρατιές τους όλο και μεγαλώνουν. Υπάρχουν παντού γύρω μας όλων των ειδών οι ναρκομανείς σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης μας κυκλώνουν. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να γεμίσουν κάθε χώρο αμφισβήτησης με την πτωμαΐνη τους. Η σήψη να απλωθεί παντού. Το επαναστατικό όνειρο να ξεθωριάσει πνιγμένο στη φορμόλη τόσων αναίτιων θανάτων, τόσων τραγικών φιγούρων. Η λύσσα μας να σκοντάψει στην επιθανάτια αγωνία τους, μετατρέποντάς μας σε «Καλούς Σαμαρείτες» και η απογοήτευση να βαρύνει τα πόδια μας. Ρίχνοντας κατά πάνω μας αυτούς τους νικημένους της «ζωής», προσπαθούν να μας πείσουν για το μάταιο του αγώνα μας να την αλλάξουμε. Οι μολυσμένες τους φλέβες απειλούν να μολύνουν τις ελπίδες μας. Αρκετά.

Να εμποδίσουμε να περιφέρουν γύρω μας τη γλίτσα του ρόγχου τους. Η σκουληκιασμένη τους ανάσα μολύνει τον αέρα που αναπνέουμε και επιτέλους δε γουστάρουμε να βλέπουμε τα πρόωρα κουφάρια τους να μας ακολουθούν με τις σύριγγες στην κωλοτσέπη τους μυξοκλαίγοντας και μοιρολογώντας. Οι περισσότεροι τους είναι και ρουφιάνοι. Να τελειώνουμε, λοιπόν, με αυτήν την Πέμπτη φάλαγγα που αρχίζει να μας κυκλώνει πλασάροντας την ιδέα της ήττας σε όλα τα ανοιχτά μυαλά. Αν η επιλογή τους είναι ο θάνατος ας πάνε να πεθάνουν αλλού. Δεν χρειάζεται κανένας οίκτος σ'αυτούς που δε δείχνουν οίκτο για τον εαυτό τους.

Το να τους αναγκάζουμε λοιπόν να ξεκουμπιστούν και να μην ξαναπατήσουν δεν είναι απλά μια άμυνα από τα απόβλητα του συστήματος αλλά επίθεση στην ιδεολογία της αυτοκαταστροφής που εκκρίνει.

Να γαμήσουμε τους ρουφιανοπρεζάκηδες μαζί με όλη τη κοινωνία που τους παράγει.

Να κρεμάσουμε τόσο τους εμπόρους ναρκωτικών όσο και τους εμπόρους ψευδαισθήσεων.

Με μόνα μας ναρκωτικά την επαναστατική λύσσα και το ταξικό μίσος να οργανώσουμε τις ομάδες επίθεσης ενάντια στο γερασμένο κόσμο του θεάματος.

Για την Κοινωνική Επανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger