Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σποράδες Απαγορεύσεις λόγω καλοκαιριού


Απαγορεύσεις έχουν θεσπιστεί σε κομβικά οδικά σημεία των νησιών λόγω καλοκαιριού, προκειμένου να διευκολύνεται η διέλευση των τουριστών. Στην Δήμο Σκιάθου, ειδικότερα, απαγορεύεται μετά τις 6 το απόγευμα η διέλευση παντός τύπου οχημάτων στο λιμάνι, ενώ ανάλογες απαγορεύσεις ισχύουν και για την πολυσύχναστη οδό Παπαδιαμάντη. Η τροφοδοσία των καταστημάτων θα πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες ώρες, σύμφωνα με την κανονιστική που έχει εκδοθεί, ενώ στους παραβάτες θα επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα.














Στον Δήμο Σκοπέλου, αντίστοιχα, απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων για συγκεκριμένο τμήμα του παραλιακού μετώπου, ενώ προσεχώς, αναμένεται να απαγορευθεί εντελώς η κυκλοφορία οχημάτων στην παραλιακή οδό κατά τις βραδινές ώρες, προκειμένου να διευκολύνονται οι περιπατητές.

















Στο μεταξύ, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Σκοπέλου, Γιώργος Φύβγας, θα παραλάβει σήμερα απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο παραχωρεί ο Δήμος Γλυφάδας, στον Δήμο Σκοπέλου. Το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο, θα ενισχύσει «τον γερασμένο στόλο του Δήμου Σκοπέλου» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φύβγας. Παράλληλα, στις 26 Ιουνίου αναμένεται να γίνει η παραλαβή κοντέινερς, τα οποία θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά με τους μπλε κάδους που προορίζονται για την ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών και θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της Σκοπέλου.














ΓΛ. ΥΔΡ.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger