Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις στη Σκόπελο

Σημαντικές ιστιοπλοϊκές διοργανώνεις με διεθνή χαρακτήρα θα πραγματοποιηθούν εντός του καλοκαιριού στα χωρικά ύδατα της Σκοπέλου, ενισχύοντας την θέση του νησιού στον τουριστικό χάρτη.
Διοργανώνεται για 14η συνεχόμενη χρονιά ο Αγώνας Βορείων Σποράδων, στις 2 και 3 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του ΙΟΒΑΘ, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βόλου Ανοιχτής Θαλάσσης.
Οι συμμετοχές στην φετινή διοργάνωση έχουν υπερβεί τις 30 και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η έλευση των ιστιοπλόων από διάφορες περιοχές στην Σκόπελο.
Παράλληλα θα φιλοξενηθεί για δεύτερη χρονιά στην Σκόπελο η Διεθνής Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου, που αποτελεί θεσμό με παγκόσμια εμβέλεια. Η παραπάνω διοργάνωση προγραμματίζεται στο διάστημα μεταξύ 4 και 11 Αυγούστου, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Ανοιχτής Θαλάσσης-Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου.
Η ΔΙΕΒΑ, που πραγματοποιούνταν και κατά το παρελθόν στα χωρικά ύδατα της Σκοπέλου, συγκέντρωνε πάντα το ενδιαφέρον των ιστιοπλόων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η επάνοδός της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Σκόπελο, εκτιμάται ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος του νησιού αλλά και την τόνωση της τοπικής αγοράς
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger