Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κάλεσμα της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ



Προς όλους τους
Εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, επαγγελματίες, τις νέες και τους νέους, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών,

Στις 6 Μάη ισχυρό ΚΚΕ για να νικήσει ο λαός!

Είναι καιρός να γίνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά! Έρχεται νέα θύελλα! Με ισχυρό ΚΚΕ και οργανωμένο λαό υπάρχει λύση!

Τρομοκρατήστε τους – μην αφήνετε να σας φοβίζουν!
Καμία αυταπάτη για τους νέους σωτήρες που προσπαθούν να αρπάξουν την ψήφο σας!
Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν!

Μη σκορπίζετε την ψήφο σας δεξιά και αριστερά! Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να σας πουλήσει για να πάρει υπουργεία! Έστω κι αν δε συμφωνείτε σε όλα, ξέρετε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν πρόκειται να μεταλλαχτεί! Το ΚΚΕ δε λέει άλλα τη μια μέρα, άλλα την άλλη! Ισχυρό ΚΚΕ για να νικήσει ο λαός!

Στις 6 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ για φιλολαϊκή διέξοδο. Με αποδέσμευση από την Ε.Ε., μονομερή διαγραφή του χρέους και λαϊκή εξουσία. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν αλλάζουν! Μην ξεγελαστείτε από τα αναχώματα που φτιάχτηκαν για να συγκρατήσουν την οργή σας μέσα στο σύστημα! Στελέχη και υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είτε φτιάξανε δικό τους σπίτι είτε βρήκαν στέγη στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, στη ΔΗΜΑΡ και αλλού.

Μη σας ξεγελάνε με τις δήθεν αριστερές κυβερνήσεις. Είναι άλλη μια παραλλαγή της ίδιας πολιτικής. Έχετε ζήσει τέτοιες κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Στη Γαλλία, την Ιταλία και αλλού! Έχετε πείρα, τους ξέρετε! Για αυτή την αριστερά είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Φορντ: «με τέτοια αριστερά τι τη θέλουμε τη δεξιά». Έχουν λερωμένα τα χέρια τους στα σωματεία, στους δήμους και αλλού!

Στις 6 Μάη στείλτε πανευρωπαϊκό μήνυμα! Με ισχυρό ΚΚΕ!

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το ΚΚΕ! Σας είπε από την αρχή την αλήθεια, επιβεβαιώθηκε σε όσα προέβλεψε! Μίλαγε για την Ε.Ε., την κρίση, τον καπιταλισμό όταν όλοι οι άλλοι καθησύχαζαν, έλεγαν ότι οι αγώνες είναι άσκοποι!

Στις 6 Μάη στείλτε μήνυμα στην πλουτοκρατία! Στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες! Με ισχυρό ΚΚΕ κι οργανωμένο λαό υπάρχει λύση!

         
Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger