Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ανάληψη ευθύνης για τριήμερο μπαράζ

@@@
Τη Δευτέρα 23 Απριλίου πυρπολήσαμε τα ATM της Μαρφιν και της ΑΤΕ στο Γουδί.
Την Τρίτη 24 Απριλίου πυρπολήσαμε όχημα της Κολοσσός security στην Ανδρέα Κάλβου στη Νέα Ιωνία.
Την Τετάρτη 25 Απριλίου πυρπολήσαμε τα ΑΤΜ της proton και της Α.Τ.Ε ατην Τριών Ιεραρχών στην περιοχή των Πετραλώνων.
       Το σύνολο των ενεργειών μας το αφιερώνουμε στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει με απεργία πείνας από τις 6 Απριλίου ο Α. Μητρούσιας, ο Γ. Καραγιαννίδης και ο Κώστας Σακκάς, οι οποίοι διεκδικούν την άρση των νέων εκδικητικών προφυλακίσεων και την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της αναρχικής συντρόφισσας Στέλλας Αντωνίου λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, η οποία όλο και χειροτερεύει εξαιτίας των συνθηκών του εγκλεισμού.
       Ήδη ο σύντροφος Κ. Σακκάς και ο Γ. Καραγιαννίδης έχουν μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο και στο Γενικό κρατικό αντίστοιχα. Μάλιστα ο σύντροφος Γ. Καραγιαννίδης εκτός των άλλων υποβάλλεται στο βασανιστήριο της παρουσίας δίσκου με φαγητό, δίπλα στο κρεβάτι του με σκοπό να "σπάσει" την απεργία.
      Φυσικά΄είμαστε δίπλα στα μέλη της Σ.Π.Φ και στον αναρχικό Θ. Μαυρόπουλο, οι οποίοι κάνουν και αυτοί απεργία πείνας από τις 8 Απριλίου με αίτημα την οριστική μεταγωγή του Γ. Τσάκαλου και του Π. Αργυρού στις φυλακές Κορυδαλλού από αυτές του Δομοκού. Μάλιστα ο σύντροφος Π. Αργυρού έχει μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο.
      Το πέπλο της σιωπης γύρω από τις απεργίες πείνας των συντρόφων μας, οι εκδικητικές νέες προφυλακίσεις, τα βασανιστήρια και οι νέοι όροι αποφυλακίσεων δεν μας φοβίζουν - ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ
Μαχητική Επιτροπή Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger