Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά – Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη – Τραυματισμός επιβάτη στο λιμένα Σάμου – Ημιβύθιση Δ/Ξ –Υ/Φ «ΙΩΑΝΝΗΣ Μ.» στην Παραλία Άστρους


Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον προβλήτα «Λεμονάδικα» του λιμένα Πειραιά από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, 25χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκε να κατέχει εντός του ταξιδιωτικού του σάκου επιμελώς κρυμμένη μια (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 800 γραμμαρίων. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
====================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα με 23χρονο οδηγό ανετράπη της πορείας της μετά από πρόσκρουσή της στο πίσω μέρος αστικού λεωφορείου.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 23χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

====================

Η Λιμενική Αρχή Σάμου ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού επιβάτη κατά τη διάρκεια αποβίβασής του από το Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ» Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 07.
Συγκεκριμένα ο ελαφρύς τραυματισμός του 37χρονου επιβάτη προήλθε από τη ρίψη βιλάι (μικρό σχοινί) από το πλοίο.
Ο τραυματισθείς διεκομίσθη συνοδεία προσωπικού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, απ’ όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

=====================

Οι Λιμενικές Αρχές Ναυπλίου και Παραλίας Άστρους ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό ημιβύθισης Δ/Ξ–Υ/Φ «ΙΩΑΝΝΗΣ Μ.» Ν.Π. 9048 στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κρυονερίου Αρκαδίας, άνευ πληρώματος.
Στο σημείο έσπευσαν προσωπικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς καθώς και πλωτά περιπολικά Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι Δ/Ξ–Υ/Φ, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο και προσδεμένο σε δέστρες από την πρύμνη στην ξηρά, είχε ημιβυθιστεί ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Παραλίας Άστρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger