Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Διακοπές με ναρκωτικά στις βαλίτσες τους επιχείρησε να ταξιδέψει από το λιμάνι του Βόλου για τη Σκιάθο


Παρέα πέντε ατόμων συνέλαβαν λιμενικοί στο Βόλο
Με μεγάλη ποσότητα χασίς στις αποσκευές τους, αλλά και λευκή σκόνη αγνώστων στοιχείων επιχείρησε να ταξιδέψει από το λιμάνι του Βόλου για τη Σκιάθο παρέα πέντε ατόμων, ηλικίας από 23 έως 31 έτους.


Λιμενικοί του Γραφείου Ασφάλειας συνέλαβαν και τους πέντε χθες το πρωί, όταν ο αστυνομικός σκύλος Κ9 ανίχνευσε τις ναρκωτικές ουσίες που μέσα σε βαλίτσα, που είχαν τοποθετημένοι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου με το οποίο ταξίδευαν.


Πρόκειται για πέντε υπηκόους FYROM, οι οποίοι έφτασαν στο λιμάνι του Βόλου με ΙΧ αυτοκίνητο και αριθμό κυκλοφορίας Σκοπίων και εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω του τελωνειακού σταθμού Ευζώνων.


Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας του ενός, 23 ετών, βρέθηκαν εντός της χειραποσκευής που ανήκε σε έναν δεύτερο συνομήλικό του 23χρονο και έναν ακόμη 31 ετών: μια πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 120 γραμμαρίων, μια πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 110 γραμμαρίων και μια πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε λευκή σκόνη αγνώστων συστατικών στοιχείων μεικτού βάρους 5,1 γραμμαρίων.Μαζί με τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν έξι συσκευές κινητών τηλεφώνων, χρηματικά ποσά των 215 ευρώ και 690 δηναρίων Σκοπίων και το αυτοκίνητο. Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου