Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Αλλάζει για λίγο το σκηνικό του καιρού στη ΣΚΟΠΕΛΟ σύννεφα με τοπικές βροχές…


Αλλάζει για λίγο το σκηνικό του καιρού στη Μαγνησία, αφού η υπερβολική ζέστη, δίνει τη θέση της έστω και προσωρινά στις τοπικές συννεφιές, που ίσως να φέρουν πρόσκαιρες βροχές κυρίως όμως στα ορεινά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, «στο νομό μας για την Τρίτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές τοπικά αυξημένες, και πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…31 οC.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές τοπικά αυξημένες, και πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…31 οC.


Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν για την Πέμπτη ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές, οι άνεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη ( η ανώτερη 31-33 0C).


Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι και η θερμοκρασία αμετάβλητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger