Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Σοκ από την απόφαση των δικαστικών αρχών Ελεύθερος ο 21χρονος που εγκατάλειψε τα δίδυμα και τη μητέρα τους


 
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το βράδυ της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον της ανακρίτριας στο Ναυτοδικείου Πειραιά ο  21χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε τη μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Στον 21χρονο μόνιμο υπαξιωματικό επιβλήθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, η καταβολή χρηματικής εγγύησης 15000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα μηνιαίως.

Στο μεταξύ, οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το αγοράκι το οποίο, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις και παραμένει διασωληνωμένο.

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού στο οποίο επιχειρείται η σταδιακή αποδέσμευσή του από τον αναπνευστήρα.

Τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και η μητέρα τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπαξιωματικός είχε τραυματίσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και να παρασύρει τη μητέρα με τα δύο παιδιά της στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger