Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΟΜΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Τηλέφωνα: 2424023090, 2424022216, 2424022579
Φαξ: 2424023246
Σκόπελος, 25 Μαΐου 20012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
για τη μεταφορά της ιλύος της ΕΕΛ Σκοπέλου στον ΧΥΤΑ του Δήμου Σκοπέλου
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σκοπέλου (ΔΕYΑ Σκοπέλου) ενδιαφέρεται να αναθέσει το έργο της μεταφοράς της αφυδατωμένης ιλύος της ΕΕΛ Σκοπέλου στον ΧΥΤΑ του Δήμου Σκοπέλου, με
συγκέντρωση κλειστών προσφορών (πρόχειρος διαγωνισμός) και κριτήριο ανάθεσης την οικονομικά συμφερότερη προσφορά.
1. Αντικείμενο του έργου είναι:
α) Η φόρτωση της ιλύος επί φορτηγού οχήματος. Σημειωτέον ότι η ιλύς είναι συσκευασμένη σε μεγασάκκους διαστάσεων περίπου 0,90 x 0,90 x 1,20 m, βάρους από 500 έως 700 Kg έκαστος. Σε περίπτωση κατά την οποία λόγω φθοράς του υλικού του μεγασάκκου δεν είναι δυνατή η φόρτωσή του, ο Ανάδοχος θα είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει φορτωτή.
β) Η ζύγιση κάθε φορτίου και η παράδοση του ζυγολογίου στην υπηρεσία.
γ) Η εκφόρτωση σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπευθύνων του ΧΥΤΑ
δ) Καθόλη τη διάρκεια της εργασίας ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε αποκλειστεί παντελώς η απόρριψη ιλύος ή στραγγιδίων κατά μήκος της διαδρομής μεταξύ σημείων φόρτωσης και εκφόρτωσης.
2. Η συνολική ποσότητα εκτιμάται στους 400 έως 500 τόνους (περίπου 700 μεγασάκκοι) περιεκτικότητας σε στερεά από 15-20%.
3. Η μέγιστη τιμή για τη μεταφορά ορίζεται στα 0,00800 €/Kg βάσει του επισήμου ζυγολογίου του ΧΥΤΑ Σκοπέλου.
4. Πέραν της ποσότητας αυτής ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τμηματικά, ανάλογα με την
παραγωγή της, με την ίδια τιμή μονάδος, την ιλύ που θα παραχθεί μέχρι και 31.05.2013. Εάν παραστεί ανάγκη μεταφοράς ποσότητας μικρότερης των 8 tn – για ένα και μόνο δρομολόγιο ανά μεταφορική περίοδο – η αμοιβή του δρομολογίου αυτού θα είναι εξήντα ευρώ (60,00 €).
5. Προσφορές δικαιούνται να καταθέσουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εργολήπτες δημοσίων έργων ή νομίμως ασκούντες το επάγγελμα του μεταφορέα.
6. Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.
7. H αμοιβή θα καταβάλλεται τμηματικά μετά την έκδοση του νόμιμου παραστατικού (Απόδειξη ή Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών). Ο φόρος εισοδήματος βαρύνει τον Ανάδοχο, ο δε ΦΠΑ που αναλογεί βαρύνει την επιχείρηση. Πέραν της αμοιβής και του αναλογούντος ΦΠΑ η επιχείρηση δεν έχει καμία άλλη υποχρέωση. Η επιχείρηση μονομερώς μπορεί να κάνει περικοπή αμοιβής σε περίπτωση που το εκτελούμενο έργο δεν γίνεται κανονικά.
8. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται μέχρι την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 και ώρα 14.30 (ώρα αποσφράγισης των φακέλων) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας στα γραφεία της επιχείρησης την προσφορά τους σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη: «Προσφορά για τη μεταφορά ιλύος της ΕΕΛ Σκοπέλου».
9. Η προσφορά θα απευθύνεται στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου και πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει:
α) Αποδεικτικό της νόμιμης άσκησης του επαγγέλματος του μεταφορέα ή εργολήπτη δημοσίων έργων.
β) Υπεύθυνη Δήλωση ότι έλαβαν γνώση και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας.
γ) Την προσφερόμενη τιμή για τη μεταφορά ανά μονάδα βάρους.
10. Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν από την Επιτροπή Προμηθειών που έχει συσταθεί με απόφαση του ΔΣ, η οποία θα αναδείξει τον ανάδοχο και θα ενημερώσει σχετικά το ΔΣ σύμφωνα με το άρθρο 7.5 του Κανονισμού Προμηθειών της ΔΕΥΑ Σκοπέλου.
11. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν αντίγραφο της προκήρυξης από τα γραφεία της ΔΕYΑ Σκοπέλου, Σκόπελος 370 03, τηλέφωνο: 24240 22 216, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αθανάσιος Δ. Φαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger