Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά

Motion Team
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει τα παραρτήματα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) αλλά και φορείς απεξάρτησης, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιούνη.
ΕΣΥΝ
Σήμερα το παράρτημα του ΕΣΥΝ στην Αθήνα, διοργανώνει στις 7 μ.μ. πικετοφορία από το σταθμό Σεπολίων μέχρι τον Κολωνό ενάντια στους χώρους ελεύθερης χρήσης.
Σήμερα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Παραρτήματος Πάτρας του ΕΣΥΝ, όπου θα πραγματοποιηθούν περιοδείες του ΕΣΥΝ στο κέντρο της πόλης και σε συνοικίες.
Το Παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ θα παρουσιάσει μια σειρά εκδηλώσεις στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μον Ρεπό, στις 9:15 μ.μ. σήμερα συναυλία με το νεανικό ροκ συγκρότημα «GRASSHOPPERS ROCK BAND», αύριο, Τετάρτη «Καφενείον η Ωραία Κέρκυρα» (θεατρικό δημοτικού σχολείου Παλιάς Πόλης), Πέμπτη 28/6 «Ντενεκεδούπολη» (θεατρικό 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας). Παρασκευή 29/6, στις 9:15μ.μ. Πάνω Πλατεία συζήτηση με θέμα «Κρίση και ναρκωτικά» με τον Κώστα Αρβανίτη, δημοσιογράφο μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ. Σάββατο 30/6 Κάτω Πλατεία 4μ.μ. - 8:30 μ.μ. παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά και φιλικό παλαιμάχων ΑΟ Κέρκυρα - Ολύμπου. Κυριακή 1/7 «Τα μαγικά μαξιλαράκια» (θεατρικό του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας).
Κέντρα Πρόληψης
Στο Κέντρο Πρόληψης Δήμων Ιλίου - Πετρούπολης - Καματερού - Αγ. Αναργύρων «ΦΑΕΘΩΝ ανήκει η πρωτοβουλία, όπου στο Περιβαλλοντικό Πάρκο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», σήμερα στις 9 μ.μ. ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Δήμητρας Χριστοδούλου. Από τις 7 μ.μ. στο χώρο θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο για διανομή έντυπου υλικού.
«18 ΑΝΩ»
Σήμερα, Τρίτη, στην πλατεία Κύπρου Καλλιθέας, στις 9 μ.μ., θα γίνει μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το πρόγραμμα αντιμετώπισης της εξάρτησης «ΘΗΣΕΑΣ» του Δήμου Καλλιθέας. Παίζουν: Ο Σταμάτης Κραουνάκης με την ορχήστρα του, η μουσική ομάδα της κοινωνικής επανένταξης «18 ΑΝΩ», και οι «kinkyswingers». Είσοδος ελεύθερη.
ΚΕΘΕΑ
Σήμερα, Τρίτη, στην πλατεία Μοναστηρακίου, από τις 7 μ.μ. μέχρι και τις 10 μ.μ. θα γίνουν διαδραστικά, παντομιμικά και μουσικά δρώμενα με θέμα την αλληλεγγύη από ομάδες μελών των θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ». Στο χώρο θα λειτουργήσει καφενείο ενημέρωσης για χρήστες και για το ευρύτερο κοινό, ενώ παράλληλα θα γίνεται διανομή υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger