Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Ο σύντροφος Αλέξης ξεβρακώνετε πάλι αυτά για κάποιους που πιστεύουν ότι ο Σύριζα είναι αριστερά !


Α. Τσίπρας: «Περισσότερη λιτότητα θα μας κάνει τριτοκοσμικούς»

, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, από όπου διαβεβαίωσε ότι «θα κάνει τα πάντα» για να μείνει η χώρα στην Ευρωζώνη.
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ακόμη ότι είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί με την τρόικα, ώστε να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. «Διαφωνώ πλήρως με αυτό που είναι η καρδιά του μνημονίου», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι «περισσότερη λιτότητα θα μας κάνει μία τριτοκοσμική χώρα μέσα στην ΕΕ».
Επίθεση από τη ΔΗΣΥ
Στο μεταξύ, σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία.
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του οφείλουν έστω και τώρα να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να ζητήσουν συγνώμη για τις ψεύτικες ελπίδες και την οργή που καλλιέργησαν για να υφαρπάξουν την ψήφο των συμπολιτών μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΣΥΜ Θ. Ζορμπάς.
Σημείωσε επίσης ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τώρα στροφές 180 μοιρών και λένε ότι αυτό που εννοούν είναι ότι θα κάνουν ένα νέο μνημόνιο και ότι «δεν είναι ημίτρελοι να θεωρούν ότι μια χώρα, που τη βγάλανε έξω από τις αγορές, δεν έχει την ανάγκη δανεισμού».
«Αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και η περίφημη ’’αριστερή πρόταση’’ εξουσίας στερείται ουσιαστικού περιεχομένου», πρόσθεσε ο κ. Ζορμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου