Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μήνυμα Μαρίας Πολύζου Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Ν. Μαγνησίας που μαζί μου φώναξαν ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!


Αγαπητοί συμπολίτες, 

Η Κυριακή 6 Μαϊου 2012 ήταν μία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και την πολιτική της Ιστορία. Για πρώτη φορά ο λαός της Ελλάδος ψήφισε δίχως να σκέφτεται αν το κόμμα της προτίμησής του ανήκει στα δύο παραδοσιακά πρώην μεγάλα κόμματα. Ψήφισε για να δώσει ισχυρό εκλογικό μήνυμα-απάντηση στις δυνάμεις εκείνες, πολιτικές ή μη, που έθεσαν ψεύτικα διλήμματα στην προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό για να κρατηθούν στην εξουσία και να ολοκληρώσουν το καταστροφικό και προδοτικό τους έργο για την Ελλάδα. 

Ο λαός λοιπόν έστειλε με την ψήφο του ένα ισχυρό ΟΧΙ στους εκβιασμούς και στην καταστροφή της Χώρας. Το κίνημά μας και ο Πρόεδρος του Πάνος Καμμένος είμαστε πολύ υπερήφανοι για το αποτέλεσμα των εκλογών, και για τη στάση του Ελληνικού λαού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απέδειξαν ότι ναι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ και είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. 

Το χθεσινό ανατρεπτικό εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε τέλος στη μεταπολιτευτική περίοδο και στο δικομματισμό που ταλάνισε την Ελλάδα και τους Έλληνες με τη διαπλοκή και τα συμφέροντα της. Ο νέος κύκλος που ανοίγεται ορίζει πρωταγωνιστές τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και την Ελλάδα μας να αντιτάσσεται στα μνημόνια και να απαιτεί την ανάκτηση της Εθνικής της Κυριαρχίας και της ελευθερίας της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Ν. Μαγνησίας που μαζί μου φώναξαν ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! Τους ευχαριστώ θερμά από την καρδιά μου που παρά τη σύντομη γνωριμία μας και επαφή μας με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω και με τίμησαν με τη ψήφο τους. 
Θα ήθελα να τους πω ότι μαζί ξεκινήσαμε μία διαδρομή η οποία έχει συνέχεια, συνέπεια και μέλλον. 

Με τιμή,

Μαρία Πολύζου
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Υποψήφια Ν. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger