Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πολιτιστικό καλοκαίρι στην Γλώσσα και όχι στην Σκόπελο χαχαχαχαχαχα θέλατε δήμαρχο από την Γλώσσα καλά να πάθετε τώρα βαράτε τα @@@@@@ στην Σκόπελο


Ο πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Γλώσσας Σκοπέλου διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 3 Αυγούστου 2012.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:
1/8/2012: μουσική βραδιά: συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου.
2/8/2012: θεατρική βραδιά: θεατρική ομάδα Γλώσσας (κβιντιάσματα,χουλουμανισμοί,έρωτες και μπαντίκια)
- στο τέλος της παράστασης θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα ενώ θα ακολουθήσει γλέντι και χορός.
3/8/2012: χορευτική βραδιά: παραδοσιακοί χοροί τοπικά συγκροτήματα από τη Γλώσσα και του πολιτιστικού συλλόγου νέων Δερβενοχωρίων.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του δημοτικού σχολειού Γλώσσας.
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 9 μμ
ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΤΕ?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σου απαντήσω στα γρήγορα γιατί μερικές φορές το κολλημα σας με τη Γλώσσα υπερβαίνει τα όρια. Εξηγούμε ότι είμαι επαγγελματίας και όχι λαμόγιο, ξέρεις από αυτούς που έχουν να πληρώσουν νερό και παρεπιδημούντων καμιά δεκαριά χρόνια. Οι εκδηλώσεις γίνονται εδώ και δεκαετίες, είναι του Πολιτιστικού Συλλόγου και δεν έχουν σχέση με το Δήμο.
Οσο για το Δήμαρχο, εχω διαβάσει στο δικό σας χώρο, καθότι σας διαβάζω πολύ καιρό, ότι τα μεγάλα έργα όπως η πεζοδρόμηση έχουν εγκριθεί για τη χώρα. Τώρα επειδή πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που γράφετε, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, να έρθετε μια βόλτα κι από δω, να μας δίξετε πια είναι τα μεγάλα πράγματα που έγιναν στην περιοχή, γιατί εμείς δεν τα βλέπουμε.
Καλύτερα λοιπόν να αποφεύγουμε τέτοιους τίτλους στο χώρο αυτό. Είμαστε και από την άλλη πλευρά του νησιού Σκοπελίτες και σας διαβάζουμε καθημερινά.

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 32 ΤΥΦΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ?

Powered By Blogger