Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Φίδι κάνει βόλτες σε Νηπιαγωγείο

   Μείναμε έκπληκτοι σήμερα με φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του Κarlanews, λέγοντάς μας ότι όταν επέστρεφε σπίτι του είδε φίδι στο δρόμο έξω από το νηπιαγωγείο του Ριζομύλου.  Ευτυχώς που κατάφερε να το σκοτώσει με το αυτοκίνητό του.
Το γεγονός αυτό δεν μπορεί παρά να αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, την εγκατάλειψη των χωριών μας από τον Δήμο. Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που άλλος φίλος του Karlanews κατήγγειλε την κάκιστη κατάσταση και της παιδικής χαράς του χωριού Κανάλια. Για όνομα του Θεού. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για μία πλήρη εγκατάλειψη χώρων που κινούνται και περνούν αρκετές ώρες τα παιδιάς μας.
Κύριοι και κυρίες του Δήμου, πότε έχετε σκοπό να ασχοληθείτε και με εμάς; Μήπως όταν θα γίνει κάποιο ατύχημα με θύμα κάποιο από τα παιδιά μας; Από τα παιδιά μας; Ή μήπως όταν θα πλησιάζουν οι εκλογές;;;  Αλλά ξέχασα, τα χωριά μας δεν έχουν τόσους ψηφοφόρους όσους θα έπρεπε.
Πάψτε επιτέλους να υπάρχετε μόνο για το Βελεστίνο και δείτε και τα δικά μας προβλήματα.. Πολλά από αυτά λύνονται μόνο με καλή διάθεση και ελάχιστα ή καθόλου χρήματα. Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός των σχολείων από τα χόρτα;Τα έργα που έχουν στόχο την βελτίωση και ασφάλεια της ζωής των παιδιών είναι πρώτης προτεραιότητας. Δεν συμφωνείται με αυτό; Γιατί η αδιαφορία υπερτερεί της κοινής λογικής;
Και σας παρακαλώ, πάψτε να καταναλώνετε την ενέργειά σας αναζητώντας ποιος είπε και ποιος έγραψε τι.
Αυτός που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της δουλειάς σας είναι φίλος σας.
Εχθρός σας είναι αυτός που σας λέει ότι τα κάνετε όλα καλά.
Δείτε την φωτογραφία … 
http://www.karlanews.com/?p=12285

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger