Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Πικραμμένου

Ο Κάρολος Παπούλιας σημείωσε ότι θα καλέσει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό όταν σχηματιστεί νέα κυβέρνηση.







Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δεν απεδέχθη την παραίτηση που του υπέβαλε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος. «Δεν αποδέχομαι την παραίτησή σας προσωρινά και θα χρειαστεί να δουλέψετε ακόμη λίγο. Ελπίζω να είναι μικρό το διάστημα και πολύ γρήγορα να σχηματισθεί κυβέρνηση. Εκείνη τη στιγμή θα σας φωνάξω», είπε, χαμογελώντας, ο κ. Παπούλιας όταν ο κ. Πικραμμένος ανέφερε ότι με την έκδοση των αποτελεσμάτων λήγει και τυπικά η, κατά το Σύνταγμα, εντολή που είχε λάβει η υπηρεσιακή κυβέρνηση.











Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κατά την είσοδό του στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας δήλωσε ανακουφισμένος για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. «Υπήρξαν κάποιες αντιξοότητες, όπως οι πυρκαγιές, που αντιμετωπίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Συγχαίρω τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, το Πυροσβεστικό Σώμα και όσους βοήθησαν με αυταπάρνηση στην αντιμετώπισή τους», είπε ο κ. Πικραμμένος.














Πρόσθεσε, επίσης, ότι σημειώθηκαν κι ορισμένα κρούσματα διασάλευσης της τάξης που είναι ανεπίτρεπτα και αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως.




















Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να είναι προσεκτική γιατί με τις πυρκαγιές έχουμε κακή ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger