Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πρωτη δικη για απολυση δημοσιου υπαλληλου

Την πέμπτη 7 ιουνίου 9 η ωρα,στο δικαστήριο ευελπίδων στο κτίριο 11 ,αίθουσα 202,
γίνεται η πρώτη δίκη για απόλυση δημοσίου υπαλλήλου από την τρόικα.
Καλούμε όποιον επιθυμεί να συμπαρασταθεί στο δίκαιο αγώνα του απολυμένου από τη δωσίλογη διοίκηση της Κτηματολόγιο ΑΕ (κρατική εταιρεία).
Πιο συγκεκριμένα πριν περίπου 2 χρόνια και λίγους μήνες  μετά την υπογραφή
του πρώτου μνημονίου είχαμε και την πρώτη απόλυση απο τη ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ
του Π.Ξηρουχάκη διδάκτορα (!) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ήταν μία απόλυση πείραμα
,χωρίς σοβαρό λόγο (η πρώτη τέτοια μετά από πάρα πολλά χρόνια στη δημόσιο),στοχευμένη ιδεολογικά καθώς η διοίκηση της Κτηματολόγιο γνώριζε το "ύποπτο ιδεολογικό παρελθόν'' του υπαλλήλου.
Για την ιστορία η εταιρεία αυτή έχει ξεφτιλιστεί διεθνώς (της έχουν επιτεθεί μεταξύ άλλων και οι Αnonymoys) ενώ πολλοί υπάλληλοι-προισταμένοι της είναι διπλοθεσίτες με υπέρογκες αμοιβές και περίεργες διασυνδέσεις. Δεν έγινε καμία απεργία άλλωστε για τον απολυμένο άρα εύκολα συμπεραίνει κάποιος το συναδερφικό επίπεδο. Καλούμε όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας επιτέλους να πάνε  κόντρα σε σωματεία εργαζομένων και στη διοίκηση.Ούτως ή άλλως η υποταγή στην εξουσία των τροικανών δεν έχει μέλλον καθώς η εταιρεία αυτές τις μέρες πουλιέται σε ιδιώτες και όλοι οι υπάλληλοι (ναι ακόμα και οι ρουφιάνοι) αργά ή γρήγορα θα απολυθούν.
Αυτή είναι η πρώτη δίκη που γίνεται και αφορά άμεσα την άρση της μονιμότητας.Το αποτέλεσμα της θα χρησιμεύσει σαν δεδικασμένο στις μελλοντικές απολύσεις άρα μας αφορά όλους.Σε αυτή τη χώρα δε θα τη πληρώνουν πάντα αυτοί που σηκώνουν κεφάλι.Δε θα περάσει η ιδεολογική στοχοποίηση υπαλλήλων που επιχείρησε ο πρόεδρος  Αρβανίτης (κουμπάρος υφηπουργού) ούτε της κυρία Μπιρπιλής (αλήθεια που είναι χαμένη?την έκανε από τη χώρα?Γιατί άραγε?)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger