Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σοκ από ένα email που λάβαμε σήμερα για αρκετούς στην Σκόπελο !

Ευχάριστα νέα σήμερα μάθαμε θα έχουμε ελεγχο του πόθεν έσχες μετά της εκλογές σε πολλούς στην Σκόπελο..... α ρε γλέντια που θα έχουμε. σήμερα λάβαμε επιστολή από αναγνώστη μας που γνωρίζει πράγματα πολλά για την Σκόπελο είναι ανώτατος διοικητικός υπάλληλος στο δημόσιο και μας ενημέρωσε ότι κλιμάκιο από την Αθήνα από εισαγγελείς κλπ θα επισκεφτούν την Σκόπελο για πολλή μεγάλο έλεγχο που θα πραγματοποιήσουν υπάρχουν πολλά στοιχεία που καίνε πραγματικά κάποιους μεγαλόσχημους που είναι στο νησί ,Άντε να δούμε κάτι κτίρια και μεζονέτες πως έγιναν?
Πριν δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις μια διευκρίνιση: Όσοι Σκοπελίτες η από αλλά μέρη που ήρθαν στην Σκόπελο  κριθούν ένοχοι για παράνομες οικονομικές συναλλαγές πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ήδη οι Σκοπελίτες  τούς γνωρίζουν, Άλλα το περίεργο είναι ότι  έχουν και το θράσος να  μπορούν να περπατούν  στην παραλία . Αυτό το θράσος θα πρέπει να τελειώνει  με καταδικαστικές αποφάσεις και σκληρή τιμωρία.

Πρέπει να σας πούμε μας έστειλε και ονόματα που θα γίνει  ο έλεγχος στην Σκόπελο  ,αλλά το skopelos news λέγω της αποφάσεις  του να μην δημοσιεύει ποτέ ονόματα έτσι και τώρα δεν πρόκειται να αναφέρουμε τα ονόματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger