Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αμάντα Σέιφριντ: "Ονειρό μου να ζήσω στην Σκόπελο"

Αμάντα Σέιφριντ: "Ονειρό μου να ζήσω στην Ελλάδα"
Βρέθηκε στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους, αλλά γοητεύτηκε τόσο πολύ από τις ομορφιές της που με κάθε ευκαιρία λέει «Ellada mia» και ονειρεύεται ότι θα ζήσει μόνιμα εδώ.

Ο λόγος για την Αμάντα Σέιφριντ, την Αμερικανίδα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε δίπλα στη Μέριλ Στριπ στην κινηματογραφική ταινία «Mamma mia» που γυρίστηκε στη Σκιάθο και στη Σκόπελο.

Η αμερικάνικη ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία όπου κι αν προβλήθηκε, προβάλλοντας τις ελληνικές ομορφιές σε όλο τον κόσμο. Ολοι οι συντελεστές της ταινίας, μάλιστα, είχαν δηλώσει από την περίοδο των γυρισμάτων πως το ελληνικό τοπίο ήταν ό,τι καλύτερο για το σκηνικό της ταινίας.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι με την προβολή της «Mamma mia» οι φυσικές ομορφιές των ελληνικών νησιών με τα καταγάλανα νερά έγιναν ακόμα πιο γνωστές και πολλοί κάτοικοι άλλων χωρών θέλησαν να τις δουν από κοντά.

Η πιο καλή «πρέσβειρα» όμως αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά η Αμάντα Σέιφριντ. Πρόσφατα, μάλιστα, σε αφιέρωμα του γαλλικού περιοδικού «Gala» με τίτλο «10 πράγματα που δεν ξέρετε για την Αμάντα Σέιφριντ» αποκαλύπτεται ότι η ταλαντούχα ηθοποιός ερωτεύτηκε τόσο πολύ τη χώρα μας, που θα ήθελε να ζήσει μόνιμα εδώ.

«Ονειρεύομαι να μπορέσω να εγκατασταθώ μόνιμα εκεί κάποια στιγμή. Λατρεύω το φαγητό, να πίνω ούζο, το τοπίο, τους ανθρώπους. Μετά το γύρισμα πήγαινα κάθε μέρα μια βόλτα στη Σκόπελο λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα. Ηταν ο παράδεισος», έχει εξομολογηθεί η σπουδαία ηθοποιός που κέρδισε πολύ καλές κριτικές υποδυόμενη στην ταινία την κόρη της Μέριλ Στριπ.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μετά από χρόνια η Αμάντα Σέιφριντ να γίνει μόνιμη κάτοικος Ελλάδας. Προς το παρόν, όμως, η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα, που της «απαγορεύει» να έρθει έστω και για δι [Σκηνή από το «Mamma mia».] ιακοπές και να απολαύσει τις ελληνικές ομορφιές, αφού κάνει γυρίσματα για δύο εντελώς διαφορετικές ταινίες.

Στη μία («Lovelace») θα υποδυθεί τη διάσημη πορνοστάρ Linda Lovelace (το «βαθύ λαρύγγι») μαζί με τη Sarah Jessica Parker, ενώ στην υπερπαραγωγή «Οι άθλιοι», που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2012, ερμηνεύει τον ρόλο της Cosette δίπλα στους Χιου Τζάκμαν, Ράσελ Κρόου και Αν Χάθαγουεϊ.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger